בעיות (?) בחדר ההלבשה ומה שנשאר או לא נשאר מהן
Re: בעיות (?) בחדר ההלבשה ומה שנשאר או לא נשאר מהן
.
נערך לאחרונה על ידי aniyodea ב 27 יוני 2015, 02:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מה שהכי מרגיז פה זה שכל הזמן נותנים לי תגובות שאני לא משתחרר מאלישע כשבעצם חלקכם פה כל כך מקובעים כן מקובעים וכל כך "לא טקטיים". מדברים על מליקסון בכלל וכל הזמן מושכים לאלישע אלישע אלישע
הלו. מליקסון גם עם אחותי על הקווים צריך לתפור 8 בישולים ו8 גולים בעונה.
די לעשות הנחות. די להיות מקובעים
הלו. מליקסון גם עם אחותי על הקווים צריך לתפור 8 בישולים ו8 גולים בעונה.
די לעשות הנחות. די להיות מקובעים
אני חושב שסליחה על הביטוי אתה בעיקר מבלבל את הביצים. אלישע אמנם עשה עם הקבוצה הזאת מה ששנים לא עשו פה אבל השינוי לא הגיע איתו אלא מתי שאלונה הבינה שבשביל להצליח צריך שחקנים שעולים כסף. ואז קרה שברדה חזר ובוזגלו בא ואחריהם הזרים והם אלו שלקחו אותנו למעלה כי כדורגל לא ראינו בכלל ואין דרך לברוח מזה, ממש אפס כדורגל. הסטטיסטיקה שלנו בשתי העונות האחרונות (ובעיקר זו החולפת) היא סטיית תקן חריגה מאוד ביחס לקבוצות צמרת רגילות ואפשר למצוא את זה בכל כך הרבה פרמטרים של המשחק...
מליקסון- ה-כוכב של האליפות בקראקוב ב2011, היה אחד הכוכבים גם בולנסיין והמאמן שלו שם מת עליו. בלי מחנה אימונים ועם פציעה קשה בדיוק בתחילת העונה ועוד כמה קטנות אחריה אני מוחק לו את העונה הזו, כמובן שחובת ההוכחה עליו בעונה הקרובה.
נ.ב- למה ערכת את ההודעה שלך? (באמת מעניין אותי)
מליקסון- ה-כוכב של האליפות בקראקוב ב2011, היה אחד הכוכבים גם בולנסיין והמאמן שלו שם מת עליו. בלי מחנה אימונים ועם פציעה קשה בדיוק בתחילת העונה ועוד כמה קטנות אחריה אני מוחק לו את העונה הזו, כמובן שחובת ההוכחה עליו בעונה הקרובה.
נ.ב- למה ערכת את ההודעה שלך? (באמת מעניין אותי)
לא יאמן שהשופט אכל את ההצגה הזאת
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
רוצה לדעת למה ערכתי אותה?
1. בדיוק בגלל התגובה שלך
2. כי אלישע לא האישיו פה אז לא אגרר לזה
ואפשר לאמר שמיצינו את הנושא עד תום
1. בדיוק בגלל התגובה שלך
2. כי אלישע לא האישיו פה אז לא אגרר לזה
ואפשר לאמר שמיצינו את הנושא עד תום
מת לדעת מה אתה יודע שאנחנו לא....סתם סקרנות