הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
Re: הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
אני מתמוגג משיר צדק. פשוט כיף לצפות בו.
הובאן צריך לשחק חלוץ
מחצית שבה רואים ניצנים של שינוי.
לא עוד בעט ורוץ, לא עוד משחק שמאופיין בקח כדור ודהר קדימה.
יותר סדר, פחות נגיעות, יותר קבוצתיות.
צדק תוספת גדולה, חוכמת המשחק של הובאן תבוא לידי ביטוי טוב יותר העונה, מליקסון נראה כמו מליקסון שאנחנו רוצים לראות.
ביטון חייב להיגמל מהמסירות הארוכות האלה, הוא כמעט תמיד מאבד.
חלוץ בעל שיעור קומה חסר מאוד.
מת לראות דקות טובות של טוני במחצית השנייה. הוא אחרי פציעה וברור שהוא יצטרך יותר זמן, היום הגיע הזמן לראות ניצוצות.
לא עוד בעט ורוץ, לא עוד משחק שמאופיין בקח כדור ודהר קדימה.
יותר סדר, פחות נגיעות, יותר קבוצתיות.
צדק תוספת גדולה, חוכמת המשחק של הובאן תבוא לידי ביטוי טוב יותר העונה, מליקסון נראה כמו מליקסון שאנחנו רוצים לראות.
ביטון חייב להיגמל מהמסירות הארוכות האלה, הוא כמעט תמיד מאבד.
חלוץ בעל שיעור קומה חסר מאוד.
מת לראות דקות טובות של טוני במחצית השנייה. הוא אחרי פציעה וברור שהוא יצטרך יותר זמן, היום הגיע הזמן לראות ניצוצות.
נכון שזה עוד אחד ממשחקי האימון, והשחקנים קצת מותשים ממחנה אינטנסיבי, אבל כאילו עדיין מרגיש שרוחו של אלישע מרחפת במגרש...משהו תקוע, לא זורם לי כל הסיפור הזה עם אוגו מאחורה,ברדה בקישור ומליקסון עדיין בשמאל....
שוב אני לא רואה את זה כמראה לעונה אבל בכל זאת המשחק מול תון עוד שבוע...נקווה להפתעה חיובית
שוב אני לא רואה את זה כמראה לעונה אבל בכל זאת המשחק מול תון עוד שבוע...נקווה להפתעה חיובית
משחק בהרבה יותר טוב מהקודם, נותן המון חומר למחשבה.
אני חושב ששיר צדק הוא סוג של קלף בהגנה והשליטה בכדור תשתפר פלאים המון בזכותו.
בנוסף הוגו מעולה, ברדה לומד את התפקיד ומתמקד בעיקר לפי איך שזה נראה בטקטיקה ובעמדה שברק מנסה ללמד (עדין סבור שהציוות הזה קצת קשה קודם כל בתפיסה, המזל של ברדה זה החוכמת משחק).
ארבייטמן בוזי ומליקסון כרגע ממש לא פה, לבוזגלו אני לא דואג אבל לאחרים בהחלט!!!!
בנוסף הוגו מעולה, ברדה לומד את התפקיד ומתמקד בעיקר לפי איך שזה נראה בטקטיקה ובעמדה שברק מנסה ללמד (עדין סבור שהציוות הזה קצת קשה קודם כל בתפיסה, המזל של ברדה זה החוכמת משחק).
- The red one
אני יותר מתחבר לדברים של מתן האמת.
לא ראיתי פה משחק כל כך שונה כמו שאתם מתארים. בסה"כ הייתה רבע שעה סופר חלשה, 2 גולים מכלום, ו2-3 התקפות ממאור מליקסון. לא משהו מעבר לזה.
כמובן שזה הרבה בהתחשב למשחק האימון האחרון, ועדיין, זה לא שטף זה לא זרם.
לא ראיתי פה משחק כל כך שונה כמו שאתם מתארים. בסה"כ הייתה רבע שעה סופר חלשה, 2 גולים מכלום, ו2-3 התקפות ממאור מליקסון. לא משהו מעבר לזה.
לדעתי מליקסון נתן מחצית יפה מאוד.talb55 כתב:משחק בהרבה יותר טוב מהקודם, נותן המון חומר למחשבה.
הובאן - שער העונה עוד לפני שהעונה התחילה.
וואקמה במקום ברדה, תורג'מן במקום אופיר.
מליקסון ישחק באמצע סוף סוף
מליקסון ישחק באמצע סוף סוף
יקח הרבה זמן ליצור שינוי בקבוצה. זה לא לוקח שבועיים ו2 וחצי משחקי אימון.matanred כתב:נכון שזה עוד אחד ממשחקי האימון, והשחקנים קצת מותשים ממחנה אינטנסיבי, אבל כאילו עדיין מרגיש שרוחו של אלישע מרחפת במגרש...משהו תקוע, לא זורם לי כל הסיפור הזה עם אוגו מאחורה,ברדה בקישור ומליקסון עדיין בשמאל....
תזכור שאנחנו סה"כ בתחילת יולי.אדום בלב בנשמהההה כתב:אני יותר מתחבר לדברים של מתן האמת.
אל תבנה על רצך ארוך של דקות טובות, זה פשוט לא ריאלי ולא ישים.
צריך גם לזכור שהאימונים מאוד אינטנסיביים, העייפות גדולה מהרגיל.
לבכר יקח עוד לא מעט זמן עד שכל הדברים שהוא רוצה ייושמו במלואם. כמו כל דבר בחיים זה עניין של תהליך. לאוסקר זה לקח עד ינואר.
כמובן שחמישי הבא זה המבחן מבחינת רוב האנשים. קצת קשה לי לקרוא לזה מבחן. בסופו של דבר משחקים באירופה הם בדר"כ צמודים, 2-3 הזדמנויות לכל צד, מי שיותר מרוכז, חד, ויודע לנצל הזדמנויות עולה.
מעדיף לקרוא לזה הרצה ראשונית.
- The red one
נ כון מאוד. וזה לטוב ולרע. אי אפשר להגיד שאנחנו נראים בולא ותו דבר, מצד שני אי אפשר להגיד שרואים פה שינוי מטורף מאלישע...CrazyRed7 כתב: יקח הרבה זמן ליצור שינוי בקבוצה. זה לא לוקח שבועיים ו2 וחצי משחקי אימון.
אגב אם תשאלו אותי, לא ברדה ולא מליקסון צריכים להיות מצוותים בעמדת הקשר השלישי, גורדנה פשוט טוב בעמדה הזאת וזה אולי ישמע גדול מדי אבל אני לא חושב שהוא לא נופל מרועי קהת שם.
וואו סוארס
יופי של שילוב ווילי וצדק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
חבל שלא משחקים בשמאל נתהה קצת על תורג'מן וואקמה