אני חושב שבין הכיסאות שמסומנים כתפוסים יש גם הרבה כיסאות שנשמרו לועדים ולא נמכרו ככה שהנתון שלך לא מדוייק.yakar כתב:אלא אם מישהו יביא מידע אחר , הדרומי קרוב ל75% תפוסה . לא מצב כזה רע , ובטח לא חצי ריק
היציע הדרומי
- yanivnew91
Re: היציע הדרומי
772 מנויים נותרו לדרומי לפי הטבלה של אביאל, 1220 לאיצטדיון כולו. תקופת הכנה טובה וקמפיין מוקדמות טוב וסולד אאוט זו לא מילה גסה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:נשארו באיזור 850 900 מנויים לדרומי לדעתי עשו טעות מבחינת המחיר היו צריכים להוזיל ב100 שקל לפחות ואז ההינו רואים שם תפוסה כמעט מלאה מה גם שהמון הורים קנו גם לילדים שלהם כיסא לידם ביציע המזרחי או המערבי
זה שי !
לבוגר המחיר הוגן.
צריך היה להוציא מנויי ילד/חייל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עוברים את תון והמקום הפנוי היחיד שיישאר יהיה ליד הקונכיה.
אם אני זוכר נכון, לוועדים היו מקומות רק במזרחי ובמערבי.yanivnew91 כתב: אני חושב שבין הכיסאות שמסומנים כתפוסים יש גם הרבה כיסאות שנשמרו לועדים ולא נמכרו ככה שהנתון שלך לא מדוייק.
רק תכנסו לפייסבוק של המועדון ותראו כמה אנשים עדיין מתלבטים אם לקנות מנוי,
חייב איזה משהו עם שיווק מטורף.
בסיס האוהדים הרשמי כבר קנה מנוי, עכשיו כל אלה שמתלבטים צריכים PUSH, שלא נדבר שאחרי שהמחירים עלו שוב הם בכלל מתרחקים מלקנות.
חייב איזה משהו עם שיווק מטורף.
בסיס האוהדים הרשמי כבר קנה מנוי, עכשיו כל אלה שמתלבטים צריכים PUSH, שלא נדבר שאחרי שהמחירים עלו שוב הם בכלל מתרחקים מלקנות.

מתוך יציע של 3210 מקומות נמכרו עד כה ב2460.
תחשבו על זה שזה בכמה מאות יותר משער 5 בוסרמיל אז סה"כ הכמות היא יפה.
סביר להניח שימכרו לזה עוד 300 כרטיסים בערך כל משחק אז תאמינו לי לא ממש יורגש שהיציע לא מלא (בייחוד שהכיסאות אדומים)
ובנימה אישית , אני לא מעוניין שכל אוהדי הויסקה בארסה האלה יגיעו לאצטדיון , להרגיש אותם במשחקים גדולים זה כבר יותר מדי.
תחשבו על זה שזה בכמה מאות יותר משער 5 בוסרמיל אז סה"כ הכמות היא יפה.
סביר להניח שימכרו לזה עוד 300 כרטיסים בערך כל משחק אז תאמינו לי לא ממש יורגש שהיציע לא מלא (בייחוד שהכיסאות אדומים)
ובנימה אישית , אני לא מעוניין שכל אוהדי הויסקה בארסה האלה יגיעו לאצטדיון , להרגיש אותם במשחקים גדולים זה כבר יותר מדי.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]