בואו נעצור רגע
בואו נעצור רגע
ופשוט נפנים... שאנחנו ה-אלטרנטיבה והכי מועמדים לאליפות מכל קבוצה אחרת!!!
אבל, ויש אבל גדול.
בכר מוכשר אבל צעיר
קשוח אבל מתמודד עם פיגורות ומפלצות אגו.
הביטחון שניתן במאמן וכמה שנסמוך עליו זה יהיה המפתח להצלחה.. גם אם זה ילך קשה.
אז הלוואי שמפלס הלחץ ירד וננחת... ובצניעות נשיג את מה שחלמנו!!
וזה הזמן להתחיל לחפור לכל אדם בעיר - יום חמישי - טדי - כותבים את ההסטוריה!!
שבוע טובבבבב
אבל, ויש אבל גדול.
בכר מוכשר אבל צעיר
קשוח אבל מתמודד עם פיגורות ומפלצות אגו.
הביטחון שניתן במאמן וכמה שנסמוך עליו זה יהיה המפתח להצלחה.. גם אם זה ילך קשה.
אז הלוואי שמפלס הלחץ ירד וננחת... ובצניעות נשיג את מה שחלמנו!!
וזה הזמן להתחיל לחפור לכל אדם בעיר - יום חמישי - טדי - כותבים את ההסטוריה!!
שבוע טובבבבב
Re: בואו נעצור רגע
מתחבר לכל אות.
מאחורי ברק יש צוות שלם, נגמרו הזמנים של הצגה עם איש אחד
מאחורי ברק יש צוות שלם, נגמרו הזמנים של הצגה עם איש אחד
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 11 יולי 2015, 19:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
תגידו מה שתרצו, אני מקווה שאלונה ואסי יהיו פעילים יותר השנה גם בחלק המקצועי.
כלומר גב לברק, לבד הוא לא יכול להתמודד עם הסגל הזה (לדעתי), אסי ואלונה צריכים לעזור לו להחזיק קצר את כול השחקנים ולהיות בקשר רציף איתם.
כלומר גב לברק, לבד הוא לא יכול להתמודד עם הסגל הזה (לדעתי), אסי ואלונה צריכים לעזור לו להחזיק קצר את כול השחקנים ולהיות בקשר רציף איתם.
אני מצטער להגיד לך, שעם ההחתמות והרעש שנעשה השנה, ביחד עם האצטדיון, אי אפשר להנמיך את הציפיות בשום צורה. הדרך היחידה להתמודד עם הלחץ הזה, היא אותם אנשים שהביאו אותם להתמודד עם הלחץ הזה, וידחפו את זה בשביל לנצח. עם הנצחונות והזמן זה יתחבר והקהל ירגע, במיוחד כשהוא מתמודד אחרי 3 שנים עם מאמן חדש.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מקווה מאוד שהסגל הזה לא יתפוצץ לנו בפנים, קשה לי להאמין , אבל די לא יכול לסבול כבר(!!!!!!!!!!!) את השליטה של הצהבת בכדורגל שלנו.

- dardasmiley
סומך על ברק ומאמין בו כמו שלא האמנתי באף מאמן בשנים האחרונות, עם זה, חובת ההוכחה עליו.
אם יפנים ששחקנים משחקים ולא שמות או משכורות נהיה על הגל.
יש לזכור כמובן שלא כל האחריות צריכה ליפול עליו, זו הבעיה בכדורגל הישראלי, ואלונה צריכה לתת לו גב.dardasmiley כתב:סומך על ברק ומאמין בו כמו שלא האמנתי באף מאמן בשנים האחרונות, עם זה, חובת ההוכחה עליו.
וכמובן שהסיוט נגמר בחמישי סוף סוף.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אני חושב שאף אחד לא מנמיך ציפיות,המטרה ברורה והיא מאבק על כל התארים.shovalb9 כתב:אני מצטער להגיד לך, שעם ההחתמות והרעש שנעשה השנה, ביחד עם האצטדיון, אי אפשר להנמיך את הציפיות בשום צורה. הדרך היחידה להתמודד עם הלחץ הזה, היא אותם אנשים שהביאו אותם להתמודד עם הלחץ הזה, וידחפו את זה בשביל לנצח. עם הנצחונות והזמן זה יתחבר והקהל ירגע, במיוחד כשהוא מתמודד אחרי 3 שנים עם מאמן חדש.
