כן אבל אלונה יכולה לבחור מבין המגוון המוצע לה וכל פעם החולצות לא מושכות ולא כל כך יפות חוץ מחולצת הפסים...pirlo21 כתב:דר מכרו קצת פחות מ10,000 , בסביבות ה9,300.
בקשר לחולצה , זאת חולצת אימון ואין קשר בין אלונה לבין העיצוב .
מי שמעצב את החולצה אלה המעצבים של חברת קאפה .
דרך אגב אדידס ונייק הם החברות היחידות שלא ניתן לפנות אליהן כדי שיהיו ספונסריות הביגוד של קבוצה כלשהי , בגלל שהביקוש אליהן כ"כ רב הן פונות לקבוצות שמתחשק להן, בד"כ הקבוצות האהודות ביותר במדינות שלהן כדי שיהיה קהל יעד כמה שיותר גדול למרצ'נזייד.
בארץ כמובן שיש להם דריסת רגל , אדידס - מכבי ת"א ונייק מכבי חיפה .
מסיבת עיתונאים - פתיחת העונה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מסיבת עיתונאים - פתיחת העונה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
" מה אתה עוד רוצה שיעשו עם עוד כ2200 מנוים? " ינגבו עם זה תתחת, נו בחייאת ראבק מה אתה רוצה.דר אדום בנשמה כתב: הצליחו למכור 10,000 מה אתה עוד רוצה שיעשו עם עוד כ2200 מנוים?
בקיצור, אם האצטדיון לא יהיה מלא כל משחק, לשיווק יש חלק גדול מזה.
10000 מנויים שנקנו זה הבסיס של האוהדים,
וכל השאר זה אוהדים שמתלבטים, והם זקוקים לעוד PUSH כדי ללכת לקנות מנוי, כי ברור לכולם
שאם לא הגמר גביע " שהכריח " אנשים לקנות מנויים, לא בטוח שהיה מספר כזה היום.

- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מצד שני אם הייתה תוצאה אחרת בגמר גביע גם היו מספרים שונים.maor20094 כתב: " מה אתה עוד רוצה שיעשו עם עוד כ2200 מנוים? " ינגבו עם זה תתחת, נו בחייאת ראבק מה אתה רוצה.
בקיצור, אם האצטדיון לא יהיה מלא כל משחק, לשיווק יש חלק גדול מזה.
10000 מנויים שנקנו זה הבסיס של האוהדים,
וכל השאר זה אוהדים שמתלבטים, והם זקוקים לעוד PUSH כדי ללכת לקנות מנוי, כי ברור לכולם
שאם לא הגמר גביע " שהכריח " אנשים לקנות מנויים, לא בטוח שהיה מספר כזה היום.
יש עוד שתי שחקנים להביא שלפחות אחד בכיר ויש עוד את המוקדמות של הליגה האירופית ואת גביע הטוטו. ברגע שיראו שבאמת משחקים כדורגל אנשים יקנו.
בחיפה הגיעו ל17000 רק אחרי הניצחון על סכנין במשחק הפתיחה במחזור הראשון בליגה
בחיפה הגיעו ל17000 רק אחרי הניצחון על סכנין במשחק הפתיחה במחזור הראשון בליגה
מעניין אותי לראות כמה מנויים תמכור מכבי חיפה. אחרי עונה כושלת, ואחרי שירדה ההתלהבות מסמי עופר, זה נראה לי משימה לא פשוטה.
אם הם שוב יגיעו למספר דומה ואפילו יותר זה יהיה פשוט מדהים.
ברגע שיש מתקנים ראויים מי שאוהב כדורגל יגיע ולא בהכרח אם הוא אוהד שרוף. השבוע פגשתי סטודנט אוהד הפועל ת״א שאמר לי שעשה מנוי לשנה הבאה בטרנר כי המתקן מרשים והוא ממש אוהב כדורגל והוא מעביר פה לא מעט שבתות וכמובן שהוא ישמח להנות מלראות משחקים, מה שאני מנסה להגיד זה שמכבי חיפה יכולה בכיף להגיע לאותם מספרים כי בסופו של דבר יש שם איצטדיון ברמה גבוהה ויש מלא אנשים שפשוט רוצים להגיע למקום נורמלי ולראות משחקשמעון א כתב:מעניין אותי לראות כמה מנויים תמכור מכבי חיפה. אחרי עונה כושלת, ואחרי שירדה ההתלהבות מסמי עופר, זה נראה לי משימה לא פשוטה.
- ForeverRed
מכבי חיפה תמכור גם השנה כמות גדולה של מנויים.
