הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
- The red one
Re: הפועל ב"ש - קורונה קיילצה :: עדכונים
גורש בא לי רע ...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מה הנזק?אדום בלב בנשמהההה כתב:או איזה כיף מליקסון נפםצע.
דווקא הרגע יצא ולקח כדור גובה יפה.אדום בלב בנשמהההה כתב:גורש בא לי רע ...
שכחתם שתורג'מן יחליף את דוידזאדה במידת הצורך? גם יש את אוחיון ואילוז.
ומליקסון לא נראה שנפצע. קיבל מכה, טיפול קצרצר ויצא בכוחות עצמו, כי כנראה לא רוצים לסכן אותו סתם.
וואי פשוט אי אפשר לראות את ארבייטמן משחק
- The red one
תוקל על ידי שחקן פולני וקיבל טיפול על הדשא למשך 3 דקות. לאחר מכן דידה ליציאה מהמגרש והוחלף.אביאל כתב: מה הנזק?
לא יודע אם יש נזק. נחכה ונראה.
הבירה משחקת יפה
דווקא הפולנים עם הנעת כדור יפה בדקות האחרונות
- The red one
זה לא היה כזה יפה כמעט השמיט ובכלל בראייה לאחור על 3 המשחקים היו לו יציאות מאוד מאוד מפחידות בעיקר לכדורי גבוה.הפועלעולה כתב: דווקא הרגע יצא ולקח כדור גובה יפה.
- ForeverRed
מליקסון עבר פציעה קשה מאוד באזור שבו הוא נפגע היום ומכאן גם הלחץ והתגובה שלו.
הכניסה של הפולני זרקה לו את הרגל קדימה וגרמה אולי למתיחה קלה.
בהתחלה זה נראה רע אבל הוא קם על הרגליים.
נקווה ששום דבר רציני.
הכניסה של הפולני זרקה לו את הרגל קדימה וגרמה אולי למתיחה קלה.
בהתחלה זה נראה רע אבל הוא קם על הרגליים.
נקווה ששום דבר רציני.
מאוד אוהב את המשחק של בוקרה
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
טויטו היה רק בשלהי העונה כתחרות לאופיר, חבל לא מכירים כאן את היכולות שלו.izguy83 כתב: לא ברור.
שנה שעברה טוויטו היה פה ומה ראינו מאופיר???
באיזה פרמטר עולה עליו ביטון? שהוא משחק בצד ימין נגד שמאליים? שהיא העמדה הכי בעייתית בכדורגל,
אופיר משחק מול ימניים, והמהירות שלו למרות עומס שחקני יריב בצד ימין תמיד מסתיימת שידו על העליונה,
כך שהמשוואה שלך בעייתית.
ועיוורון לא אבל לוייליות ובארשבעיות בטונות יש לי.

מסכים. משחק בנגיעה ולא מסתבך, כנראה למד מהטעות במשחק הראשון.galaaa כתב:מאוד אוהב את המשחק של בוקרה
נראה שחוזר לוואקמה הביטחון. לא עשה משהו מיוחד אבל יש ניצוצות.
לא משנה שלא היה משחק גדול, לא הבסנו, לא הברקנו.
אבל את הקבוצה הפולנית הזו או את הקבוצה הצכית במשחק הראשון, בחיים לא היינו מנצחים בשנה שעברה.
מישהו זוכר משחק שהגיעו אלינו לשער פעם אחת, וגם זה בגלל טעות אנוש?
לא אומר שהמשחק שלנו כרגע הוא משחק מושלם, אבל מי שלא רואה הבדל, הוא באמת חתיכת עיוור.
כמה וכמה פעמים, של בניית התקפה מההתחלה, החלפות רבות של מסירות, תנועה, והכי חשוב לחץ במרכז המגרש, אין יותר הפקרות.
במשחק הראשון ראינו גם מהדברים האלה, במשחק השני הרבה פחות, והיום זה היה נראה הרבה יותר טוב.
אבל את הקבוצה הפולנית הזו או את הקבוצה הצכית במשחק הראשון, בחיים לא היינו מנצחים בשנה שעברה.
מישהו זוכר משחק שהגיעו אלינו לשער פעם אחת, וגם זה בגלל טעות אנוש?
לא אומר שהמשחק שלנו כרגע הוא משחק מושלם, אבל מי שלא רואה הבדל, הוא באמת חתיכת עיוור.
כמה וכמה פעמים, של בניית התקפה מההתחלה, החלפות רבות של מסירות, תנועה, והכי חשוב לחץ במרכז המגרש, אין יותר הפקרות.
במשחק הראשון ראינו גם מהדברים האלה, במשחק השני הרבה פחות, והיום זה היה נראה הרבה יותר טוב.
שלושת המשחקים מראים את המחסור הרציני בחלוץ שפיץ מהיר.
ארבייטמן פשוט לא מורגש, עושה "כאילו" לחץ וזה נראה כאילו הוא רץ במקום חח.
אהבתי לראות היום את השינויים בעמדות תוך כדי משחק, פעם נוואקמה בשמאל, אחר כך בימין ואחר כך גם בשפיץ, זה מראה על מאמן עם ראש פתוח ויודע מי השחקנים שיש לו.
אוגו היה מעולה פשוט, מספר 1 על המגרש, חילוצי כדור, יציאה טובה קדימה והיה קשה לעצור אותו אלא אם זה במשיכת חולצה (לפחות 3 פעמים ספרתי).
אפשר לראות תנועות רבות מאוד לעומק של הובאן. מה שכן חייבים יותר לשפר את משחק הלחץ ולצופף את האמצע כי שוב קבוצות מצליחות לשלוט באמצע.
קבוצה שרוצה לשלוט במשחק חייבת לשלוט במרכז השדה ויהי מה, אבל בדברים האלה אני רגוע כשאני יודע שיש מאמן כמו בכר.
מה שכן אני מאוד מקווה לראות זה חלוץ מהיר כבר בימים הקרובים, חסר לנו מאוד וזה בולט לעין.
אם יביאו גם קשר עושה משחק לאמצע שידע לחלק כדורים ולנווט את המשחק לצדדים זה ישלים את הסגל מעולה ואפשר לסגור את הבסטה.
ארבייטמן פשוט לא מורגש, עושה "כאילו" לחץ וזה נראה כאילו הוא רץ במקום חח.
אהבתי לראות היום את השינויים בעמדות תוך כדי משחק, פעם נוואקמה בשמאל, אחר כך בימין ואחר כך גם בשפיץ, זה מראה על מאמן עם ראש פתוח ויודע מי השחקנים שיש לו.
אוגו היה מעולה פשוט, מספר 1 על המגרש, חילוצי כדור, יציאה טובה קדימה והיה קשה לעצור אותו אלא אם זה במשיכת חולצה (לפחות 3 פעמים ספרתי).
אפשר לראות תנועות רבות מאוד לעומק של הובאן. מה שכן חייבים יותר לשפר את משחק הלחץ ולצופף את האמצע כי שוב קבוצות מצליחות לשלוט באמצע.
קבוצה שרוצה לשלוט במשחק חייבת לשלוט במרכז השדה ויהי מה, אבל בדברים האלה אני רגוע כשאני יודע שיש מאמן כמו בכר.
מה שכן אני מאוד מקווה לראות זה חלוץ מהיר כבר בימים הקרובים, חסר לנו מאוד וזה בולט לעין.
אם יביאו גם קשר עושה משחק לאמצע שידע לחלק כדורים ולנווט את המשחק לצדדים זה ישלים את הסגל מעולה ואפשר לסגור את הבסטה.