בשביל זה יש לך סגל של 22 שחקנים. אל תשכח שיש קבוצות שישחקו בשלבים באירופה אז אם זה יחפוף אין סיבה שלא נראה את טוויטו, חביביאן וברד בגביע הטוטו בנוסף לשחקני קצה כמו אביב וללבקוביץ׳izguy83 כתב: מנהלת של חובבנים.
פותחים עונה באוגוסט עם 5 משחקים בשבועיים וחצי ואז מתפלאים איך שחקנים נפצעים לפני תחילת העונה. וזה עוד בלי משחקים באירופה.
בית ב' בגביע השוקו
Re: בית ג' בגביע השוקו
WTF מה זה הלו"ז הזה?
שלמשחקים ב-4.8 ו-11.8 יעלו עם הנוער. לא צריך שייפצעו לנו שחקנים חשובים על המפעל הקקיוני הזה.
שלמשחקים ב-4.8 ו-11.8 יעלו עם הנוער. לא צריך שייפצעו לנו שחקנים חשובים על המפעל הקקיוני הזה.
סומך על ברקהפועלעולה כתב:WTF מה זה הלו"ז הזה?
המסע לטריפל מתחיל פה
זה 4 משחקים . כל מחזור קבוצה אחת לא תשחק.izguy83 כתב: מנהלת של חובבנים.
פותחים עונה באוגוסט עם 5 משחקים בשבועיים וחצי ואז מתפלאים איך שחקנים נפצעים לפני תחילת העונה. וזה עוד בלי משחקים באירופה.
חחחחחחחחחח ענק אתהns75 כתב:המסע לטריפל מתחיל פה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בבית ג דוקא סבבה, משחק בשבועizguy83 כתב: מנהלת של חובבנים.
- The red one
אהל אנחנו בבית ב׳ , כדאי לערוך טת הכותרת .
Re: בית ב' בגביע השוקו
חייבים להתחיל להביא תארים!
אסור לזלזל בשום תואר! אנחנו לא במצב של לזלזל בכלל בתארים פוטנציאלים.
אתמול שמעתי איזה אוהד שהיה איתי אתמול בסיור באיצטדיון ושאל את אסי האם יקימו מוזאון של הפועל באר שבע אז עניתי לו "אין לנו מה להציג במוזיאון חוץ משני אליפויות וגביע מדינה אחד" אז הוא שתק ולא היה לו מה להגיד.
אפילו לכריסטיאנו רונאלדו יש מוזאון משלו ובצדק כי לו לבד יש הרבה יותר תארים ממה שלנו יש.
אז קדימה הפועל, בואו נתחיל לפחות מגביע השוקו ואז נדבר על עוד תארים.
אסור לזלזל בשום תואר! אנחנו לא במצב של לזלזל בכלל בתארים פוטנציאלים.
אתמול שמעתי איזה אוהד שהיה איתי אתמול בסיור באיצטדיון ושאל את אסי האם יקימו מוזאון של הפועל באר שבע אז עניתי לו "אין לנו מה להציג במוזיאון חוץ משני אליפויות וגביע מדינה אחד" אז הוא שתק ולא היה לו מה להגיד.
אפילו לכריסטיאנו רונאלדו יש מוזאון משלו ובצדק כי לו לבד יש הרבה יותר תארים ממה שלנו יש.
אז קדימה הפועל, בואו נתחיל לפחות מגביע השוקו ואז נדבר על עוד תארים.
מישהו יודע מתי מתחילה הליגה? ממש חשוב, אני רוצה לקנות כרטיס טיסה ואין מצב שאני מוותר על משחק הפתיחה בטרנר
22.8blueman כתב:מישהו יודע מתי מתחילה הליגה? ממש חשוב, אני רוצה לקנות כרטיס טיסה ואין מצב שאני מוותר על משחק הפתיחה בטרנר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
22.8blueman כתב:מישהו יודע מתי מתחילה הליגה? ממש חשוב, אני רוצה לקנות כרטיס טיסה ואין מצב שאני מוותר על משחק הפתיחה בטרנר
קחו בחשבון שיכול מאוד להיות שנשובץ בכוונה בחוץ.
לאחר המחזור הראשון יש פגרה, שבעצם תתן ארכה של שלושה שבועות להבטחת אישור האצטדיון.
לאחר המחזור הראשון יש פגרה, שבעצם תתן ארכה של שלושה שבועות להבטחת אישור האצטדיון.
לא אחרי הראשון כמדומניyossi כתב:קחו בחשבון שיכול מאוד להיות שנשובץ בכוונה בחוץ.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כן אני בונה גם על האופציה הזאת ולכן אני מתכנן את הטיסה ל 17 לספטמבר, חחחח מחסה את כל האפשרויותyossi כתב:קחו בחשבון שיכול מאוד להיות שנשובץ בכוונה בחוץ.