קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
Re: קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
צריך לעשות הפוך - להגדיל את התקציבים וכך להגדיל את המענקים לכל הקבוצות בליגה במקום לצמצם את התקציב של קבוצות הצמרת.
https://sports.walla.co.il/item/2866856" onclick="window.open(this.href);return false;
וואלה בסידרת כתבות על האם מכבי פוגעת בליגה.
הון-שלטון: מכבי תל אביב פוגעת בליגת העל? כתבה ראשונה
יו״ר המנהלת מצוטט שם כאחד שמתנגד בכל תוקף להגבלה. גם אשר אלון ודמאיו אמרו שמבחינתם המצב הקיים בסדר כי הם לא מתיימרים להתחרות במכביblueman כתב:https://sports.walla.co.il/item/2866856
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
שום הגבלה, זה שטויות מכבי לא מעל הליגה...
לגמרי.. יש כאן נטייה לחשוב שהם המציאו את הגלגל ואי אפשר להתחרות בהם. אז ככה:YallaHapoel כתב:שום הגבלה, זה שטויות מכבי לא מעל הליגה...
1. זה לא שיהיה כמו בכדורסל עם היורוליג, יש ליגה אירופית שזה הרבה יותר גדול מהיורוקאפ לצורך העניין וגם מכניס כסף ונותן חשיפה עצומה. במידה ויגיע לנו גם יהיו עוד נציגות בצ׳מפיונס ויהיה אפשר להיכנס משם.
2. כמות הישראלים הטובים מתחלקת די שווה בשווה בינם לביננו ולחיפה ובעמדות הזרים לדעתי יתרון די ברור לנו (הזרים שלנו רמה מעל שלהם היום בכושר הנוכחי), השוני הוא בצורת האימון וניהול המערכת- משמעותי אבל לא תורה מסיני ובקלות אפשר למחוק את הפער הזה
3. בניגוד לכדורסל שזה סדרות ופלייאופים בפוטו פיניש ליגת כדורגל היא מרתון ארוך ואליפות לוקחים מול הקטנות. מספיק היה לראות איך השנה המפגשים היו שווים בליגה מבחינת הנקודות אבל בטבלה הם סיימו ב8 מעלינו (כשהם קנוסים עוד מהדרבי ב2-5 נקודות)
תבינו עוד משהו- הם יהירים מדי, מסתמכים בעיקר על הסגל הנוכחי פלוס אולי שלושה או ארבעה שחקנים (מתוכם רק זר אחד, כשעם השאר עשו טעות איומה כשבחרו להשאיר אותם. אולי מלבד נוסא). היריבות בינתיים מפיקות לקחים, מתקנות ומתחמשות עוד ואם זה לא מספיק אז בישורת האחרונה הם יאבדו את הבית שלהם. הם על סף מפלה והדבר היחידי שיכול להציל אותם מזה הוא העפלה לצ׳מפיונס שרוב הסיכויים תישאר בגדר חלום (שני סיבובים ללא דירוג).
אני מאמין שכבר העונה הצלחת נודדת צפונה, דרומה או אולי אפילו רק חוצה כביש. השאלה רק לאן זה יילך
חושב שעידן גורדי תרם המון למיקצועיות של הכדורגל ואם היום באר שבע מעבה את הצוות המקצועי ומכניסה לשימוש חולצות gps ושאר עזרים טכנלוגיים זה מדבר בעד עצמו. הדבר היחידי שאותי מקומם זה חוסר הפרופורציה במשכורות שמוצעות לשחקנים, דבר שלפי דעתי הורס, לא הגיוני ששחקן כמו רייכרט שבקושי קרע זוג נעליים ירוויח במכבי 200 אלף דולר, דבר שמשפיע ישירות עלינו ועל חיפה שהם המתמודדות הרציניות של מכבי, לא אומר שצריך להגביל את מיטש כי הוא משקיע המון כסף לכדורגל ובסופו של דבר גורם לזה שהכדורגל הישראלי מתקדם, אבל חייבים לחשוב על מענה שיתן לקבוצות כמו חיפה ובאר שבע באמת הזדמנות להתחרות. נתתני בעבר את דוגמת הגבלת הזרים, אני בטוח שיש עוד דברים שאפשר לעשות, בסופו של יום אני חושב שזה יתרום עוד יותר לכדורגל הישראלי.dor69 כתב: לגמרי.. יש כאן נטייה לחשוב שהם המציאו את הגלגל ואי אפשר להתחרות בהם. אז ככה:
1. זה לא שיהיה כמו בכדורסל עם היורוליג, יש ליגה אירופית שזה הרבה יותר גדול מהיורוקאפ לצורך העניין וגם מכניס כסף ונותן חשיפה עצומה. במידה ויגיע לנו גם יהיו עוד נציגות בצ׳מפיונס ויהיה אפשר להיכנס משם.
2. כמות הישראלים הטובים מתחלקת די שווה בשווה בינם לביננו ולחיפה ובעמדות הזרים לדעתי יתרון די ברור לנו (הזרים שלנו רמה מעל שלהם היום בכושר הנוכחי), השוני הוא בצורת האימון וניהול המערכת- משמעותי אבל לא תורה מסיני ובקלות אפשר למחוק את הפער הזה
3. בניגוד לכדורסל שזה סדרות ופלייאופים בפוטו פיניש ליגת כדורגל היא מרתון ארוך ואליפות לוקחים מול הקטנות. מספיק היה לראות איך השנה המפגשים היו שווים בליגה מבחינת הנקודות אבל בטבלה הם סיימו ב8 מעלינו (כשהם קנוסים עוד מהדרבי ב2-5 נקודות)
תבינו עוד משהו- הם יהירים מדי, מסתמכים בעיקר על הסגל הנוכחי פלוס אולי שלושה או ארבעה שחקנים (מתוכם רק זר אחד, כשעם השאר עשו טעות איומה כשבחרו להשאיר אותם. אולי מלבד נוסא). היריבות בינתיים מפיקות לקחים, מתקנות ומתחמשות עוד ואם זה לא מספיק אז בישורת האחרונה הם יאבדו את הבית שלהם. הם על סף מפלה והדבר היחידי שיכול להציל אותם מזה הוא העפלה לצ׳מפיונס שרוב הסיכויים תישאר בגדר חלום (שני סיבובים ללא דירוג).
אני מאמין שכבר העונה הצלחת נודדת צפונה, דרומה או אולי אפילו רק חוצה כביש. השאלה רק לאן זה יילך
- dardasmiley
תשמע בשביל תגובה כזו אני נכנס לפורום, וואלה לפני שקראתי חשבתי אחרת, אבל קראתי תשובה מנומקת, הגיונית, וזה פתח לי קצת את העיניים לכוונים אחרים. לא אומר שהשתכנעתי מאה אחוז אבל כן גרמת לי להפתח לכיוון החשיבה.dor69 כתב: לגמרי.. יש כאן נטייה לחשוב שהם המציאו את הגלגל ואי אפשר להתחרות בהם. אז ככה:
https://www.youtube.com/watch?v=EnZqM_LKN6E" onclick="window.open(this.href);return false;
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אחלה שיר!אריאל2 כתב:https://www.youtube.com/watch?v=EnZqM_LKN6E

המקצוענות מפחידה את העסקנים
מכל הכתבה הזו לקחתי דבר אחד, כשכל פעם אומרים שב"ש וחיפה הם לא חלק מהמשוואה והן כן מהשניים שיכולות לתת פייט למכבי, לי אישית זה העלה חיוך ותחושת גאווה.
יא ראבק של העולם איפה היינו פעם ואיפה אנחנו היום, מאחל לנו שאלונה תישאר כאן כל החיים, שתישאר בדיוק כמו שחר, לא רוצה שניידר, גאידמק או מיץ כזה או אחר.
תנו לי את השקט הכלכלי עם אלונה ותודה רבה.
יא ראבק של העולם איפה היינו פעם ואיפה אנחנו היום, מאחל לנו שאלונה תישאר כאן כל החיים, שתישאר בדיוק כמו שחר, לא רוצה שניידר, גאידמק או מיץ כזה או אחר.
!!!RedHell כתב:מכל הכתבה הזו לקחתי דבר אחד, כשכל פעם אומרים שב"ש וחיפה הם לא חלק מהמשוואה והן כן מהשניים שיכולות לתת פייט למכבי, לי אישית זה העלה חיוך ותחושת גאווה.
לפעמים הרעב העצום שלנו לתואר פשוט גורם לנו לא להעריך את מה שנעשה פה.
שגולדהאר ישקיע כמה שבא לו כל עוד הוא יכול
ומי שלא יכול שיתן את המפתחות או שישאר בינוני.
מכבי בקונספט הזה טובה לליגה
רק שיגיעו רחוק העונה באירופה, באמת שאני אהיה בעדם שם למען הליגה, אך פה בביצה המקומית הפועל עד עולם.אלדר כתב:שגולדהאר ישקיע כמה שבא לו כל עוד הוא יכול
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מעניין איך הנפילה של יוון תשפיע על כל הסיפור הזה. מישהו בקבוצה מקבל שכר ביורו? התגמולים מאופ"א זה ביורו או בדולרים?
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;