בוא נבהיר רגע אחד ולעניין, לא מחכה לתגובות ממך, לא נהנה לקרוא פה את הכסתח אלישע שלך, לא ילד, עברתי עם הקבוצה כברת דרך מספיק ארוכה. לא אכנס למקומות של להגן על עצמי. בטח לא מול לוביסט מושתן כמוך.aniyodea כתב:אתה יודע דור, אני חייב להפנות אליך שאלה שמעניינת אותי
מה הידע הטקטי שלך בכדורגל?
אחדד את השאלה, האם אתה יכול לבוא לאחד מעורכי הדין הטובים במדינה ולהגיד לו "אין לך מושג בדיני חוזים?"
עכשיו כשזה הובהר אתן לך דוגמא מהתחום שלי, לא אבוא למהנדס ותיק ואומר לו שהוא לא יודע לתכנן, אבל בודאי שאדרוש ממקום העבודה שלי להתקדם ולעבור לתכנון על מחשב ולא בשרטוט ידני כמו שהותיקים עשו פעם. יודע למה? כי העולם מתקדם.
כן יש לי בעיה עם אלישע, עם איך שסיים פה, עם איך שניסה להמריד את התקשורת והשחקנים כנגד המועדון, עם הניחוס לעצמו של דברים שלא קשורים אליו. ההוכחה לזה שאלישע לא טקטיקן ולא בנוי לכדורגל המודרני התקבלה כבר מזמן, אלה רק דברים שמאוששים את טענתי. אני בניגוד אליך ראיתי את הקבוצה הזו מקבלת שביעיה מברצלונה, בכיתי כשפתחתי את הטלויזיה בערב חג וראיתי מהדורת חדשות בה מודיעים שבש קיבלה 10-0 מרודה, ראיתי את בניון בוכה ובכיתי יחד איתו שניה לאחר הפנדל. אני אהיה פה עוד הרבה אחרי שאתה והוא תחפשו לגנוב דעת במקום אחר! רוצה לקבוצה שלי משהו הרבה יותר מקצוען והרבה יותר לוקח אחריות מאלישע. אחרי שלושת השבועות האחרונים של העונה ואחרי הלובינג שאתה עושה לו פה בא לי להקיא רק מלשמוע את השם שלו, וכל ההערכה למאמן שהוא שעוד נשארה לי הלכה פייפן.
לא מבין למה אלישע שכל כך אהוב על התקשורת צריך חתיכת דרעק כמוך שיגן עליו, מילא היית עושה את זה לעניין, אבל כל מה שאתה גורם זה רק לעודד את האנטיגןניזם כלפיו יותר.