האם תוכנית האימונים השתנה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: האם תוכנית האימונים השתנה?

שליחה על ידי dardasmiley »

aniyodea כתב:אתה יודע דור, אני חייב להפנות אליך שאלה שמעניינת אותי
מה הידע הטקטי שלך בכדורגל?
אחדד את השאלה, האם אתה יכול לבוא לאחד מעורכי הדין הטובים במדינה ולהגיד לו "אין לך מושג בדיני חוזים?"
בוא נבהיר רגע אחד ולעניין, לא מחכה לתגובות ממך, לא נהנה לקרוא פה את הכסתח אלישע שלך, לא ילד, עברתי עם הקבוצה כברת דרך מספיק ארוכה. לא אכנס למקומות של להגן על עצמי. בטח לא מול לוביסט מושתן כמוך.
עכשיו כשזה הובהר אתן לך דוגמא מהתחום שלי, לא אבוא למהנדס ותיק ואומר לו שהוא לא יודע לתכנן, אבל בודאי שאדרוש ממקום העבודה שלי להתקדם ולעבור לתכנון על מחשב ולא בשרטוט ידני כמו שהותיקים עשו פעם. יודע למה? כי העולם מתקדם.
כן יש לי בעיה עם אלישע, עם איך שסיים פה, עם איך שניסה להמריד את התקשורת והשחקנים כנגד המועדון, עם הניחוס לעצמו של דברים שלא קשורים אליו. ההוכחה לזה שאלישע לא טקטיקן ולא בנוי לכדורגל המודרני התקבלה כבר מזמן, אלה רק דברים שמאוששים את טענתי. אני בניגוד אליך ראיתי את הקבוצה הזו מקבלת שביעיה מברצלונה, בכיתי כשפתחתי את הטלויזיה בערב חג וראיתי מהדורת חדשות בה מודיעים שבש קיבלה 10-0 מרודה, ראיתי את בניון בוכה ובכיתי יחד איתו שניה לאחר הפנדל. אני אהיה פה עוד הרבה אחרי שאתה והוא תחפשו לגנוב דעת במקום אחר! רוצה לקבוצה שלי משהו הרבה יותר מקצוען והרבה יותר לוקח אחריות מאלישע. אחרי שלושת השבועות האחרונים של העונה ואחרי הלובינג שאתה עושה לו פה בא לי להקיא רק מלשמוע את השם שלו, וכל ההערכה למאמן שהוא שעוד נשארה לי הלכה פייפן.
לא מבין למה אלישע שכל כך אהוב על התקשורת צריך חתיכת דרעק כמוך שיגן עליו, מילא היית עושה את זה לעניין, אבל כל מה שאתה גורם זה רק לעודד את האנטיגןניזם כלפיו יותר.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

aniyodea כתב:אז אני חושב שיש לך זכרון קצר מאוד
מה שכן בהחלט נהניתי יותר בעונה השנייה משר בעונה השלישית, אבל זה מה לעשות פועל יוצא שכבר לא היוונו הפתעה
שמע,כמו שאמרו כאן מעליי ואני בעצמי אמרתי לא פעם.
לאלישע לוי יש מקום של כבוד בהיסטוריה של הפועל בש.
ההישגים שלו שגם אם יש כאן כאילו שחושבים שלא הם הגדולים ביותר ב20 שנה האחרונות,גם אם לקודמיו לא היו התקציבים שלו.
יחד עם זאת,צריך להגיד תודה ולהתקדם הלאה.
ולך אני אומר,עזוב,שחרר,תמשיך הלאה,אין טעם להעלות כל נושא את אלישע ולהתסיס.
גם ככה נוצר הרושם שאתה לא אובייקטיבי,אז או שתשחרר,או שתשנה את שם המשתמש,כי סהכ אתה אומר דברים מעניינים וחבל שהשם שלך יקושר ישירות לאלישע וככה תאבד מהרלוונטיות שלך.

סמל אישי של משתמש
aniyodea
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי aniyodea »

אוקיי קראתי הבנתי
הפנמתי
אתה רוצה לחבוט ולרמוס את אלישע לוי בלי שיפריעו לך
אז אח שלי קבל תשובה, לא אתן לך!
ותאמת מבלי לדעת מה היה פה לפני אלישע אני די בטוח שאתה רומס וחובט סדרתי.

עכשיו בוא נתעסק בבאר שבע ולא באלישע לוי. אפשרי?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dardasmiley כתב:
בוא נבהיר רגע אחד ולעניין, לא מחכה לתגובות ממך, לא נהנה לקרוא פה את הכסתח אלישע שלך, לא ילד, עברתי עם הקבוצה כברת דרך מספיק ארוכה. לא אכנס למקומות של להגן על עצמי. בטח לא מול לוביסט מושתן כמוך.
עכשיו כשזה הובהר אתן לך דוגמא מהתחום שלי, לא אבוא למהנדס ותיק ואומר לו שהוא לא יודע לתכנן, אבל בודאי שאדרוש ממקום העבודה שלי להתקדם ולעבור לתכנון על מחשב ולא בשרטוט ידני כמו שהותיקים עשו פעם. יודע למה? כי העולם מתקדם.
כן יש לי בעיה עם אלישע, עם איך שסיים פה, עם איך שניסה להמריד את התקשורת והשחקנים כנגד המועדון, עם הניחוס לעצמו של דברים שלא קשורים אליו. ההוכחה לזה שאלישע לא טקטיקן ולא בנוי לכדורגל המודרני התקבלה כבר מזמן, אלה רק דברים שמאוששים את טענתי. אני בניגוד אליך ראיתי את הקבוצה הזו מקבלת שביעיה מברצלונה, בכיתי כשפתחתי את הטלויזיה בערב חג וראיתי מהדורת חדשות בה מודיעים שבש קיבלה 10-0 מרודה, ראיתי את בניון בוכה ובכיתי יחד איתו שניה לאחר הפנדל. אני אהיה פה עוד הרבה אחרי שאתה והוא תחפשו לגנוב דעת במקום אחר! רוצה לקבוצה שלי משהו הרבה יותר מקצוען והרבה יותר לוקח אחריות מאלישע. אחרי שלושת השבועות האחרונים של העונה ואחרי הלובינג שאתה עושה לו פה בא לי להקיא רק מלשמוע את השם שלו, וכל ההערכה למאמן שהוא שעוד נשארה לי הלכה פייפן.
לא מבין למה אלישע שכל כך אהוב על התקשורת צריך חתיכת דרעק כמוך שיגן עליו, מילא היית עושה את זה לעניין, אבל כל מה שאתה גורם זה רק לעודד את האנטיגןניזם כלפיו יותר.
טוב דרדס,שתחרר גם אתה,לא מתאים לך.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

aniyodea כתב:אתה יודע דור, אני חייב להפנות אליך שאלה שמעניינת אותי
מה הידע הטקטי שלך בכדורגל?
אחדד את השאלה, האם אתה יכול לבוא לאחד מעורכי הדין הטובים במדינה ולהגיד לו "אין לך מושג בדיני חוזים?"

אני באמת מנסה להבין איך יכול להיות שאתה, דרך אגב נראה לי בחור נחמד לאללה, מוציא ביקורת כזאת
היום בעידן השידורים האינסופיים בטלוויזיה והאינטרנט זו לא בעיה לראות, ללמוד ולפתח את הידע שלך אחי. שורה תחתונה, אם אתה מראה לאנשים שלא מבינים בליגה הישראלית סטטיסטיקות של הקבוצה הם יגידו לך שזו קבוצה למקום 4-6.
לי נמאס היה לנסוע למשחקים כמו בנאחסי עופר למשחק בית קברות מול הפועל חיפה לראות איך הם מפתיעים את אלישע (לא אותנו) עם גול + כמה מצבים קורצים נוספים ולדעת שהשלב הבא הוא נסיגה שלהם והתקפות שלנו שמגיעות כאילו לקיר 30 מטר מהשער.
נמאס לי לראות אחרי חילוץ כדור ארבעה שחקנים רצים למעלה בלי קשר לכלום ויוצרים תהום ענקית במרכז השדה
נמאס לי לראות שבועטים לי לשער הרבה יותר ממה שקבוצה במעמדי צריכה שיבעטו לה לשער
נמאס לי שאין סגירות כפולות
נמאס לי שאין משחק לחץ
נמאס לי שאין הגנה קבוצתית
נמאס לי שאין הנעת כדור קבוצתית
נמאס לי שאין התקפה קבוצתית
נמאס לי שהשוער בועט כדורים למעלה כשברוב המשחקים אין בכלל פיווט
נמאס לי לקבל בראש ממכבי כי אלישע מזניח אלמנטים פעוטים אבל משמעותיים
נמאס לי מחלוקת כוחות שערורייתית
נמאס לי מפציעות חוזרות כתוצאה מחזרה מוקדמת
נמאס לי מדובב באגף
נמאס לי מברדה קשר התקפי
נמאס לי מנאסר, גבאי וגורדנה מחליפים קבועים
נמאס לי מ11 שחקנים שמגנים בקרן (כי תמיד יהיה ריבאונד אם אין לך למי להרחיק)
נמאס לי שהוא מעלה את מליקסון לנגוח בנייחים במקום לתת לו לעשות משהו אחר(חלש באוויר יותר מתרנגול שמנסה לעוף)
נמאס לי מחילופים הזויים (ע״ע גורדנה-פאיוביץ׳ שגמר לנו על הגביע)
נמאס לי מגניבת דעת
נמאס לי מחוסר אגרסיביות
ועוד
ועוד
ועוד

להמשיך?

אני יודע, נשמע מאוד כפוי טובה. יש לציין שלמרות שיש לי סלידה עמוקה מאלישע המאמן אני דווקא מודה לו על שנתיים נפלאות ואומר במקביל ברוך שפטרני מעונשו של זה. או כמו שגדי אמר, שייך להיסטוריה. היידה בכר!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

דור , דווקא אלישע הצטיין במצבים נייחים.
אומנם ירדו 11 שחקנים להגנה בקרן ,אבל כתוצאה מכך ספגנו הכי מעט גולים בליגה מקרנות . כמו כן , כמות השערים מהתקפות מתפרצות מקרן לא גדולה. אז זה היה מהלך טוב לדעתי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בוזגלו הצהיר דברים שידועים כבר 3 שנים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חברים, תתחילו להתקדם. אלישע עשה את שלו וכבר עזב. אין טעם לפתוח את זה כל פעם מחדש.
גם את האמירה של בוזגלו הייתי לוקח בפרופורציות. הוא עשה בסך הכל שני אימונים עם הקבוצה.
באופן טבעי כשמגיע מאמן חדש, קפדן ומוקף בעוד 5 אנשי צוות השחקנים יוכלו פחות לעגל פינות.
אמירות כאלה זכורות לי גם מראשית דרכו של אוסקר במכבי ת"א וזה סימן טוב.

אוהב את מה שקורה בינתיים בקבוצה.

דור, הזכרת לי את יום כיפור.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: דור, הזכרת לי את יום כיפור.
חחחחחחחחחחחחח באמת שחשתי על זה תוך כדי שכתבתי :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yakar כתב:דור , דווקא אלישע הצטיין במצבים נייחים.
אומנם ירדו 11 שחקנים להגנה בקרן ,אבל כתוצאה מכך ספגנו הכי מעט גולים בליגה מקרנות . כמו כן , כמות השערים מהתקפות מתפרצות מקרן לא גדולה. אז זה היה מהלך טוב לדעתי.
זה נכון אבל למה לא לשים את מליקסון או בוזגלו למעלה כדי להוציא מתפרצת? ממילא לא יהיה יתרון מספרי ליריבה (שני מגנים מאחורה) והם לא השחקנים שייקחו כדור במאבק גובה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מכבד את אלישע למרות החודש האחרון(מתחבר לכל מילה של דור).
הוא עדיין המאמן המשפיע ביותר על המועדון שלנו ב-10 השנים האחרונות ואפשר לחלק את הקרדיט שלו
לברדה, בוזגלו, לכסף של אלונה ולאלילת המזל- בסוף הוא היה שם בזמן הנכון ובמקום הנכון.

עם זאת ואף על פי כן, אני דבק בכך שצריך להפסיק להזכיר את שמו של אלישע(גם חוטא בכך) בכל דיון
ובכל נושא.

יש שיגידו שהיה טוב וטוב שהיה, אחרים אולי יבכו עם לכתוף אבל רק הזמן יגלה לנו מי ומה היה האדם החביב עם הקסדה עבור המועדון שלנו.

הימור שלי? ברק בענק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

אני קורא את הציטוט של בוזגלו ופשוט מתמוגג , משהו טוב קורה פה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מצד שני לא לוקחים תואר בדיבורים.

עונה ארוכה, דברים יכולים להתהפך. אל תשכחו שבכל המקצוענות הזאת אם בוזגלו ישב 2 משחקים בספסל מה יקרה עם אבא בוזגלו.. אני רגוע יחסית כי יש את ברדה שיאזן בחדר הלבשה...
כל המחמאות האלה נחמדות אבל לא תורמות.
השנה שידברו פחות עם כל הכיף שיש בזה לטפוח לעצמנו על השכם. ונראה על המגרש קבוצה אמיתית שרוצה יותר!!

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

https://eyoya.co.il/Articles/54650.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

תאמת שפעם ראשונה אי פעם שאני קורא כתבה על המחנה אימונים ואני מרגיש מקצוענות. צוות רחב שיוצא, נציג מהמועדון שיצא עוד בבוקר לראות שהכל מוכן ומתוקתק, שף פרטי אישי שמגיע מהארץ עם תפריט מיוחד שתוכנן יחד עם דרור שמשון ועם תזונאית במיוחד בשביל דר, דברים כל כך טריוואלים לקבוצה מקצוענית ברמה שלנו שזה מפתיע שזה מצליח לרגש אותי

שלח תגובה