אני דווקא חושב בכיוון אחר, עכשיו זו ההדמנות לגנוב שחקנים מהליגה היוונית. קצת לפתוח את הכיס, קצת להפעיל לחץ ואפשר לעשות שיחוק.אסי, דגים כתב:מעניין איך הנפילה של יוון תשפיע על כל הסיפור הזה. מישהו בקבוצה מקבל שכר ביורו? התגמולים מאופ"א זה ביורו או בדולרים?
קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
- dardasmiley
Re: קבוצות ידרשו מהמנהלת להגביל את התקציב
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תזכיר לי איזה שחקנים יש בליגה היוונית שרובן ראיוס היה השחקן הכי טוב בליגה שלהם עד לפניי שנתיים?dardasmiley כתב:
אני דווקא חושב בכיוון אחר, עכשיו זו ההדמנות לגנוב שחקנים מהליגה היוונית. קצת לפתוח את הכיס, קצת להפעיל לחץ ואפשר לעשות שיחוק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר, יש שם חברות קבועות בליגה האירופית ובליגת האלופות. אני מניח שנוכל למצוא שם מישהו למידותינו. לא חכם לזלזל מבלי להכיר.
- yanivnew91
וואו כמה שהוכחת עכשיו שאין לך מושג עם אמירה כזאת..דר אדום בנשמה כתב: תזכיר לי איזה שחקנים יש בליגה היוונית שרובן ראיוס היה השחקן הכי טוב בליגה שלהם עד לפניי שנתיים?
באמת שלא קראתי שטות כמו שרשמת כבר המון זמן
חח אשכרה, יוון ממוקמת במקום ה13 בדירוג הליגות האירופאי , אנחנו 20 . אין שם שחקנים שמתאימים לרמה של הליגה שלנו?
תגידו עם האפשרות של הרשימת נודניקים יש אפשרות גם להעלים ציטוטים של הנודניק?yanivnew91 כתב: וואו כמה שהוכחת עכשיו שאין לך מושג עם אמירה כזאת..
באמת שלא קראתי שטות כמו שרשמת כבר המון זמן
אנחנו לא 6?yakar כתב:חח אשכרה, יוון ממוקמת במקום ה13 בדירוג הליגות האירופאי , אנחנו 20 . אין שם שחקנים שמתאימים לרמה של הליגה שלנו?
בעיקרון כן, אבל אלו 2 רשימות שונות.ns75 כתב:
אנחנו לא 6?