בן שהר, כתבה בנבדל

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דגש - נבדל
Title: קרייזי-רד

בן שהר, כתבה בנבדל

שליחה על ידי דגש - נבדל »

סקירה קצרה על בן שהר. מה דעתכם?
תבלו
https://nivdal.co.il/?p=29859" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: בן שהר, כתבה בנבדל

שליחה על ידי Totti »

מעניין...
לא ממש התייחסתם לעובדה שהוא שיחק בקו בהולנד, בעוד אצלנו הוא מיועד לשחק חלוץ 9
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דגש - נבדל

הי Totti, קודם כל לא אני כתבתי את זה.
חוץ מזה אנחנו לא מרבים להתייחס להשערות.
אגב, אם יש נושא מעניין בעיניכם שאתם חושבים שיכול להיות נושא, אתם מוזמנים לומר ואני אגלגל את זה הלאה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דגש - נבדל כתב:הי Totti, קודם כל לא אני כתבתי את זה.
אגב, אם יש נושא מעניין בעיניכם שאתם חושבים שיכול להיות נושא, אתם מוזמנים לומר ואני אגלגל את זה הלאה.
בלי קשר לשהר, יהיה מעניין להתמקד בברדה והובאן.
שניהם משנים תפקוד, ברדה אחורה יותר, הובאן קדימה יותר.
להשוות בין התרומה שלהם בעונה שעברה לבין העונה הנוכחית. את ברדה יהיה נכון יותר לשפוט בעונה שעברה כשתופקד חלוץ שני\מתחת לחלוץ.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דגש - נבדל כתב:הי Totti, קודם כל לא אני כתבתי את זה.
אני הייתי שמח לראות ניתוח על איך סגנון המשחק של בכר יכול להטיב/לפגום בהינתן הסגל הקיים, התפקיד שהוא מיעד לשחקנים, האם החומר האנושי מתאים לסוג כזה של משחק וכו ובגדול האם סגנון המשחק שהוא הנהיג בק״ש באמת ינצל את כל יכולות הסגל כפי שקרה בק״ש

סמל אישי של משתמש
דגש - נבדל

yossi,
בשביל זה נצטרך לראות הלאה איך הקבוצה תרוץ. אנחנו עדיין בשלב מחנה האימונים ודברים יכולים להשתנות. אם זה יהיה רלוונטי בהמשך אני אציע את זה כנושא לכתבה. באופן כללי זה נראה שברק בכר הוא מאמן שונה בסגנון מאלישע, עם הרבה דרישות, ולכן יכול להיות שייקח קצת זמן עד שהוא יתאים את עצמו לקבוצה והקבוצה תותאם אליו.

blueman,
גם זה משהו שנצטרך לראות איך דברים קורים לפני שנדבר יותר מדי, כי דברים יכולים להשתנות ולא כדאי להיכנס לספקולציות והשערות.
מה שכן, ק"ש התבססה מבחינה התקפית, מלבד מצבים נייחים (שזה חיבור עם פוטנציאל גדול בב"ש, שהייתה טובה בנייחים עוד ב12-13, ובטח מאז שבא בוזגלו), על קישור שמוציא את הקבוצה מהר קדימה בהתקפות, טיפה מסירות כדי להשתחרר וכדור ארוך. אני חושב שזו הסיבה שברדה מיועד לקישור כי הוא ממש מעולה בהוצאת התקפות מעבר.

הדבר היחיד שאני מצליח לדמיין שיכול להשתבש בחיבור עם בכר זה השלב של ההטמעה והיטמעות. כי בסך הכול הוא מאמן צעיר ובתקופה שלו (המעולה וההישגית) בק"ש היו עוד גורמים בהצלחה: הוא בא אחרי שהיא כבר הייתה אלופת המדינה, הבעלים שהיה די מעורב ומשפיע והסגנון שכבר היה מוטמע היה מאוד טקטי וממושמע (סגנון של החזקת כדור שהוא לקח הלאה. כתבו על זה אצלנו כאן: https://nivdal.co.il/?p=29248" onclick="window.open(this.href);return false; ). לפה הוא מגיע לקבוצה של כוכבים, יותר אחריות, אבל יותר שחקנים בכירים שצריך להתחבר אליהם, כשהשיטה שרגילה בקבוצה היא יותר חופשית ובלי הבסיס של רב"ש, ולכן הוא יצטרך לבנות את הכל מאפס. לכן המבחן בעיניי זה שהוא באמת יצליח, בלי העזרה ועם כל הלחץ של האוהדים, להגיע לרמה של חיבור ושליטה בקבוצה בב"ש כמו שהיו לו עם ק"ש. אם זה יצליח זה יכול להיות להיט, אם זה לא יצליח זה יכול להיגמר פחות טוב. ימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

