האם תוכנית האימונים השתנה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: האם תוכנית האימונים השתנה?

שליחה על ידי shovalb9 »

blueman כתב: תאמת שפעם ראשונה אי פעם שאני קורא כתבה על המחנה אימונים ואני מרגיש מקצוענות. צוות רחב שיוצא, נציג מהמועדון שיצא עוד בבוקר לראות שהכל מוכן ומתוקתק, שף פרטי אישי שמגיע מהארץ עם תפריט מיוחד שתוכנן יחד עם דרור שמשון ועם תזונאית במיוחד בשביל דר, דברים כל כך טריוואלים לקבוצה מקצוענית ברמה שלנו שזה מפתיע שזה מצליח לרגש אותי
סעמק אני תמיד משנן לעצמי בראש " לא להתלהב מהרכבת האוכף לפני הרכיבה" אבל וואלה אני ממש מתרגש מהאימון, מהמאמן, מהאופן שבו דברים נאמרים, מהרכש, מאלונה, מהפאקינג ציוד מקצועי והאצטדיון שבדרך. שום דבר לא מבאס אותי כשאני נכנס לפה, לא דיבורים מיותרים על אלישע, לא חוסר הסדר בנושאים שגרמו לאוהדים בארשבעים לפתוח 9 נושאים זהים וזה הרגשה טובה, אם להיות כנה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

מסתבר שעם אלישע וחבריו שחקנים זייפו באימונים...

(חח עכשיו קראתי את האשכול וראיתי שכבר דיברתם על זה חח)
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 29 יוני 2015, 07:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

zahipan כתב:מסתבר שעם אלישע וחבריו שחקנים זייפו באימונים...
כמו 4/5 נשים בכל מקום.

אולי העונה נראה גאווה, מוטיבציה ולחימה, ולא התרפסות, וויתור, לתפוס את הצד ולהתנשף בלוזריות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים?

על כל נפיחה שמישהו מוציא בתקשורת הופכים את זה ל״וואו מדהים!!! עונה דעברה זה לא היה ככה פשוט טירוף!!!״

או שרק אני חושב ככה?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים?

על כל נפיחה שמישהו מוציא בתקשורת הופכים את זה ל״וואו מדהים!!! עונה דעברה זה לא היה ככה פשוט טירוף!!!״

או שרק אני חושב ככה?
לגמרי.

זר שיקרא פה יחשוב שניצלנו מירידה בעונה שעברה, ששחקנים טיילו על המגרש ולא ירדו לגליצ'ים. התחרפנתם...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתם לא חושבים שאתם טיפה מגזימים?

או שרק אני חושב ככה?
!!! לגמרי.
עוד מעט גם נשמע על אווירה חיובית במחנה ושינוי באוויר.
רק רוצה להזכיר את מכבי חיפה עונה שעברה,הפועל תא לפני שנתיים וכו וכו.
הכסף סופרים במדרגות.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הביקורת הכי גדולה שלנו בשנה האחרונה על המועדון הייתה קשורה לצוות המקצועי ואיכות המאמנים.

אז טבעי שנחוש סיפוק כאשר אנו רואים שהמועדון אכן עושה מאמצים רבים לשפר בתחום הזה .

גופיות gps , שני מאמני כושר , תזונאית , 6 אנשי צוות במקביל בכל אימון , שף במחנה האימונים , השתלמויות מקצועיות של המאמנים.
יש סיבה שלא נתלהב?

כמובן שזה לא מבטיח תוצאות , אבל בהחלט צעדים בכיוון הנכון.

(תוציאו מהדיון את ההתלהבות בפייסבוק של אנשים שמעלים תמונה של השחקנים עושים בטן סטאטית וחושבים שזה חדש )

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

yakar כתב:הביקורת הכי גדולה שלנו בשנה האחרונה על המועדון הייתה קשורה לצוות המקצועי ואיכות המאמנים.

אז טבעי שנחוש סיפוק כאשר אנו רואים שהמועדון אכן עושה מאמצים רבים לשפר בתחום הזה .

גופיות gps , שני מאמני כושר , תזונאית , 6 אנשי צוות במקביל בכל אימון , שף במחנה האימונים , השתלמויות מקצועיות של המאמנים.
יש סיבה שלא נתלהב?

(תוציאו מהדיון את ההתלהבות בפייסבוק של אנשים שמעלים תמונה של השחקנים עושים בטן סטאטית וחושבים שזה חדש )
מסכים. זה נותן תחושה טובה שמועדון מעלה את רמת המקצועיות. אני בטוח שהתוצאות יבואו בהתאם, אין אפס - כשמתאמנים טוב גם היכולת עולה. שאפו ענק לאלונה, גם אם זה רק כותרות בינתיים.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yakar כתב:הביקורת הכי גדולה שלנו בשנה האחרונה על המועדון הייתה קשורה לצוות המקצועי ואיכות המאמנים.

יש סיבה שלא נתלהב?

האמת קמתי בבוקר והכתבה הזו פשוט עשתה לי טוב. הפקת לקחים ברמה הגבוהה ביותר.
נראה שחקרו, למדו ותיקנו את מה שהיה דרוש תיקון. כל הכבוד לברק שדרש את השינוי (ככה זה מצטייר לפחות) וכל הכבוד לאלונה שהייתה מוכנה להשקיע. לא טריוויאלי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: !!! לגמרי.
עוד מעט גם נשמע על אווירה חיובית במחנה ושינוי באוויר.
רק רוצה להזכיר את מכבי חיפה עונה שעברה,הפועל תא לפני שנתיים וכו וכו.
הכסף סופרים במדרגות.
אף אחד לא משלה את עצמו ויודע שעם כל הכבוד לשף והתזונאית אם לא יהיו תוצאות על המגרש אז זה לא שווה כלום.
אבל כמו שרשמתי מקודם זה כיף לדעת שהמועדון עושה את הדברים הכל כך טריוואלים האלו שלכולנו היו ברורים מאליו, וכשצריך גם לדעת לפרגן ולהתרגש אז לא רואה בזה שום דבר פסול.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש סיבה שלא נתלהב?

להערכתי הGPS היה מגיע גם בלי שינויים, שף אני בטוח שהיה עם הקבוצה גם במחנות אימונים הקודמים פשוט לא אחד ישראלי, כנ"ל לגבי תזונאי שאני בטוח שעובד צמוד עם המועדון ואנחנו פשוט לא שמענו על זה (או שמענו ולא נתנו לזה ערך מוסף). אני גם כמעט בטוח ששמעון ביטון נשלח לאיזו השתלמות במהלך התקופות האלה.

מבין את הרצון לשמוח ואת זה שיש כאן שינוי, אבל בדיוק כמו העניין עםם הבטן סטטי - זה על פארש כרגע..אנשים מתלהבים מציטוט של בוזגלו ומפרשים אותו לאלף כיוונים...בחייאתת...

מופתע איך עוד לא קראתי על זה שבכר המלך הביא לאוגו אח אחרי שנאווקמה התבטא ש"אוגו כמו אח בשבילי".

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

blueman כתב: אף אחד לא משלה את עצמו ויודע שעם כל הכבוד לשף והתזונאית אם לא יהיו תוצאות על המגרש אז זה לא שווה כלום.
אבל כמו שרשמתי מקודם זה כיף לדעת שהמועדון עושה את הדברים הכל כך טריוואלים האלו שלכולנו היו ברורים מאליו, וכשצריך גם לדעת לפרגן ולהתרגש אז לא רואה בזה שום דבר פסול.
מישהו פעם אמר לי.
אל תצפה ככה לא תתאכזב.
הפקת הלקחים הייתה נדרשת לקבוצה עם צקציב כמו שלנו,טוב שעשו,לא מבטיח כלום,אבל היה מאוד הכרחי.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב: מישהו פעם אמר לי.
אל תצפה ככה לא תתאכזב.
הפקת הלקחים הייתה נדרשת לקבוצה עם צקציב כמו שלנו,טוב שעשו,לא מבטיח כלום,אבל היה מאוד הכרחי.
הפוסט שהעליתי דיבר על זה שזה דברים טריוואלים לקבוצה ברמתנו וכיף לראות שסוף סוף זה קורה.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אדום בלב בנשמהההה כתב: להערכתי הGPS היה מגיע גם בלי שינויים, שף אני בטוח שהיה עם הקבוצה גם במחנות אימונים הקודמים פשוט לא אחד ישראלי, כנ"ל לגבי תזונאי שאני בטוח שעובד צמוד עם המועדון ואנחנו פשוט לא שמענו על זה (או שמענו ולא נתנו לזה ערך מוסף). אני גם כמעט בטוח ששמעון ביטון נשלח לאיזו השתלמות במהלך התקופות האלה.

מבין את הרצון לשמוח ואת זה שיש כאן שינוי, אבל בדיוק כמו העניין עםם הבטן סטטי - זה על פארש כרגע..אנשים מתלהבים מציטוט של בוזגלו ומפרשים אותו לאלף כיוונים...בחייאתת...

מופתע איך עוד לא קראתי על זה שבכר המלך הביא לאוגו אח אחרי שנאווקמה התבטא ש"אוגו כמו אח בשבילי".
אוקיי , אז לטענתך אין שינוי בין הצוות מקצועי\ציוד בין השנה לבין השנה שעברה?
שנה שעברה היית מסופק מרמת הצוות מקצועי\ציוד ? אם לא , איך היית משפר אותו כדי שיהיה לשביעות רצונך (ולא ביצעו אותו השנה) ?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

מסכים עם אדום בלב בנשמהההה, ההתלהבות היא קצת מעבר.
וזה שאתם מייחסים לי את עניין התזונאית רק מראה עד כמה אתם לא יודעים מה רשמתי פה כל הזמן הזה, עוד מלפניי שנתיים התחיל אצלנו הטרנד של התזונאית ואני זוכר שכתבו על זה שיש לנו תזונאית או תזונאי תחת אלישע ושיש לנו מאמן פילאטיס.
ביום שהמכשור (כמו למשל משקולות על הדשא ולא בחדר הכושר) ישתפר ולא רק הGPS אז אני אתרשם.
ייתכן ואני טועה לגביי המחשבה הראשונית שלי על דרור שמשון וייתכן שהוא באמת המאמן כושר הישראלי הכי טוב וייתכן שאני אוכל את הכובע אבל ההתלהבות משף ישראלי ומתזונאית ומשני מאמני כושר לא ברורה לי.
שיוכיחו שהכושר של השחקנים השתפר, אחריי זה אני וכולכם נעלל אותם.
כרגע אין שום אינדיקציה לשיפור בכושר או ברמת האימונים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה