הפייר פליי האירופאי מונע מקבוצות להתפתח ונותן רק למועדוני הענק את הזכות להתחזק!dor69 כתב: הפייר פליי האירופאי הוא קריטי כדי למנוע מהטרנד של האוליגרכים והשייחים לקנות את העולם ולהרוס פה הכל. פה המצב שונה, יש לך ארבע וחצי אנשים עם כסף בכדורגל וגם אותם אתה רוצה להגביל?
קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
- YallaHapoel
אני לא מאמין שזה קורה.dardasmiley כתב:
דווקא בגלל שיש פה ארבע וחצי אנשים עם כסף אתה צריך להגביל.
אני דווקא חושב שהפועל וביתר בגודל הטבעי שלהן זן מכבי שהתעצמה מעבר לכל פרופורציות. אין שום דבר ספורטיבי בךהלזיר לגיונרים לספסל שלך רק כדי שךא ישחקו אצל קבוצה אחרת וכי יש לך כסף.
אני בגדול נגד, אבל חושב שצריך לשנות את ״השיטה״ על מנת שנוכל להעלות את רמת הליגה ולתת פה תחרות הוגנת. את זה אני חושב שיהיה ניתן לעשות ע״י העלאת החסם של הזרים, כי המצב שהבחור מעלי מציין שמכבי קונה כל לגיונר שישב אצלה על הספסל רק כדי שלא ישחק אצל היריבה יותר הורס את הליגה מאשר תורם לה. ברגע שלקבוצות יהיה את האפשרות להביא 7-8 זרים, אז דבר ראשון, גקי וחבריו לא יוכלו לדרוש על כל מרציאנו או אזולאי 80000000 מיליון דולר, ודבר שני תוכל להתחרות עם מכבי עם שחקנים זרים כי כיום שהמלחמה איתם או עם חיפה על לגיונרים אז בגלל הכסף הגדול הם מעדיפים לשבת שם על הספסל מאשר לשחק כדורגל במקום אחר
- YallaHapoel
אולי להפועל ב"ש זה יכול להיות טוב אבל מקבלי ההחלטות רואים לנגד עיניהם את "הכדורגל הישראלי" ואת "השחקן הישראלי" הם בחיים לא יתנו לזה לקרות.blueman כתב:אני בגדול נגד, אבל חושב שצריך לשנות את ״השיטה״ על מנת שנוכל להעלות את רמת הליגה ולתת פה תחרות הוגנת. את זה אני חושב שיהיה ניתן לעשות ע״י העלאת החסם של הזרים, כי המצב שהבחור מעלי מציין שמכבי קונה כל לגיונר שישב אצלה על הספסל רק כדי שלא ישחק אצל היריבה יותר הורס את הליגה מאשר תורם לה. ברגע שלקבוצות יהיה את האפשרות להביא 7-8 זרים, אז דבר ראשון, גקי וחבריו לא יוכלו לדרוש על כל מרציאנו או אזולאי 80000000 מיליון דולר, ודבר שני תוכל להתחרות עם מכבי עם שחקנים זרים כי כיום שהמלחמה איתם או עם חיפה על לגיונרים אז בגלל הכסף הגדול הם מעדיפים לשבת שם על הספסל מאשר לשחק כדורגל במקום אחר
- ForeverRed
עקרונית אני נגד חוקים כאלה, אבל כן צריך להיות עם אצבע על הדופק ולדאוג שתסריט הכדורסל לא יחזור על עצמו.
זה בהחלט לא תסריט בדיוני.
לתקרות שכר והגבלות כאלו ואחרות יש יתרונות נוספים כמו הורדת שכר השחקנים, שכיום מרוויחים משכורות דימיוניות ללא שום הצדקה.
לתקרות שכר והגבלות כאלו ואחרות יש יתרונות נוספים כמו הורדת שכר השחקנים, שכיום מרוויחים משכורות דימיוניות ללא שום הצדקה.
- YallaHapoel
שוב זה יגרום להחלשת הליגה ואם היום כל פלוץ יוצא לחו"ל אחרי זה פשוט לא ישאר פה אף אחד שיודע לעצור כדור.ForeverRed כתב:עקרונית אני נגד חוקים כאלה, אבל כן צריך להיות עם אצבע על הדופק ולדאוג שתסריט הכדורסל לא יחזור על עצמו.
זה מהלך שצריך לקרות בכדורגל העולמי לא בישראל.
אני בעד הגבלת תקציב ושכר שחקנים בכל העולם. הכנסת הבעלות הפרטית לכדורגל ריסקה את התחרות, ריסקה קבוצות והכניסה את כל העולם התחתון.
עד שזה יקרה בעולם (וזה לא יקרה), אי אפשר ליישם את זה אצלנו כי אנחנו מתחרים באירופה.
עד שזה יקרה בעולם (וזה לא יקרה), אי אפשר ליישם את זה אצלנו כי אנחנו מתחרים באירופה.
אני לא בטוח שחוקים כאלו לא יהיו לטובת הכדורגל הישראלי, מה שכן, אולי לטווח הקצר השחקן הישראלי יפגע מזה, אבל בטווח הארוך גם השחקנים הישראלים ירוויחו מזה, ברגע שהרמה עולה ומגיעים לפה זרים אייכותיים יותר, גם הרמה של הישראלים תעלה, אם רמת הליגה תעלה וקבוצות יגיעו לשלבים באירופה וההכנסות יעלו אז גם תנאי המסביב יעלו (מאמני כושר, ציוד וכו) ובסופו של דבר הישראלים יצטרכו להתאים את עצמם לרמה גבוהה יותרYallaHapoel כתב: אולי להפועל ב"ש זה יכול להיות טוב אבל מקבלי ההחלטות רואים לנגד עיניהם את "הכדורגל הישראלי" ואת "השחקן הישראלי" הם בחיים לא יתנו לזה לקרות.
מצחיק אותי לשמוע שרוצים להגביל את השקעות הבעלים,בזמן שיש לפחות 4 קבוצות שלא יכולות כרגע לפתוח עונה בתקציב מינימום.
מה שקורה במכבי הוא לא חדש,פשוט הקבוצה התחלפה.פעם זאת הייתה ביתר של גידמאק,פעם מכבי חיפה ועכשיו מכבי תא.
במקום ללמוד איך בונים מערכת בריאה וטובה מנסים בכוח בעלי אינטרסים למשוך אותנו שוב למטה ולתת לעסקנים כוח.
יותר פשוט שיעשו ליגה של 12 קבוצות שבאמת מסוגלות להעמיד תקציב,3 סיבובים ופלייאוף עם סיבוב אחד,זה מה שיעלה פה את הרמה,לא כל מיני ניסיונות עלובים למנוע מאנשים להשקיע.
מה שקורה במכבי הוא לא חדש,פשוט הקבוצה התחלפה.פעם זאת הייתה ביתר של גידמאק,פעם מכבי חיפה ועכשיו מכבי תא.
במקום ללמוד איך בונים מערכת בריאה וטובה מנסים בכוח בעלי אינטרסים למשוך אותנו שוב למטה ולתת לעסקנים כוח.
יותר פשוט שיעשו ליגה של 12 קבוצות שבאמת מסוגלות להעמיד תקציב,3 סיבובים ופלייאוף עם סיבוב אחד,זה מה שיעלה פה את הרמה,לא כל מיני ניסיונות עלובים למנוע מאנשים להשקיע.
מוזר שכשאלכס שניידר העמיד תקציב דומה אף אחד לא ביקש להגביל אותו.
מכבי אוכלת את הליגה לא בגלל הכסף. זה פשוט הכי נוח לחשוב ככה.
מכבי אוכלת את הליגה לא בגלל הכסף. זה פשוט הכי נוח לחשוב ככה.
טמטום להגביל תקציב של קבוצה.
עד שמישהו רוצה לשים כסף בספורט ישראלי רוצים למנוע זאת ממנו?
לעשות הגבלת תקציב לכל קבוצה זה להאט את ההתפתחות של הכדורגל שלנו.
מה שכן צריך לעשות, זה להפסיק להיות מטומטים ולקחת דוגמא מהליגות הגדולות,
באנגליה, שם כספי הטלוויזיה עצומים, מחלקים את הרווחים בין כל הקבוצות כמעט במידה שווה כך שמקום ראשון מרוויח ממש קצת יותר ממקום אחרון, וככה צריכה להתחלק העוגה, נכון שצ'לסי וסיטי וליברפול מביאות את כל הצופים, אבל אם הרמה של הליגה לא שווה כלום, אז מה ייתן שכל הכסף יילך אליהן?
