מה נשתנה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: מה נשתנה?

שליחה על ידי Totti »

שנון. חד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

Totti כתב:שנון. חד.
מרחף כמו פרפר, עוקץ כמו דבורה (קסיוס קליי)

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי אם יש אי אלו הבדלים ברמת האימונים בין דרור שמשון וברק בכר לבין אלישע לוי ומאירי סיני אם נראה אותם זה יהיה במחנה האימונים וכמובן במשחקים עצמם, כרגע אי אפשר לדעת האם יש הבדל או שלא ברמת האימונים.
מה שנותר לי זה לקוות שדרור שמשון באמת יוכיח לי שאני טועה לגביו.
כפי שרשמתי אני נותן לו צ'אנס, אבל אני לא מתלהב מאימונים בים כי גם אצל אלישע ומאירי היקרים היו לנו אימונים כאלו וכולכם יודעים איך הכושר היה.
עכשיו זה באמת לא רציני לדעת אם יש שיפור בנושא הכושר הגופני או שלא ובטח שלא להתלהב מזה כמו שיש אנשים בפייסבוק...
אני מדבר על שלב אחד לפני האימונים.
לא בדקתי בתאריכים אבל מההכנה של שנה שעברה אני זוכר בעיקר חופשה של אלישע בחו"ל והחתמות מאוחרות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אריאל2 כתב: אני מדבר על שלב אחד לפני האימונים.
לא בדקתי בתאריכים אבל מההכנה של שנה שעברה אני זוכר בעיקר חופשה של אלישע בחו"ל והחתמות מאוחרות.
חלק מההכנה הלקויה אשתקד היתה בחסות המלחמה בדרום, אבל בגדול, ההכנה השנה הרבה יותר טובה וממוקדת, כפי שציינת בהודעות הקודמות.
(וכרגיל, חפרו לך מלא בלי לקרוא עד הסוף ולהבין)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי אם יש אי אלו הבדלים ברמת האימונים בין דרור שמשון וברק בכר לבין אלישע לוי ומאירי סיני אם נראה אותם זה יהיה במחנה האימונים וכמובן במשחקים עצמם, כרגע אי אפשר לדעת האם יש הבדל או שלא ברמת האימונים.
מה שנותר לי זה לקוות שדרור שמשון באמת יוכיח לי שאני טועה לגביו.
כפי שרשמתי אני נותן לו צ'אנס, אבל אני לא מתלהב מאימונים בים כי גם אצל אלישע ומאירי היקרים היו לנו אימונים כאלו וכולכם יודעים איך הכושר היה.
עכשיו זה באמת לא רציני לדעת אם יש שיפור בנושא הכושר הגופני או שלא ובטח שלא להתלהב מזה כמו שיש אנשים בפייסבוק...
לא בקטע של עקיצה, מעניין אותי לדעת מאיפה אתה (וגם אחרים) מבססים את המידע שלהם לגבי מאמני כושר,
מאיפה הידע הגדול הזה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

avivgolan כתב:
לא בקטע של עקיצה, מעניין אותי לדעת מאיפה אתה (וגם אחרים) מבססים את המידע שלהם לגבי מאמני כושר,
מאיפה הידע הגדול הזה?
אין לו שמץ,סתם אוהב לבלבל בביצים ולהביע דעה על כל דבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

avivgolan כתב:
מאיפה הידע הגדול הזה?
קודם כל בעונת 2012-2013 דרור שמשון אימן את הפועל תל אביב והיו להם באותה עונה לא פחות מ12 פציעות במכה אחת של שריר הירן האחורי והארבע ראשי.
2. דיברתי עם מספר אוהדי בית"ר שאמרו לי שגם שהם זכו באליפויות השחקנים בדקה 70 שפכו לאגר.
ולגביי מאירי סיני מישהו פה מהפורום שעזב משום מה והיה דיי ותיק סיפר שהוא התאמן אצלו והאימונן שלו היו כל כך קלים שהוא יכל לרווץ עם קפה וסיגריה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: אין לו שמץ,סתם אוהב לבלבל בביצים ולהביע דעה על כל דבר.
אתה מדבר עלעצמך אני מניח...

