מאור מליקסון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ניב

מאור מליקסון

שליחה על ידי ניב »

העונה מתקרבת לקיצה, אנחנו כבר עם שתי רגליים בליגת העל וזה הזמן שבו אנשים מתחילים לבחור את שחקני העונה שלהם.
יש כמה וכמה שחקנים ראויים, ללא ספק.
אך לפי מה שעקבתי בדיונים שהתחרשו פה ובמקומות אחרים לגבי זהות שחקן העונה צרמה לי האדישות לתרומתו של מליקסון לעונה הזאת.

נתחיל מזה שדווקא שהקבוצה ניראתה כמו הפועל מרמורק (בלי לזלזל חלילה) הוא היחיד ששיחק כדורגל, היחיד שפתאום העיר את המשחק, היחיד שבנגיעה או במסירה מדוייקת היה יכול לגמור את המשחק, כבדה ובונפלד באותה תקופה לא היו קיימים על המגרש (בונפלד גם היום, אבל זה דיון לא לעניינו) וגם הנתונים שלו בכלל לא רעים : 7 בישולים, 2 שערים וזה תוך שוהא מחמיץ כמה וכמה משחקים, נתונים ששחקן כמו בנופלד למשל מגיעים אליהם ב3 שנים פחות או יותר.

יש שיגידו : "בתקופה הכי טובה של המועדון הוא פצוע, לא מורגש בכלל" .
אני לגמריי לא מסכים עם הטענה הזאת, אני חושב שאם מליקסון היה בהרכב במשחקים האחרונים זה היה נראה אפילו יותר טוב עבורנו.
לדוגמה במשחק נגד כפר סבא, אני חושב שמותר להגיד שהיה משחק דיי חלש שלנו, בעיקר בלט בהעדרו שחקן שידע מה לעשות עם הכדור במרכז המגרש, שישחרר אותו בחוכמה, שיחזיק אותו כשצריך, שחקן כמו מליקסון היה יכול לעשות את הדברים האלה.

לכן, אני לא יודע אם מליקסון שחקן העונה, לא יודע אם באמת יש רק אחד כזה אבל מה שבטוח זה שהחלק של מליקסון בעלייתה של הקבוצה ליגה הוא גדול מאוד ואין לזלזל בתרומה שלו בגלל שהוא נפצע לכמה משחקים ולא שותף.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: מאור מליקסון

שליחה על ידי אריק »

תרומתו היא גדולה מאוד והוא בעצם הביא אותנו לצמרת בסיבוב הראשון של העונה, יש יאמרו כמעט לבדו.
אין ספק שהוא בורג משמעותי בעלייה אבל לתואר שחקן העונה צריך לבחור שחקן שבלט לכל אורך העונה.
במידה ומליקסון היה מציג את אותה היכולת ולא מסתפק ב-12-13 מחזורים אז אין ספק שהוא היה מועמד
מוביל, בדיוק כמו דנדי אוקוגו (שהיה מסומן לשחקן העונה) שנאלץ לסיים את העונה כבר באמצע.
עד לפני שבועיים לא היה לי ספק שכבדה הוא שחקן העונה שלי וכרגע גם אוהד קדוסי נכנס לטעמי לתמונה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אריק כתב:תרומתו היא גדולה מאוד והוא בעצם הביא אותנו לצמרת בסיבוב הראשון של העונה, יש יאמרו כמעט לבדו.
אין ספק שהוא בורג משמעותי בעלייה אבל לתואר שחקן העונה צריך לבחור שחקן שבלט לכל אורך העונה.
במידה ומליקסון היה מציג את אותה היכולת ולא מסתפק ב-12-13 מחזורים אז אין ספק שהוא היה מועמד
מוביל, בדיוק כמו דנדי אוקוגו (שהיה מסומן לשחקן העונה) שנאלץ לסיים את העונה כבר באמצע.
עד לפני שבועיים לא היה לי ספק שכבדה הוא שחקן העונה שלי וכרגע גם אוהד קדוסי נכנס לטעמי לתמונה.
אריק ההתייחסות שלי היא פחות לעניין התואר של שחקן העונה אלא לכל ההתייחסות אל מליקסון.
משום מה נדמה לי שאנשים נוטים לזלזל בתרומה שלו, לא שיערתי שהזכרון של האנשים כלכך קצר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ניב כתב:
אריק ההתייחסות שלי היא פחות לעניין התואר של שחקן העונה אלא לכל ההתייחסות אל מליקסון.
משום מה נדמה לי שאנשים נוטים לזלזל בתרומה שלו, לא שיערתי שהזכרון של האנשים כלכך קצר.
בזה אתה צודק, אכן הזיכרון של האוהד הממוצע הוא קצר ביותר והרבה אנשים כבר שוכחים שחצי משחק
הקהל היה מהלל רק את מליקסון. בשלב מסוים של העונה אפילו אני כיניתי את הקבוצה הפועל "מאור" ב"ש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