כדורגל זה חיידק. אותם מנויים מעונה קודמת נדבקו ויחזרו גם העונה.
לגבינו אני רוצה להבין דבר אחד. מאיפה וסרמיליה הביאו את הנתון שנמכרו 11 אלף מנויים?
חוסר אחריות כל הקשקושים שהם מעלים לדף שלהם.
בנוגע לפרסום, יש מה שנקרא עלות מול תועלת.
אחרי שרוב המנויים כבר נמכרו אין טעם לפרסם בהיקפים גדולים ולזרוק כספים לפח.
אנחנו גם צריכים לזכור שהגרעין של 5000 אוהדים מוסרמיל גדל משמעותית כבר עכשיו לכיוון ה10000.
זה הישג בפני עצמו ומאוד ייתכן שזה קרוב למקסימום שהקהל שלנו מסוגל.
לגבינו אני רוצה להבין דבר אחד. מאיפה וסרמיליה הביאו את הנתון שנמכרו 11 אלף מנויים?
אנחנו גם צריכים לזכור שהגרעין של 5000 אוהדים מוסרמיל גדל משמעותית כבר עכשיו לכיוון ה10000.
הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שהיציע הצפוני חא יפתח במשחקים רגילים ושבמחקים גדולים כל הצפוני יינתן לאורחתForeverRed כתב:מכבי חיפה תמכור גם השנה כמות גדולה של מנויים.
כשהייתי במשחק נגד מכבי חיפה חודש שעבר הייתי נפעם מכמות המשפחות שהיו במגרש.אמא אבא ילדים לפעמים אפילו בעגלה מגיעים לבילוי משפחתי.blueman כתב: ברגע שיש מתקנים ראויים מי שאוהב כדורגל יגיע ולא בהכרח אם הוא אוהד שרוף. השבוע פגשתי סטודנט אוהד הפועל ת״א שאמר לי שעשה מנוי לשנה הבאה בטרנר כי המתקן מרשים והוא ממש אוהב כדורגל והוא מעביר פה לא מעט שבתות וכמובן שהוא ישמח להנות מלראות משחקים, מה שאני מנסה להגיד זה שמכבי חיפה יכולה בכיף להגיע לאותם מספרים כי בסופו של דבר יש שם איצטדיון ברמה גבוהה ויש מלא אנשים שפשוט רוצים להגיע למקום נורמלי ולראות משחק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Tal_Hbs כתב: הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שהיציע הצפוני חא יפתח במשחקים רגילים ושבמחקים גדולים כל הצפוני יינתן לאורחת
אתה באמת חושב שמול עכו, מכבי פ''ת ורעננה 13,000 מקומות לא יספיקו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- The red one
הנה רציתם שיווק קיבלתם סרטון של 30 שניות שהשחקנים קוראים לנו לבוא ולרכוש מנויים.
אבל מה שצד את העין שלי בסרטון זה הכיתוב BSTV בתחילת וסוף הסרטון. הייתכן כי המועדון יעלה רמה גם בהיבט הזה העונה ?
אבל מה שצד את העין שלי בסרטון זה הכיתוב BSTV בתחילת וסוף הסרטון. הייתכן כי המועדון יעלה רמה גם בהיבט הזה העונה ?
אני אחדד את החשש שלו, מול מכבי, ביתר, חיפה או הפועל תל אביב בתקופה טובה שיינתן כל הצפוני לאורחת.אורי אדום בנשמה כתב:
אתה באמת חושב שמול עכו, מכבי פ''ת ורעננה 13,000 מקומות לא יספיקו?
מבטיח לך שתשמע 3200 שהוא קהל חוץ הרבה יותר מכל ה13 שלנו.
סלח לנו,מה זה אומר?אדום בלב בנשמהההה כתב:הנה רציתם שיווק קיבלתם סרטון של 30 שניות שהשחקנים קוראים לנו לבוא ולרכוש מנויים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Beer Sheva TV??Totti כתב: סלח לנו,מה זה אומר?
- The red one
נשמע כמו Beer Sheva TV.Totti כתב: סלח לנו,מה זה אומר?
אולי מעיין "ערוץ טלוויזיה" אינטרנטי של המועדון ? שיעלה מדי פעם קטעי ווידאו, גם יצא אתמול או היום ווידאו שבו בכר ודרור שמשון מדברים על העונה החדשה. זה יכול להיות אחלה של כלי המחבר בין האוהדים לקבוצה, כי אפשר לפתח את זה לעוד הרבה תחומים, השאלה אם זו באמת הכוונה או שזה סתם wishful thinking ..