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:קודם כל בעונת 2012-2013 דרור שמשון אימן את הפועל תל אביב והיו להם באותה עונה לא פחות מ12 פציעות במכה אחת של שריר הירן האחורי והארבע ראשי.
2. דיברתי עם מספר אוהדי בית"ר שאמרו לי שגם שהם זכו באליפויות השחקנים בדקה 70 שפכו לאגר.
ולגביי מאירי סיני מישהו פה מהפורום שעזב משום מה והיה דיי ותיק סיפר שהוא התאמן אצלו והאימונן שלו היו כל כך קלים שהוא יכל לרווץ עם קפה וסיגריה.
ועדיין לא ענית מאיפה לך ידע בכושר,תז*ונה וכן הלאה...

לא רוצה לפגוע בך אבל בתור אחד שזה אורח חייו אני גם אשמח לתשובה לגביי מאיפה לך הידע?
אני כשמדבר על משהו זה רק בתנאי שיש לי מושג בו, לא חייב תמיד להגיב ולחוות דעה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:
ועדיין לא ענית מאיפה לך ידע בכושר,תז*ונה וכן הלאה...

לא רוצה לפגוע בך אבל בתור אחד שזה אורח חייו אני גם אשמח לתשובה לגביי מאיפה לך הידע?
אני כשמדבר על משהו זה רק בתנאי שיש לי מושג בו, לא חייב תמיד להגיב ולחוות דעה.
לא צריך ללמוד באוניברסיטה כדיי לרכוש ידע.
יש לי ידע כללי מרחבי האינטרנט לגביי זה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

לא רציני לקבוע איכות של מאמן בכלל וכושר בפרט על פי פציעות בלבד. לא חסרות דוגמאות גם בטופ של מכת פציעות.ראינו רק השבוע מה קרה בקליבלנד. עומס לא מבוקר מביא פציעות. בכל מקרה אני לא איש מקצוע וגם לגבי מאיר סיני אין לי מושג מה הרמה שלו ומידת האחריות שלו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:קודם כל בעונת 2012-2013 דרור שמשון אימן את הפועל תל אביב והיו להם באותה עונה לא פחות מ12 פציעות במכה אחת של שריר הירן האחורי והארבע ראשי.
גם בבאיירן השנה היו אין ספור פציעות , מזה אומר? מה שחשוב שהם יבנו את הכושר שלהם בהדרגה, וימתנו כוחות , ושיגיעו לפיק של הכושר באמצע-סוף עונה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיא חניה כתב: גם בבאיירן השנה היו אין ספור פציעות , מזה אומר? מה שחשוב שהם יבנו את הכושר שלהם בהדרגה, וימתנו כוחות , ושיגיעו לפיק של הכושר באמצע-סוף עונה.
צודק במאה אחוז.. אגב, בספרד הדעה הרווחת היא שקבוצה שתהיה בכושר הכי טוב שלה (ובליגה) באפריל-מאי היא זו שסביר להניח שתיקח אליפות

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: גם בבאיירן השנה היו אין ספור פציעות , מזה אומר? מה שחשוב שהם יבנו את הכושר שלהם בהדרגה, וימתנו כוחות , ושיגיעו לפיק של הכושר באמצע-סוף עונה.
אתה מדבר על כושר משחק לא על כושר גופני.
הכושר הגופני צריך להיות כל הזמן גבוה לא לעלות בהדרגה.
על פי הטענה שלך זה בסדר להיות מקום 6 עד סוף הליגה ואז בפלייאוף להביס ולסיים גג מקום רביעי...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

דר אדום בנשמה כתב:אתה מדבר על כושר משחק לא על כושר גופני.
הכושר הגופני צריך להיות כל הזמן גבוה לא לעלות בהדרגה.
על פי הטענה שלך זה בסדר להיות מקום 6 עד סוף הליגה ואז בפלייאוף להביס ולסיים גג מקום רביעי...
רואים שאתה לא מבין דבר וחצי דבר בכושר גופני.אי אפשר לבנות כושר גופני בלי הדרגה , מה אתה חושב שהשחקנים מתחילים ישר בפול פוואר מתחילת העונה ועד סופה?? כושר טוב נבנה בהדרגתיות. ליגה זאת ריצת מרתון, ראית פעם אלוף מרתון שמתחיל מרתון בספרינט?

נעול