זיכרון קצר? הבחור נתן סיבוב ראשון מעולה, ענק, ולאחר מכן, גם לפני הפציעה, נעלם כמעט לגמרי.
לא צריך להוריד מערכו, ואין ספק שהוא באנקר לשנה הבאה, אבל אני אישית מצפה משחקן ליציבות לאורך זמן, לאורך עונה שלמה, וזה משהו שמליקסון צריך עדיין להוכיח.
משמעותי? אין ספק. פשוט חושב שכבדה (שחקן השנה שלי), קדוסי, אוקוגו ואפילו אופיר היו משמעותים יותר.
בלי כמובן לפגוע בדברים היפים שמאור עשה בתחילת השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:זיכרון קצר? הבחור נתן סיבוב ראשון מעולה, ענק, ולאחר מכן, גם לפני הפציעה, נעלם כמעט לגמרי.
לא צריך להוריד מערכו, ואין ספק שהוא באנקר לשנה הבאה, אבל אני אישית מצפה משחקן ליציבות לאורך זמן, לאורך עונה שלמה, וזה משהו שמליקסון צריך עדיין להוכיח.
משמעותי? אין ספק. פשוט חושב שכבדה (שחקן השנה שלי), קדוסי, אוקוגו ואפילו אופיר היו משמעותים יותר.
בלי כמובן לפגוע בדברים היפים שמאור עשה בתחילת השנה.
לא שאני מוריד מתרומתו של אופיר, שבהחלט תרם
אבל אם אומרים על מליקסון שנתן רק 10 משחקים טובים ולא היה משמעותי מספיק.
ואז באותה נשימה להגיד על אופיר שהיה יותר משמעותי כשהבנאדם נתן בקושי 5 משחקים טובים?
מוזר.
נערך לאחרונה על ידי ניב ב 15 אפריל 2009, 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אופיר נתן של חודש טוב בתקופה הקריטית ובמאני טיים של העונה ותרם את חלקו אבל הוא בכלל לא
אופציה לשחקן העונה, בטח לא לפני מליקסון.

סמל אישי של משתמש
סתיו

שליחה על ידי סתיו »

הכל נכון.

אני לא מזלזל בכבדה אבל בתחילת העונה הוא היה גרוע.

אני יודע שבמאני טיים כבדה,חיים וקדוסי היו טובים אבל אני עוד פעם אומר בלי מליקסון היינו עכשיו במאבקים על מקום 6.

אותו דבר עם אוקונגו,שכחו גם אותו.

אני מאמין ומקווה ששניהם יחזרו כבר אף אחד לא ישכח אותם יותר.
נערך לאחרונה על ידי סתיו ב 15 אפריל 2009, 13:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

יש להפועל ב"ש סגל גדול מלא בכוכבים (יחסית לליגה הלאומית). קשה לשחקן לשמור על יציבות לאורך כל העונה עם סגל שכזה.

אבל..... גם אם מליקסון לא ישחק עד סוף העונה - המקום שלו ב 11 של העונה בלאומית מובטח!!!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

למליקסון וקבדה יש אותם המספרים - 7 בישולים ו2 שערים לכל אחד מהם.
מליקסון נתן עונה יפה וטובה, שחקן מעולה את זה כולנו ידענו וזהו, הלוואי שיצליח איתנו גם בליגת העל.

אני מקווה שלא יעשו את מה שהיה בעונה שעברה(שיצר בלאגן לא קטן) - תואר השחקן המצטיין - כי זה לא פייר כלפי הרבה שחקנים כי יש הרבה שחקנים שנתנו עונה מצוינת(קבדה, מליקסון, קדוסי, חיים, אוקוגו) ולכולם מגיע.

שלח תגובה