מוזמנים לקרוא ולהגיב,
https://bit.ly/1Jb39R1" onclick="window.open(this.href);return false;
מהראן ראדי - איזה שחקן אנו מקבלים? כתבה בשבע בום
Re: מהראן ראדי - איזה שחקן אנו מקבלים? כתבה בשבע בום
שיפור של ניסוח והגהה יעשה עמכם חסד.
אתם כותבים לעניין, אבל המסביב ברמה מאוד בינונית ואף מתחת.
שלח הודעה פרטית אם אתם צריכים עזרה
אתם כותבים לעניין, אבל המסביב ברמה מאוד בינונית ואף מתחת.
שלח הודעה פרטית אם אתם צריכים עזרה
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 11 יולי 2015, 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- simply-red
דווקא הייתי שמח אם הייתם מתמקדים יותר בצד של משחק ההגנה שלו וניהול משחק, חילוצי כדור ויציאה קדימה.
בכל מקרה שאפו על הכתבה.
בכל מקרה שאפו על הכתבה.
ניתוח נחמד למרות שלא חידשתם יותר מדי.
אותי מעניין יותר הצד ההגנתי של ראדי - חילוצי כדור, חזרה להגנה / חזרה לעמדה, נתונים על מרחקים שהוא רץ וכו׳..
אותי מעניין יותר הצד ההגנתי של ראדי - חילוצי כדור, חזרה להגנה / חזרה לעמדה, נתונים על מרחקים שהוא רץ וכו׳..

כשבאתי לקרוא את הכתבה רציתי את הדבר ההפוך, מכיוון שמהארן קשר 50/50 ולא קשר אחורי מובהק.simply-red כתב:דווקא הייתי שמח אם הייתם מתמקדים יותר בצד של משחק ההגנה שלו וניהול משחק, חילוצי כדור ויציאה קדימה.
בכל מקרה שאפו על הכתבה.
כתבה מעולה ועניינית, אני בדר"כ לא שם לב אם אתם מעלים כתבות צבע כמו זו, אז אם תוכלו לרשום פה כשאתם מעלים זה יהיה נפלא.
מאוד נהנתי מהניתוח הטקטי ואשמח לראות זאת באופן מפורט אחרי המשחק נגד תון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
חייב להגיד לכם משהו חברים -
האתר שלכם באמת מעוצב יפה והכל, אבל בתכל'ס? אתם לא מחדשים הרבה. 3/4 כתבה כאן זה על ההיסטוריה שלו שיכלתי להוציא את זה מויקיפדיה גם, וטיפה תמונות, שבתכל'ס לא מחדשות הרבה. כנ"ל בניתוחים שלכם על מי החלוץ המתאים ועל ת'ון. כמעט 0 מידע חדש.
האתר שלכם באמת מעוצב יפה והכל, אבל בתכל'ס? אתם לא מחדשים הרבה. 3/4 כתבה כאן זה על ההיסטוריה שלו שיכלתי להוציא את זה מויקיפדיה גם, וטיפה תמונות, שבתכל'ס לא מחדשות הרבה. כנ"ל בניתוחים שלכם על מי החלוץ המתאים ועל ת'ון. כמעט 0 מידע חדש.
דווקא בעניין החלוץ המתאים אני חושב שעשו עבודה יפה.אדום בלב בנשמהההה כתב:חייב להגיד לכם משהו חברים -
לגבי הכתבה על ראדי מסכים איתך - הרגשתי שאני קורא בויקיפדיה.
תודה לכולכם על הפידבקים. אנחנו בכל כתבה מנסים להכניס אלמנט חדש, כמו תמיד לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות.
כמובן שאנחנו בעתיד נתרכז יותר בניתוח המשחקים ונשתדל לנתח בצורה מקצועית ככל הניתן (ברגע שהעונה תחל).
בכתבה הזו מעבר למידע ונתונים יבשים על ראדי, ניתחנו במעט את שעריו בתקופתו במכבי ואת האלמנטים החיובים שלו בפן ההתקפי.
וכמו תמיד - נשמח לקבל מכם מפעם לפעם פידבקים על מנת שנוכל לשפר ולהשתפר תמיד.
כמובן שאנחנו בעתיד נתרכז יותר בניתוח המשחקים ונשתדל לנתח בצורה מקצועית ככל הניתן (ברגע שהעונה תחל).
בכתבה הזו מעבר למידע ונתונים יבשים על ראדי, ניתחנו במעט את שעריו בתקופתו במכבי ואת האלמנטים החיובים שלו בפן ההתקפי.
וכמו תמיד - נשמח לקבל מכם מפעם לפעם פידבקים על מנת שנוכל לשפר ולהשתפר תמיד.