Sir Alex Ferguson כתב:אל תזלזלו בחברה של עונת האליפות. עברו משם שחקנים לקבוצות כמו ליברפול וברייטון, היו חלק קבוע בנבחרת ישראל שהעפילה למקסיקו 70.
ומהקלטות של עונת האליפות שאני ראיתי, הייתה קבוצה סופר איכותית, עם שחקנים שבועטים בשתי רגליים, טכניים, משחק בנגיעה, שני מגינים תוקפים שאשכרה ידעו להרים כדור, שתי אליפויות ברצף זה הישג שצריך קבוצה יוצאת דופן כדי לזכות בו, ולכן חובת ההוכחה היא על הקבוצה שנבנתה השנה.
אין ספק שהתחזקנו השנה על הנייר ושההחתמות הם מצוינות מבחינה מחשבתית, אבל את הכסף סופרים במדרגות ולכן על איכות הקבוצה נדבר בסוף העונה...
בתור מי שראה גם את שחקני האליפות וגם את אלו שבשנים שלאחר מכן, אני עדיין חושב שהסגל הנוכחי הוא המוכשר ביותר בהיסטוריה של המועדון. ברור שחובת ההוכחה עליהם וברור לחלוטין שהם צריכים להביא קבלות (את הכסף סופרים במדרגות כדבריך).
הזכרת בהודעה אחרת את חלילוביץ' ורוסו - מסכים לחלוטין שהם מהגדולים בהיסטוריה שלנו אבל אני לא מדבר על שחקן בודד או שניים אלא על קבוצה כמכלול, כולל שחקני הספסל וסגל האימון.
ציינת בהודעה נוספת כי הסגל של 97 איכותי יותר כי הביא גביע. גם הפועל רמת גן שלקחה לנו גביע איכותית יותר? חשוב להבדיל בין כשרון ופוטנציאל לבין הישגים בפועל (כפי שכבר הזכרתי את הבדיחה בין תיאוריה למעשי).
ולסיום: מי מהחברה שלנו בעונת האליפות שיחק במקסיקו 70 או עבר לליברפול???
אלון בן דור שיחק בנבחרת באולימפיאדת מונטריאול 1976 ויעקב כהן עבר לברייטון.
לליברפול עבר אבי כהן שלצערי לא שיחק אצלנו.