דגש - נבדל כתב:yossi,
בשביל זה נצטרך לראות הלאה איך הקבוצה תרוץ. אנחנו עדיין בשלב מחנה האימונים ודברים יכולים להשתנות. אם זה יהיה רלוונטי בהמשך אני אציע את זה כנושא לכתבה. באופן כללי זה נראה שברק בכר הוא מאמן שונה בסגנון מאלישע, עם הרבה דרישות, ולכן יכול להיות שייקח קצת זמן עד שהוא יתאים את עצמו לקבוצה והקבוצה תותאם אליו.

blueman,
גם זה משהו שנצטרך לראות איך דברים קורים לפני שנדבר יותר מדי, כי דברים יכולים להשתנות ולא כדאי להיכנס לספקולציות והשערות.
מה שכן, ק"ש התבססה מבחינה התקפית, מלבד מצבים נייחים (שזה חיבור עם פוטנציאל גדול בב"ש, שהייתה טובה בנייחים עוד ב12-13, ובטח מאז שבא בוזגלו), על קישור שמוציא את הקבוצה מהר קדימה בהתקפות, טיפה מסירות כדי להשתחרר וכדור ארוך. אני חושב שזו הסיבה שברדה מיועד לקישור כי הוא ממש מעולה בהוצאת התקפות מעבר.

הדבר היחיד שאני מצליח לדמיין שיכול להשתבש בחיבור עם בכר זה השלב של ההטמעה והיטמעות. כי בסך הכול הוא מאמן צעיר ובתקופה שלו (המעולה וההישגית) בק"ש היו עוד גורמים בהצלחה: הוא בא אחרי שהיא כבר הייתה אלופת המדינה, הבעלים שהיה די מעורב ומשפיע והסגנון שכבר היה מוטמע היה מאוד טקטי וממושמע (סגנון של החזקת כדור שהוא לקח הלאה. כתבו על זה אצלנו כאן: https://nivdal.co.il/?p=29248" onclick="window.open(this.href);return false; ). לפה הוא מגיע לקבוצה של כוכבים, יותר אחריות, אבל יותר שחקנים בכירים שצריך להתחבר אליהם, כשהשיטה שרגילה בקבוצה היא יותר חופשית ובלי הבסיס של רב"ש, ולכן הוא יצטרך לבנות את הכל מאפס. לכן המבחן בעיניי זה שהוא באמת יצליח, בלי העזרה ועם כל הלחץ של האוהדים, להגיע לרמה של חיבור ושליטה בקבוצה בב"ש כמו שהיו לו עם ק"ש. אם זה יצליח זה יכול להיות להיט, אם זה לא יצליח זה יכול להיגמר פחות טוב. ימים יגידו.
ברור לגמרי.
זו הצעה לימים שבהם יהיה מספיק בשר לעבוד עליו.

מסכים עם החלק השני בהודעה שלך.
כמו שזה המבחן של ברק, זה גם מבחן של הקהל שלנו.
אני מקביל את העונה הזו לעונה של אוסקר במכבי. עונה בה שונו דרכי העבודה. ברור שאצלנו זה בקטן יותר, אך מבחינה עקרונית זה נראה לי דומה.
מתי הקבוצה של אוסקר התחילה לרקוד?
רק בינואר.
אז תוצאות טובות צריכות להיות. ברור לגמרי. אך חייבים להיות סבלניים גם אם זה נראה חורק בהתחלה.
עם האצטדיון, הרכש, הציפיות הגבוהות, אנחנו עלולים להפוך חריקה למשהו גדול בהרבה, וזה אסור שיקרה.

שלח תגובה