סיור באיצטדיון - רשמים ועדכונים
Re: סיור באיצטדיון - רשמים ועדכונים
האמת שהתאכזבתי קצת לשמוע שבודקים את אפשרות לחלק את הצפוני, משמע ייתן ולא יעשו את זה.
מבאס לחשוב שגם בבית החדש שלנו עדיין נראה 3000+ של אוהדי קבוצות יריבה..
אכן. חייבת להיות הפרדה קבועה .RedHell כתב:האמת שהתאכזבתי קצת לשמוע שבודקים את אפשרות לחלק את הצפוני, משמע ייתן ולא יעשו את זה.
במיוחד שאסי אמר שהוא מתכוון למלא את הדרומי מלאכותית אם יהיה צורך. לאן ימכרו כרטיסים?
בא לי לרשום שאין מצב שלא יהיה חציצה, ואז נזכרתי שזו משטרת ישראל.
כמה כבר עולה הרשת שפורסים באירופה?
אפקטיבית ולא שותה מאות מקומות כמו הפריסה שעושים.
לא חושב שכסף הוא העניין. אלא הקיבעון המחשבתי והכסתח התמידי של המשטרה העלובה שלנו.yossi כתב:בא לי לרשום שאין מצב שלא יהיה חציצה, ואז נזכרתי שזו משטרת ישראל.
למה לא בנו הפרדה קבועה בתכנון של האצטדיון?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לחצי הצפוני אני מניח, הוא הבטיח שלא נראה קרחות בדרומי. כנראה במשחקים עם ביקוש רב (מכבי לדוגמא) יהיה סולד אוט ובמשחקים עם פחות ביקוש הוא ידאג שהיציע יהיה מלא.yakar כתב:
אכן. חייבת להיות הפרדה קבועה .
במיוחד שאסי אמר שהוא מתכוון למלא את הדרומי מלאכותית אם יהיה צורך. לאן ימכרו כרטיסים?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אסי אומר שיתכן ויבנו גדר, לא היה נעים לשאול אותו למה לא עשו את זה כבר...yakar כתב:למה לא בנו הפרדה קבועה בתכנון של האצטדיון?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
על איזה רשת אתה מדבר? אפשר תמונה?yossi כתב:בא לי לרשום שאין מצב שלא יהיה חציצה, ואז נזכרתי שזו משטרת ישראל.
ואיפה אפשר להירשם לסיורים באיצטדיון?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שטויות גם ככה זה לא אנשים שיושבים זה יהיה רוב הסיכויים שלא ישימו לב גם יהיו קרחות בקטנה.YallaHapoel כתב: תסתכל באתר של המנויים, יש שם המון קרחות.
הכי חשוב זה שמי שלא רוצה לא יהיה שם.
viewtopic.php?f=2&t=8490&st=0&sk=t&sd=a&start=615" onclick="window.open(this.href);return false;Sir Alex Ferguson כתב: על איזה רשת אתה מדבר? אפשר תמונה?
ואיפה אפשר להירשם לסיורים באיצטדיון?
שים לב לתמונה ש-ran העלה.
זכור לי שראיתי את זה כמה פעמים.
זה נראה כמו הפרדה אידיאלית. גוזל מינימום מושבים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה

יכול להיות רעיון לא רע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הרעיון שמשה מציג בהחלט נהדר, אבל היכרות מוקדמת עם המועדון ומקבלי ההחלטות שלו מותירה אותי פסימי בנושא הזה.
בהמון מובנים עשינו קפיצת מדרגה אדירה ואני מאחרוני המתלוננים, אבל יש תחושה שבצד הלוגיסטי- מנהלי אנחנו עוד מפגרי קצת מאחור ועיקר הבעיה טמונה בשתי סיבות לטעמי:
1. נעשה ונשמע ולא נשמע ונעשה. מקבלי ההחלטות במועדון קודם כל מחליטים ורק אחר כך פתוחים לשינויים ותיקונים(ויאמר לזכותם שפתוחים).
2. מדיניות ה-סמוך הידועה והמוכרת. "כשנגיע למשחקים עם 3K אוהדים יריבים, נסתדר"..."המשטרה.." ובלה בלה
בהמון מובנים עשינו קפיצת מדרגה אדירה ואני מאחרוני המתלוננים, אבל יש תחושה שבצד הלוגיסטי- מנהלי אנחנו עוד מפגרי קצת מאחור ועיקר הבעיה טמונה בשתי סיבות לטעמי:
1. נעשה ונשמע ולא נשמע ונעשה. מקבלי ההחלטות במועדון קודם כל מחליטים ורק אחר כך פתוחים לשינויים ותיקונים(ויאמר לזכותם שפתוחים).
2. מדיניות ה-סמוך הידועה והמוכרת. "כשנגיע למשחקים עם 3K אוהדים יריבים, נסתדר"..."המשטרה.." ובלה בלה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אסי הזכיר גם את האפשרות שיפרידו באמצעות סס"ל וכמה טורים של כיסאות לא מיושבים. זוהי הבעיה הקלה יותר. הבעיה הנוספת והקשה יותר היא כיצד מפרידים אחרי הכניסה בשערים ולפני העליה ליציע (בחלל בו נמצאים המזנונים והשירותים). איזו מן הפרדה זו תהיה אם יפרידו ביציע אך ניתן יהיה לרדת 10-15 מדרגות ולהתעמת? צריך לזכור שלכל חלק מופרד צריכים להיות כניסה משלו, מזנונים, שירותי גברים, שירותי נשים...
למרבה הצער כנראה שלא הקדישו לכך מספיק מחשבה בשלב התכנון.
למרבה הצער כנראה שלא הקדישו לכך מספיק מחשבה בשלב התכנון.
- simply-red
הפתרון הוא שבמשחקים מול "הגדולות" נעביר להם למכירה את המינ' כרטיסים שקבוע בחוק
משמע 1600 כרטיסים וזהו! אז ישבו 1600 איש ביציע של 3000, ערך הביתיות במיוחד במשחקים הגדולים חשוב ביותר.
משמע 1600 כרטיסים וזהו! אז ישבו 1600 איש ביציע של 3000, ערך הביתיות במיוחד במשחקים הגדולים חשוב ביותר.