אם יציבו את זה כמטרה זה יהיה.אורי אדום בנשמה כתב:אתה בונה על ממוצע קהל של 14-15 לאורך ימים ושנים. לא יודע באיזו פלנטה אתה חי
די לזלזל ביכולת השיווקית של הכדורגל שלנו. עכשיו עם האצטדיון החדש זה משהו ריאלי לחלוטין.
אם יציבו את זה כמטרה זה יהיה.אורי אדום בנשמה כתב:אתה בונה על ממוצע קהל של 14-15 לאורך ימים ושנים. לא יודע באיזו פלנטה אתה חי
yedidel כתב:
אם יציבו את זה כמטרה זה יהיה.
די לזלזל ביכולת השיווקית של הכדורגל שלנו. עכשיו עם האצטדיון החדש זה משהו ריאלי לחלוטין.
בהחלט.אורי אדום בנשמה כתב:
עונה אחת בפלייאוף תחתון, ועונה אחרי אתה מוכר בקושי 4,000 מנויים
לא יצפו אבל יראו בעיתון הספורט בבוקר למחרת שהפועל באר שבע ניצחה והציגה כדורגל טוב וזה משפיע על דעת הקהל ובונה איזשהו אמון במערכת שממשיך בליגה האירופית ובגביע הטוטו.YallaHapoel כתב: לא נראה לי שהמתנדנדים יצפו במשחקי אימון.
אבל אחי זה לא הגיוני שאין כלום... נכון בקסטרו לא נשאר הרבה אבל החנות לא עומדת ריקה...סניור כתב:שמע, זה כמו שתתלונן שעכשיו בקסטרו בקושי יש מעילים. זה מה שנקרא סוף עונה, עודפים.
בקרוב בטח יגיעו החולצות של העונה הבאה.
ברור שהמשחקים בטוט ובאירופה ישפיעו אבל כבר עכשיו מתחילים לספר לפני המשחק שהיריבות במחנה לא רמה.dor69 כתב: לא יצפו אבל יראו בעיתון הספורט בבוקר למחרת שהפועל באר שבע ניצחה והציגה כדורגל טוב וזה משפיע על דעת הקהל ובונה איזשהו אמון במערכת שממשיך בליגה האירופית ובגביע הטוטו.
מעצם העובדה שהתייחסת רק למשחקי האימון (קטנוני)אני מקבל את הרושם שאתה מסכים עם הקו הכללי
זה לא 'מתחילים לספר', זה באמת נכון, לגבי היריבה של היום. קבוצה שכמעט ירדה לליגה השלישית בצ'כיה.YallaHapoel כתב: ברור שהמשחקים בטוט ובאירופה ישפיעו אבל כבר עכשיו מתחילים לספר לפני המשחק שהיריבות במחנה לא רמה.
לא אמרתי שזה לא נכון אבל בגלל הגל הזה אני מאמין שלרמה שנציג במשחק היום לא תהיה השפעה על המנויים.אדום בלב בנשמהההה כתב: זה לא 'מתחילים לספר', זה באמת נכון, לגבי היריבה של היום. קבוצה שכמעט ירדה לליגה השלישית בצ'כיה.
זה רק מה שחסר לנו..שנתפוצץ עלייהם וכולם יעופו ו"אין בדוק לוקחים אליפות עונה הבאה"
ואתה רק הודף ביקורת. לא משנה אם היא לגיטימית או לא.אדום זקן כתב:עושה רושם ככה מהצד שחלקכם כל היום "מחפשים".
"גיליתי שאין חולצות","המדי אימון לא יפים מספיק", "למה עובדים עם קאפה ולא דיאדורה או נייק או אלוהים יודע.
"השיווק לא טוב,הקירות לא טובים,היציע הדרומי על הפנים",מה נהיה?
נהייתם כמו הזקנים האילו בזהו זה.
שתחררו,לא הכל עובד לפי מה שאתם רוצים.