ברדה בקישור
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
ברדה בקישור
לטעמי מדובר בטעות ענק של בכר אם הוא בונה עליו כקשר. ברדה כל חייו היה חלוץ, אגרסיבי עם משחק ראש, אחרי צירופו של סהר דווקא העונה ברדה חייב לשחק לצידו.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
Re: ברדה בקישור
מאמין שיהיו הרבה החלפות ביניהם.. ככל שאני חושב על זה אולי דווקא סהר צריך לקבל את העמדה של החלוץ/קשר מתחת..באר שבעי באדום כתב:לטעמי מדובר בטעות ענק של בכר אם הוא בונה עליו כקשר. ברדה כל חייו היה חלוץ, אגרסיבי עם משחק ראש, אחרי צירופו של סהר דווקא העונה ברדה חייב לשחק לצידו.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לדעתי יש סגל מספיק עמוק כדי לא להמציא לשחקנים עמדות.
עדיין חסר לנו קשר 50 50,בלם ועוד קיצוני במידה וברדה סהר,ארבייטמן ומליקסון יפצעו ואז אפשר לסגור את הסגל פרופרYallaHapoel כתב:לדעתי יש סגל מספיק עמוק כדי לא להמציא לשחקנים עמדות.
- YallaHapoel
ציני?אדום זקן כתב: עדיין חסר לנו קשר 50 50,בלם ועוד קיצוני במידה וברדה סהר,ארבייטמן ומליקסון יפצעו ואז אפשר לסגור את הסגל פרופר
חסר קשר ל4:3:3. ברדה/מליקסון/גורדנה לא מספיק מתאימים לדעתיYallaHapoel כתב:לדעתי יש סגל מספיק עמוק כדי לא להמציא לשחקנים עמדות.
- YallaHapoel
אני מסכים.שיש כתב: חסר קשר ל4:3:3. ברדה/מליקסון/גורדנה לא מספיק מתאימים לדעתי
אבל גם בסגל הנוכחי שלנו ברדה הוא לא האופציה הכי טובה בעמדה הזאת.
מעדיף שם את גורדנה\מליקסון.
סוג של..YallaHapoel כתב: ציני?
ברדה הכי לא מתאים לדעתי ואם אין ברירה אז גורדנה או מליקסוןYallaHapoel כתב: אני מסכים.
אבל גם בסגל הנוכחי שלנו ברדה הוא לא האופציה הכי טובה בעמדה הזאת.
מעדיף שם את גורדנה\מליקסון.
- YallaHapoel
מסכים, הייתי רוצה לראות קשר אחורי טוב ואפשר לסגור את הסגל.שיש כתב: ברדה הכי לא מתאים לדעתי ואם אין ברירה אז גורדנה או מליקסון
אליה אחד השחקנים הכי אינטליגנטים בכדורגל שלנו, תוסיפו לזה את החריצות, הכושר הגופני הגבוה והמשחק הפיזי ותקבלו שחקן שיכול לשחק בכל עמדה על המגרש.
אתם ממעיטים בערכו, נשענים על כמה משחקים לא טובים שלו שלא כחלוץ ועושים ולמאמן שלנו עוול.
נכון שהוא עדיף כחלוץ, אבל ברדה זה ברשה והוא יכול לשחק בכל עמדה
אתם ממעיטים בערכו, נשענים על כמה משחקים לא טובים שלו שלא כחלוץ ועושים ולמאמן שלנו עוול.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 09 יולי 2015, 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם גוטמן זימן את ברדה בתחילת הקמפיין בתור קשר.
אם בכר חושב שזאת העמדה בשבילו, ניתן לו קרדיט. נחכה ונראה איך זה במשחקים רציניים ונשפוט.
אם בכר חושב שזאת העמדה בשבילו, ניתן לו קרדיט. נחכה ונראה איך זה במשחקים רציניים ונשפוט.
- YallaHapoel
בחייאת שי, כמה משחקים לא טובים?Totti כתב:אליה אחד השחקנים הכי אינטליגנטים בכדורגל שלנו, תוסיפו לזה את החריצות, הכושר הגופני הגבוה והמשחק הפיזי ותקבלו שחקן שיכול לשחק בכל עמדה על המגרש.
אתם מצעיטים בערכו, נשענים על כמה משחקים לא טובים שלו שלא כחלוץ ועושים ולמאמן שלנו עוול.
- YallaHapoel
לא רואה הבדל בין התפקיד שלו של הקשר התקפי\מתחת לחלוץ שבו הוא לא היה טוב (לדעתי) לבין התפקיד שמייעד לו בכר.Totti כתב:בקישור? כן, כמה.
כלומר יש הבדל בתפקיד אבל אני לא רואה איך זה משפיע לחיוב על המשחק שלו ומנצל את היתרונות שלו.
לדעתי נראה את אותו ראש בקיר ובעיטות על השחקן שממול.