ביינתים אצלנו מכבי קיבלו כמעט את כל הכסף של הטלוויזיה כי שידרו אותם הכי הרבה, קולטים את האבסורד? אין דוגמא יותר טוב להתאבדות של הכדורגל.
צריכים לחלק את כל הכסף שמכבי מייצרת עבור הכדורגל הישראלי בין כל הקבוצות במידה שווה. ככה אנשים כמו גולדהאר יצעידו את כל הכדורגל קדימה.
באנגליה, שם כספי הטלוויזיה עצומים, מחלקים את הרווחים בין כל הקבוצות כמעט במידה שווה כך שמקום ראשון מרוויח ממש קצת יותר ממקום אחרון, וככה צריכה להתחלק העוגה, נכון שצ'לסי וסיטי וליברפול מביאות את כל הצופים, אבל אם הרמה של הליגה לא שווה כלום, אז מה ייתן שכל הכסף יילך אליהן?
ביינתים אצלנו מכבי קיבלו כמעט את כל הכסף של הטלוויזיה כי שידרו אותם הכי הרבה, קולטים את האבסורד? אין דוגמא יותר טוב להתאבדות של הכדורגל.
צריכים לחלק את כל הכסף שמכבי מייצרת עבור הכדורגל הישראלי בין כל הקבוצות במידה שווה. ככה אנשים כמו גולדהאר יצעידו את כל הכדורגל קדימה.
אני דווקא חושב שהמנהלת צריכה להמשיך בקו של לנסות כמה שיותר למתג את הכדורגל הישראלי כדי להביא משקיעים. דבר ראשון לא יעזור בית דין חייבים להקטין את הליגה ל12/10 קבוצות בשביל לחסוך את הבדיחות של הלנות השכר וקבוצות בלי קהל. אחר כך לשנות את מגבלת הזרים לשישה-שבעה (האמת שחשבתי שלא צריך אבל אני חוזר בי) ולהעלות את הסטנדרטים של מחלקות הנוער.
אם באמת ירצו לשנות וילכו על זה בפול גז אנחנו נתקדם המון. אני מדמיין בעוד 5 שנים ליגה עם עשרה קבוצות שנראית כך: אנחנו, מכבי, הפועל, בית״ר, חיפה, נתניה, בני יהודה, כפר סבא, סכנין וק״ש (כי חייב, לא רואה אותם יורדים). לכולם יהיו בעלים, קהלים מגוונים, יהיו יותר משחקים מעניינים ורוויי קהל, הישראלים יבינו שצריך לשנות פאזה אם הם לא רוצים לאומית/ליגה א׳. מה צריך יותר?
אם באמת ירצו לשנות וילכו על זה בפול גז אנחנו נתקדם המון. אני מדמיין בעוד 5 שנים ליגה עם עשרה קבוצות שנראית כך: אנחנו, מכבי, הפועל, בית״ר, חיפה, נתניה, בני יהודה, כפר סבא, סכנין וק״ש (כי חייב, לא רואה אותם יורדים). לכולם יהיו בעלים, קהלים מגוונים, יהיו יותר משחקים מעניינים ורוויי קהל, הישראלים יבינו שצריך לשנות פאזה אם הם לא רוצים לאומית/ליגה א׳. מה צריך יותר?
ובנוסף לבטל את המגבלה על הזרים. בטווח הקצר בן בסט ירוויח פחות, בטווח הארוך יצטרכו להיות טובים יותר כדי לשחק בליגה.nir767676 כתב:טמטום להגביל תקציב של קבוצה.
נגד.
שיעלו את ההגבלת זרים ל7-8 ואז תראו את הערך האמיתי של השחקן הישראלי ולא כל גקי או לוזון שדורש מיליון דולר
שיעלו את ההגבלת זרים ל7-8 ואז תראו את הערך האמיתי של השחקן הישראלי ולא כל גקי או לוזון שדורש מיליון דולר
כמה עונות אתה זוכר שגם הפועל ת''א, גם מכבי חיפה, גם מכבי ת''א וגם בית''ר היו חזקות?YallaHapoel כתב:מכבי לא ברחה לליגה.
כאשר הפועל, חיפה ובית"ר יחזרו לטבעם בתוספת שלנו וק"ש, יש לנו ליגה מעולה.
ד"א אני גם נגד חוקי הפייר פליי
לא יקרה
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite