משה פרימו
משה פרימו
ההגנה של באר שבע גרועה לא מתאימה לאליפות.
סוארס לא מתאים
המגנים גרועים מינוס.
הבן אדם שונא אותנו.
סוארס לא מתאים
המגנים גרועים מינוס.
הבן אדם שונא אותנו.
Re: משה פרימו
למי אכפת?אתם נותנים יותר מדי משקל לדברים של אנשים מסכנים, טיפשים, שכל קשר בינם לבין כדורגל מקרי בהחלט.
מציע לכם להתעלם מאנשים כאלה ותוכניות כאלה.
מציע לכם להתעלם מאנשים כאלה ותוכניות כאלה.
הזבל אמר שאין לנו קהל הוא מדבר אצל אופירה
הוא מחפש דרכים כדי שישימו לב אליו.azb852 כתב:ה*** אמר שאין לנו קהל הוא מדבר אצל אופירה
עד לפני חודש רק שיבח אותנו ואת הקהל, התלהב שמכרו 10,000 מנויים.
הוא לא אמר את זה עלינו, אמר על בכר שעבר מק״ש מקום בלי קהל ללחץ אצלינו.azb852 כתב:ה*** אמר שאין לנו קהל הוא מדבר אצל אופירה
אבל אין ספק שהוא שונא אותנו, משבוע שעבר הוא לא מפסיק להיכנס באלונה, גם על ההעברה של שהר וגם עכשיו על ההגנה, ומה שמצחיק שכל הזמן ברקוביץ אומר לו שהוא מגזים, שברקוביץ תמיד ששמעתי אותו זילזל בנו
חשבתי שדובר עלינו
תודה על התיקון.
תודה על התיקון.
תמשיכו להקשיב לזבל הזה ולהתעצבן. בחיי שלא מבין אתכם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עם כל השנאה הרבה שיש לי לאיש הזה ויש, אני לא חושב שהוא לא צודק בקטע של ההגנה
(סוארז קצת הפחיד אותי עם המסירות שלו)
יש כנראה סוג של חוסר תיאום בין השחקנים
ובן ביטון, דודזאדה.. לא צריך להוסיף עוד.
מקווה שעובדים על זה ..
מקווה שעובדים על זה ..
חלאס לקחת את זה אישית, משה פרימו שונא את כולם זה התפקיד שלו בתקשורת.
מכבי תמיד מקבלים את זה ממנו, חיפה, הפועל וכן הלאה...
הבנאדם עם הכי מעט מושג בכדורגל שנותנים לו הכי הרבה זמן במה, אל תקחו אישית, זה פרימו היום ילכלך ואם ננצח את מכבי ירשום כותרת מפוצצת "באר שבע תיהיה אלופה".
מכבי תמיד מקבלים את זה ממנו, חיפה, הפועל וכן הלאה...
הבנאדם עם הכי מעט מושג בכדורגל שנותנים לו הכי הרבה זמן במה, אל תקחו אישית, זה פרימו היום ילכלך ואם ננצח את מכבי ירשום כותרת מפוצצת "באר שבע תיהיה אלופה".
עוד לא הבנתם?
ברגע שפרימו מתחיל לבקר אותך ולהקטין אותך - סימן שאתה בדרך הנכונה....
3 שנים הוא עושה את זה למכבי תל אביב..זה לא הפריע לה לדרוס תליגה
ברגע שפרימו מתחיל לבקר אותך ולהקטין אותך - סימן שאתה בדרך הנכונה....
3 שנים הוא עושה את זה למכבי תל אביב..זה לא הפריע לה לדרוס תליגה
הגנה עושה כל הקבוצה וזה מתחיל מלמעלה.galaaa כתב:עם כל השנאה הרבה שיש לי לאיש הזה ויש, אני לא חושב שהוא לא צודק בקטע של ההגנה
מקווה שעובדים על זה ..
לא זכור לי שבמכבי משחק דויד לואיז.
אני לא מדבר על מכבי, אני מדבר על הקבוצה שלנו, אני מדבר על בן ביטון, על דודזאדה שמפחד מהכדור כל הזמןאדום זקן כתב: הגנה עושה כל הקבוצה וזה מתחיל מלמעלה.
לא זכור לי שבמכבי משחק דויד לואיז.
ואני מדבר על דודו גורש(שבינתיים אין לי אף טענה כלפיו שיחק מצוין והגולים שקיבל לא באשמתו) משהו בו, לא חושב שהוא יכול להצליח איתנו באירופה או נגד הלחץ של מכבי(והלוואי ואני אוכל את הכובע)
בנוסף, נ'וואקמה, לא התרשמתי.
מליקסון אותו דבר משנה שעברה
גם בוזגלו,עם כל התרגילים שלו(קצת חכמת משחק לא תזיק לו)ראדי, שחקן בן 33 שחותם לי ל3 שנים. ותגידו מה שאתם רוצים תרשמו אפילו האשטאג תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע, אבל זאת האמת.. לא יצאתי אופטימי משני המשחקים
וכן אני יודע אלה משחקי אימון, ובינתיים הכל ספיקולציות אבל עדיין צריך לקחת בחשבון שהכל יכול להפקשש.
משחק ראשון נגד קש, משחק שני נגד מכבי, לא פתיחה קלה.
בקיצור,מועמדים לירידה,לפי האבחנה שלך?galaaa כתב: אני לא מדבר על מכבי, אני מדבר על הקבוצה שלנו, אני מדבר על בן ביטון, על דודזאדה שמפחד מהכדור כל הזמן
ואני מדבר על דודו גורש(שבינתיים אין לי אף טענה כלפיו שיחק מצוין והגולים שקיבל לא באשמתו) משהו בו, לא חושב שהוא יכול להצליח איתנו באירופה או נגד הלחץ של מכבי(והלוואי ואני אוכל את הכובע)
גם בוזגלו,עם כל התרגילים שלו(קצת חכמת משחק לא תזיק לו)ראדי, שחקן בן 33 שחותם לי ל3 שנים. ותגידו מה שאתם רוצים תרשמו אפילו האשטאג תגובות אפשריות של אוהדי הפועל באר שבע, אבל זאת האמת.. לא יצאתי אופטימי משני המשחקים
וכן אני יודע אלה משחקי אימון, ובינתיים הכל ספיקולציות אבל עדיין צריך לקחת בחשבון שהכל יכול להפקשש.
- dardasmiley
סתם מעניין אותי, מה היה מרשים אותך? לא בכללי, שמות!galaaa כתב: אני לא מדבר על מכבי, אני מדבר על הקבוצה שלנו, אני מדבר על בן ביטון, על דודזאדה שמפחד מהכדור כל הזמן