יש כאן כמו תמיד וגם בצדק חשש מנפילה,אבל תזכרו דבר אחד.
הפועל בש בניגוד לקבוצות שעשו הרבה רעש בעבר בעונת המלפפונים וקרסו,לא נבנית מחדש,היא בסהכ משתדרגת בנקודות החולשה שלה.
החל מהצוות המקצועי והמסביב וכלה ברכש שכל שחקן שהגיע, הגיע לאחר לקחים של שנתיים,מתוך מחשבה.
הבסיס נשאר אותו בסיס פלוס חיזוקים וזו בנייה נכונה,לעומק ולא לרוחב.
הדבר היחיד שנשאר נקודת תורפה הוא הפן הפסיכולוגי,צריך להביא תארים,זו תקרת הזכוכית האחרונה שנשארה,ברגע שהיא תישבר השמיים הם הגבול.
אפשר כבר לכנות את מה שקורה פה גלאקטיקוס 2, מקווה שלא יתפוצץ כמו הראשון...
האוהדים ידרשו להרבה סבלנות השנה ואם כמות האוהדים שגולשים פה מייצגים מסה של קהל בוגר ואחראי אז אני מקווה שנצליח לרסן את המתלוננים הסדרתיים ביציע
האוהדים ידרשו להרבה סבלנות השנה ואם כמות האוהדים שגולשים פה מייצגים מסה של קהל בוגר ואחראי אז אני מקווה שנצליח לרסן את המתלוננים הסדרתיים ביציע
+1אדום זקן כתב: אני חושב שאף אחד לא מנמיך ציפיות,המטרה ברורה והיא מאבק על כל התארים.
יש כאן כמו תמיד וגם בצדק חשש מנפילה,אבל תזכרו דבר אחד.
הפועל בש בניגוד לקבוצות שעשו הרבה רעש בעבר בעונת המלפפונים וקרסו,לא נבנית מחדש,היא בסהכ משתדרגת בנקודות החולשה שלה.
החל מהצוות המקצועי והמסביב וכלה ברכש שכל שחקן שהגיע, הגיע לאחר לקחים של שנתיים,מתוך מחשבה.
הבסיס נשאר אותו בסיס פלוס חיזוקים וזו בנייה נכונה,לעומק ולא לרוחב.
הדבר היחיד שנשאר נקודת תורפה הוא הפן הפסיכולוגי,צריך להביא תארים,זו תקרת הזכוכית האחרונה שנשארה,ברגע שהיא תישבר השמיים הם הגבול.
מדויק.
- red and white
- Title: Almog
לא גלקטיקוס ולא כלום , למכבי יש יותר כוכבים מאיתנו , ועונת הגלקטיקוס ההיא כללה שלושה מהקשרים הטובים ביותר ששיחקו פה אי פעם
לא יודע אם כבר ציינו את זה כאן
גמלקטיקוס
אבל בוא נישאר הצנועים והיפים
גמלקטיקוס
אבל בוא נישאר הצנועים והיפים
- The red one
מסכים. זה לא גלטיקוס. לא ממש מתקרב.red and white כתב:לא גלקטיקוס ולא כלום , למכבי יש יותר כוכבים מאיתנו , ועונת הגלקטיקוס ההיא כללה שלושה מהקשרים הטובים ביותר ששיחקו פה אי פעם
אפשר לקחת אולי 5-6 שחקנים מההרכב שלנו ולהגיד שהם הכי טובים בארץ: בוזגלו, שהר(..), סוארז, צדק, ביטון ונגיד שדודזאדה.
הגלטיקוס היה משהו אחר לקחו שם 3 או 4(?) שחקנים מהטובים ששיחקו פה בכדורגל ושמו אותם באותה קבוצה.
צניעות. זאת מילת המפתח לטעמי.
לא רק של השחקנים והצוות, אלא גם שלנו, האוהדים.
צניעות תביא שקט. שקט יביא ביטחון. ביטחון יביא יכולת. יכולת תביא מזל טוב. מזל טוב יביא לנו תארים ב"ה!
לא רק של השחקנים והצוות, אלא גם שלנו, האוהדים.
צניעות תביא שקט. שקט יביא ביטחון. ביטחון יביא יכולת. יכולת תביא מזל טוב. מזל טוב יביא לנו תארים ב"ה!