סגל שחקנים למחנה אימונים?
Re: סגל שחקנים למחנה אימונים?
החולצה של בוקרה מתנופפת ברוח, לא כרס.
בן ת׳ורגמן, מפלצת שרירים
בן ת׳ורגמן, מפלצת שרירים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק אני נהיה אופטימי לגבי האימונים? אני רואה מאמנים מפוזרים, תרגילים אמיתים ושחקנים מתאמצים. זה נראה טוב יותרTotti כתב:החולצה של בוקרה מתנופפת ברוח, לא כרס.
בן ת׳ורגמן, מפלצת שרירים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מתאמצים שמצלמים אותם, לא שאני פוסל אבל זה עוד לא אומר כלום. המבחן יגיע במשחק הראשון.shovalb9 כתב:
רק אני נהיה אופטימי לגבי האימונים? אני רואה מאמנים מפוזרים, תרגילים אמיתים ושחקנים מתאמצים. זה נראה טוב יותר
עזוב את החראטות,נראה אותם בזמן אמת,לא עושה עליי רושם כל אימוני הים האלה והדיבורים של השחקנים שהם העם הכי בוגדני שיש.shovalb9 כתב:
רק אני נהיה אופטימי לגבי האימונים? אני רואה מאמנים מפוזרים, תרגילים אמיתים ושחקנים מתאמצים. זה נראה טוב יותר
היום הם מהללים,מחר הם מאשימים.
בלי לזלזל, שחקנים מתאמצים תוכל לדעת כשיגיעו הגופיותshovalb9 כתב:
אדום זקן תיאר בדיוק מופלא את השחקן כדורגל הישראלי:((
פגשתי עכשיו את הדר ברד בבריכה.
אומר שיש שינוי גדול ברמת האימונים.
מקווה מאוד שימצאו דרך לשלב אותו ברוטציה.
כשדיברתי אתו הוא אמר לי שהוא התאכזב כשבמשחקים האחרונים בפלייאוף אלישע לא נתן לו אפילו דקה.
שחקני בית חייבים לקבל הזדמנות לדעתי. יש מספיק הזדמנויות לתת להם במה. משחק אחרון נגד ביתר, אתה כבר מוביל 3-0.
אומר שיש שינוי גדול ברמת האימונים.
מקווה מאוד שימצאו דרך לשלב אותו ברוטציה.
כשדיברתי אתו הוא אמר לי שהוא התאכזב כשבמשחקים האחרונים בפלייאוף אלישע לא נתן לו אפילו דקה.
שחקני בית חייבים לקבל הזדמנות לדעתי. יש מספיק הזדמנויות לתת להם במה. משחק אחרון נגד ביתר, אתה כבר מוביל 3-0.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אמתגדי כתב: שחקני בית חייבים לקבל הזדמנות לדעתי. יש מספיק הזדמנויות לתת להם במה. משחק אחרון נגד ביתר, אתה כבר מוביל 3-0.
טוויטו לא ייצא למחנה אימונים ויושאל. מכבי פ"ת הביעו עניין.
- The red one
מקור?הפועלעולה כתב:טוויטו לא ייצא למחנה אימונים ויושאל. מכבי פ"ת הביעו עניין.
נהדר, מעדיף להשאיר פה את בן תורג׳מן. טוויטו מאוד מוכשר אבל הוא עדיין צעיר וחסר ניסיון והוא צריך לשחק ומנגד תורג׳מן שיחק עונה שלמה בהרכב בליגה במסגרת ההשאלה שלו והוא מספיק טוב כדי להיות מחליף (בלי קשר שמתי לב הוא גם בנוי פיזית ברמה בלתי רגילה למגן בארץ)הפועלעולה כתב:טוויטו לא ייצא למחנה אימונים ויושאל. מכבי פ"ת הביעו עניין.
אם אופיר ימשיך ברמה שהוא הציג בשנה שעברה, מהר מאוד תורג'מן הופך להיות מגן ראשון שלנו.dor69 כתב: נהדר, מעדיף להשאיר פה את בן תורג׳מן. טוויטו מאוד מוכשר אבל הוא עדיין צעיר וחסר ניסיון והוא צריך לשחק ומנגד תורג׳מן שיחק עונה שלמה בהרכב בליגה במסגרת ההשאלה שלו והוא מספיק טוב כדי להיות מחליף (בלי קשר שמתי לב הוא גם בנוי פיזית ברמה בלתי רגילה למגן בארץ)
אם יגיע לו אני לא רואה סיבה שלא. בינתיים הגנתית והתקפית הוא לא נופל ממנו מאז הפציעה של אופיר ופיזית בן טוב בהרבה. מעניין אם בכר יצליח לשפר לאופיר את המשחקblueman כתב: אם אופיר ימשיך ברמה שהוא הציג בשנה שעברה, מהר מאוד תורג'מן הופך להיות מגן ראשון שלנו.
לי דווקא זכור שתורג׳מן היה די חלש בתקופה שלו פה ועשה לא מעט חורים בגלל האיטיות שלו.
מה שכן אולי שדוידוזאדה ירגיש שיש לו תחרות הוא ישפר את עצמו.
מה שכן אולי שדוידוזאדה ירגיש שיש לו תחרות הוא ישפר את עצמו.

צריך רק להחזיר לו את הביטחון, כי כדורגל כולנו יודעים שיש לו. ברגע שיקבל חזרה את הביטחון ויתחיל לעשות פעולות פשוטות של מגן הוא יראה בהרבה יותר טובdor69 כתב: אם יגיע לו אני לא רואה סיבה שלא. בינתיים הגנתית והתקפית הוא לא נופל ממנו מאז הפציעה של אופיר ופיזית בן טוב בהרבה. מעניין אם בכר יצליח לשפר לאופיר את המשחק