השינוי האמיתי והתנצלות כנה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: השינוי האמיתי והתנצלות כנה

שליחה על ידי RedRock »

אדום אדום כתב:כולם מפרגנים לגיא לוי אבל שוכחים שרק מאז שהוא החזיר את שחקני הנערים לסגל הקבוצה התייצבה וכשאופיר חיים חזר לכושר הקבוצה פורצת כל הכבוד!!!
א. הלוואי וכולם היו מפרגנים לו... :)

ב. יש אולי, אולי, אולי במקרה הטוב מאמן וחצי בארץ שהיו להם מספיק ביצים כמו לגיא לוי בזמנו, לתקן ולהוציא את המקסימום מהשחקנים שרצה להיפטר מהם, מקצועיות לתפארת.

ג. אופיר מלך, עם זה אין ויכוח. :) :מסיבה:

ד. חשוב להבין, גם בטופיק הזה, וגם בטופיק של שי ישנה מגמה חיובית וזה יפה. העניין הוא שזה צריך לבוא לידי ביטוי בעתיד, במתן סבלנות וצ'אנס לכל אחד.
המקרה של אופיר הוא יותר מיוחד כי שחקנים מסוגו, כאלה שהאהבה שלהם למועדון עצומה לא צריכים להיות חסינים מביקורת, אבל חייבים לזכור להם חסד נעורים. צריך לדעת להעביר ביקורת בצורה ראויה, ולא "להרוג" אותם כמו שניסו כבר לעשות לאופיר, וגם באמצע העונה לאסי (מישהו אמר הצלות גדולות בנצרת?)

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדום אדום כתב:ליצן אתה תאמין לי איך הגיע אלינו פצוע אם חודש לפני כן העלה את נתניה לאופא הרי נתניה סרבו לשחרר אותו כמדומני אז מה אתה רוצה להגיד שנתניה ברבו לשחרר שחקן פצוע שיושב להם כבד על התקציב ??? הרי זאת בדיחה אני זה שקיללתי אותו היום מוריד את הכובע בפניו אין שחקנים כאלה בבאר שבע מהיום שהוא חזר תסתכל את צבירת הנקודות של הקבוצה אם אני מודה כולם יכולים חג שמח !!!
אז בסיכומו של עניין לא הבנתי מה הוא עושה אצלנו.
ונמרוד ידידי תצטרף לחברך אדום אדום וביחד תקראו את האמת החדשה שלכם ותסבירו מה הוא עושה כאן.
אבל מפאת כבודה של עדי לא נרחיב את הנושא ושיהיה חג שמח לכולם.

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

הבעיה פה בקהל שלנו היא שהעבירו עליו ביקורת כי הוא לא הבקיע השנה גולים.

אבללל !

א' אופיר חיים שיחק השנה יותר במרכז\מאחורי החלוצים, ולא חלוץ.
ב' אופיר חיים השנה העניק כלכך הרבה ביטחון לשחקנים במגרש וכלכך הרבה סדר ומנהיגות
שמצידי הוא לא היה מבקיע שער אחד!
הוא פשוט היה חסר !

ומי שרוצה שיקח תקלטות של המשחקים השנה.. לפני אופיר ואחרי אופיר. ויבין.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אופיר חיים חייב להיות במערכת של הפועל ב"ש להרבה שנים, הייתי נותן לו לאמן את הנוער כשיפרוש בנתיים יכול וצריך להישאר בליגת העל.

שלח תגובה