התנצלות כנה ממועדון הפועל מתן באר שבע.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: התנצלות כנה ממועדון הפועל מתן באר שבע.

שליחה על ידי sumsum »

קוריוז, פליקס כן התריע, התעלמו מזה, הרי כולם שם יודעים הכל, אדומה דרומית יקרה, אם תקראי את התגובה שלך שוב, כל הנקודות שאת מעלה אכן דורשות את עוצמת תגובתי, אנחנו בסיום העונה השניה של אלונה ועדיין קורים דברים כאלה, נושאי התפקידים מתרשלים בתפקידם ולא בפעם הראשונה וגם לא השניה, לכן אני עומד על דעתי שלא ניתן לבצע את התפקידים במועדון ב'חצי משרה' עם כל הכבוד לכל מי שנושא שם בתפקידים ובטח בדרגים הגבוהים ביותר
אני לא מכיר מנכ"ל שמנהל עסק ששוויו 15-25 מליון שח בשנה בשעתיים עבודה ביום או מהשעה 17:00
נשמע לך הגיוני? ואגב אני בטוח שכוונותיו טובות והוא מנסה להיות מקצועי
בתקופות של תקציב של 2.5 מליון יוסי אורה פתח ב7 והלך ב19:00 ועוד היה מה לעשות, כל יום, כל היום.
ולא אני לא ממליץ שהוא יחזור, רק שיקחו את העניין ברצינות הראויה.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

צודק שזו היתה פאשלה.
אני התערבתי אתמול עם אנשים במועדון שיהיה 6 +, הם חשבו שיהיה 4. הייתי בשוק. כפי שרווית אמרה - כל ילד ידע שגם בלי כל שיווק מטעם המועדון יגיעו בסביבות ה6 אלף.
אבל משם ועד לחשוב שהמנכ"ל משקיע שעתיים ביום למועדון יש חתיכת מרחק. אני לא נמצאת שם כל יום ולא יושבת עם סטופר אבל אני מאמינה שרמת ההשקעה היא מעבר לכך.

מסכימה שבדרגות כאלו זה מצדיק משרה מלאה אבל זה כבר שיקולים שלהם.

יוסי אורה.... וואי החזרת אותי אחורה בזמן חחח

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הנימוקים לטעות שנעשתה אכן תמוהים על פניהם, אבל זה לא משנה יותר מדי.

יפה שידעו להודות בפומבי בטעותם ולהתנצל, ובתקווה שזו ההתנצלות האחרונה (לפחות בנושא הזה..)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

אורי אדום בנשמה כתב:הנימוקים לטעות שנעשתה אכן תמוהים על פניהם, אבל זה לא משנה יותר מדי.

יפה שידעו להודות בפומבי בטעותם ולהתנצל, ובתקווה שזו ההתנצלות האחרונה (לפחות בנושא הזה..)

אורי מישהו שם צריך לשלם על זה, כי זאת לא פעם ראשונה שזה קורה.

לא מספיק לא היה שום שיווק למשחק וגם מי שהגיע למשחק (שהרבה זמן לא היה) סבל מצפיפות וממיקום לא נוח בזמן ששער 6 נשאר ריק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

היה כל כך ברור שיהיה קהל רב.ומי שלא יודע להעריך לא נמצא בתפקיד הנכון

יום שני
בלי מצלמות
חול המועד
חופש
מומנת
עולים ליגה
אם היו בודקים נכון היו מבינים שבאמצע השבוע מגיע קהל רב.זה היה מול רעננה בשנה שעברה.מול הפועל תל אביב בגביע.
חבל שחווית הצפיה נפגעת בגלל הערכה לא נכונה.גם ככה ווסרמיל לא ממש איצטדיון שקל לראות בו משחק!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אורי אדום בנשמה כתב:הנימוקים לטעות שנעשתה אכן תמוהים על פניהם, אבל זה לא משנה יותר מדי.

אולי פיספסתי ואם כן אני אשמח אם יתקנו אותי אבל איפה היתה הודעה פומבית מטעם המועדון?
באתר הרשמי לא היה שום דבר וגם לא במסיבת העיתונאים עד כמה שידוע לי

להגיד למישל לפרסם פה משהו 'מטעם המועדון' זה לא פומבי, סליחה.

אבל מה זה משנה, פחות חשובה התנצלות, יותר חשוב שילמדו ויתארגנו בהתאם, עם היד על הדופק. לצערי יש המון אוהדים שחזרו השבוע למגרש הנוראי הזה וייקח הרבה זמן לשכנע אותם לשוב אחרי "חווית הכדורגל" שעברו

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אדומה דרומית כתב:

אולי פיספסתי ואם כן אני אשמח אם יתקנו אותי אבל איפה היתה הודעה פומבית מטעם המועדון?
באתר הרשמי לא היה שום דבר וגם לא במסיבת העיתונאים עד כמה שידוע לי

להגיד למישל לפרסם פה משהו 'מטעם המועדון' זה לא פומבי, סליחה.

אבל מה זה משנה, פחות חשובה התנצלות, יותר חשוב שילמדו ויתארגנו בהתאם, עם היד על הדופק. לצערי יש המון אוהדים שחזרו השבוע למגרש הנוראי הזה וייקח הרבה זמן לשכנע אותם לשוב אחרי "חווית הכדורגל" שעברו
שוב פעם?
תחשבי אולי לאתר הקרייזי רד יש כמות כניסות אחרי משחק שמצדיקה את ההתנצלות כאן ולא באתר הרשמי.
אם היו מפרסמים אותה ברשמי היא הייתה לא הפקטיבית.כאשר ההתנצלות באה מיד לאחר המשחק והיו מפרסמים ברשמי
מתי היא הייתה מגיע לאוזני האוהדים.
עדי למועדון יש מנכ"ל והוא מבין לנכון מה אפקטיבי.והוא הודה שזו הטעות שלו והוא ביקש לתקנה ולהתנצל.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

מישל אל תגן עלהם,זה נראה לקוני מידי..
רוצים לפרסם משהו? שיפרסמו באתר שלהם
ואתה ושאר האתרים יכולים לתת קישור להתנצלות/הודעה
כל דבר שהמועדון מוציא צריך להיות באתר של המועדון
ולא באתרי אוהדים.
במקום שהם ימשיכו להתקדם ברמת הניהול שלהם
לי יש הרגשה שהשנה חזרנו לאחור.

שלא נדבר על מה שקורה בעמדת המאמן לעונה הבאה
אם יש דברים כבר סגורים,למה לא לפרסם? למה מחכים?

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אני לא מתרשם מההתנצלות הזאת.

גם בגלל שזה לא פעם ראשונה שזה קורה וגם בגלל שצריך להיות טיפש בכדי לא להיערך למצב כזה.

אני הבנתי את התייחסות המועדון למשחק הזה בעצם כמות הכרטיסים שהופצה - 2500, ההערכות למשחק הייתה כמו לעוד משחק ליגה שגרתי בליגה הלאומית.

המערכת הזאת רצה כבר שנתיים, לא מבין איך לא חזו דבר כזה ואיך לא נערכו לדבר כזה, כל אוהד ביציע הבין שזה מה שהולך להיות.

אני חושב שלמרות שהורגלנו פה לשכונה בעשר השנים שקדמו לאלונה עדיין יש למועדון בראשות אלונה הרבה מאוד מקומות לשיפור.

מקווה מאוד שטעויות כאלה לא יחזרו בעתיד, מקווה מאוד.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

מישל יקירי, אתה יודע שאני לא אחת שמחפשת את הרע, אבל -

כבר היתה פאשלה. בסדר קורה. ראו לנכון להתנצל? נהדר, זה מבורך. אבל אם כבר רוצים להתנצל אז עושים את זה כמו שצריך, בצורה מסודרת, כמו מועדון מאורגן ומסודר, בערוץ התקשורת העומד לרשותם - האתר הרשמי!

הטענה ש"מי יראה את זה באתר הרשמי וכאן בקרייזי עדיף" היא מגוחכת כי כמו שכולם יודעים להכנס לאתר הרשמי לראות תמונות\קטעי ווידאו\כתבות והודעות על מכירת כרטיסים וכו' וכמו שתמיד שמים לינק לאתר הרשמי כשעולה סירטון, זה היה נראה הרבה יותר רציני ואמיתי אם היית מעלה לינק להודעה הזו שנכתבה מטעם המועדון באתר הרשמי.

זה היה הרבה יותר משכנע, ואנשים היו לוקחים את ההתנצלות הרבה יותר ברצינות ומעריכים אותה יותר אם היתה נכתבת בצורה רשמית.

אם כבר עושים משהו עושים אותו כמו שצריך :-)

חג שמח

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

מר ספאם כתב: רוצים לפרסם משהו? שיפרסמו באתר שלהם
ואתה ושאר האתרים יכולים לתת קישור להתנצלות/הודעה
כל דבר שהמועדון מוציא צריך להיות באתר של המועדון
ולא באתרי אוהדים.
מחזק, ההודעה חייבת להתפרסם לראשונה באתר הרשמי.
זה לא נראה רציני שמתקשרים לראשי החוגים/שולחים SMS/מכתיבים הודעה/מה שזה לא היה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מצטרף לקוקי ואריק.

האמת שלא נכנסתי כלל לאתר הרשמי כבר המון זמן, ולתומי הייתי בטוח שאותו נוסח פורסם גם שם...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

ההתנצלות התקבלה :-P

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

sumsum כתב:קוריוז, פליקס כן התריע, התעלמו מזה, הרי כולם שם יודעים הכל, אדומה דרומית יקרה, אם תקראי את התגובה שלך שוב, כל הנקודות שאת מעלה אכן דורשות את עוצמת תגובתי, אנחנו בסיום העונה השניה של אלונה ועדיין קורים דברים כאלה, נושאי התפקידים מתרשלים בתפקידם ולא בפעם הראשונה וגם לא השניה, לכן אני עומד על דעתי שלא ניתן לבצע את התפקידים במועדון ב'חצי משרה' עם כל הכבוד לכל מי שנושא שם בתפקידים ובטח בדרגים הגבוהים ביותר
אני לא מכיר מנכ"ל שמנהל עסק ששוויו 15-25 מליון שח בשנה בשעתיים עבודה ביום או מהשעה 17:00
נשמע לך הגיוני? ואגב אני בטוח שכוונותיו טובות והוא מנסה להיות מקצועי
בתקופות של תקציב של 2.5 מליון יוסי אורה פתח ב7 והלך ב19:00 ועוד היה מה לעשות, כל יום, כל היום.
ולא אני לא ממליץ שהוא יחזור, רק שיקחו את העניין ברצינות הראויה.
הרשה לי להחזיר אותך ליום שבו הופצו כרטיסים ממשחקים קודמים כי פשוט לא הופצו מספיק כרטיסים למשחק מסויים, ורצו להכניס את האנשים.

אז קדימה תתגעגע לך ליוסי אורה.

בקשר למכירה, אני לא טוענת שזה לגיטימי בשום צורה אבל יאללה, זה יעבור, ואולי למדו לקח נוסף במועדון. אני מאוד מקווה שזו הפעם האחרונה שמשהו כזה קורה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה