גם אני לא שומע ולא קורא ONE

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

גם אני לא שומע ולא קורא ONE

שליחה על ידי גדי »

אני יודע שאני חופר אבל סיפרו לי שגם אתמול הגברת הכי נמוכה של הספורט הישראלי נכנסה באלונה שלנו.

המינימום שלנו כאוהדים זה לא לפרנס את החבורה המגעילה הזו שמסיתה פעם אחר פעם באופן וולגרי,שיקרי ואישי כנגד אנשי המועדון בכלל ואלונה בפרט.

מבקש ממי שמסכים איתי לענות ב:

גם אני לא שומע ולא קורא ONE.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

Re: גם אני לא שומע ולא קורא ONE

שליחה על ידי Totti »

מי שלא רצה את שרון כשר ביטחון, קיבל אותו כרוהמ.

מי שלא רצה את אופירע באתר one, יקבל אותה בקרוב בערוץ מלא תכנים איכותיים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:מי שלא רצה את שרון כשר ביטחון, קיבל אותו כרוהמ.

אוקסימרון - איכן שהיא תהיה לא יהיו תכנים איכותיים ובעצם לא יהיו תכנים בפרט.
תדמיין לך את פינת גליצ'ים בתוכנית עובדה של אילנה דיין בחסות שלומי מלדיני כאשר הפרשן הכלכלי זה איציק זוהר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

חחח ובכל זאת, הספרדית כבר שם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לONE יש את האפליקציה הנגישה והנוחה ביותר ספציפית לגבי הפועל באר שבע יש להם את הכתב השני באמינותו (לדעתי האישית) אחרי איציק יצחקי.

מצטער גדי, אני אמשיך לקרוא ONE.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

אולי אפשר לבקש מרדיו דרום להחליף את התוכנית העילגת שלה בתוכנית של איינשטיין וקופמן. לא שהם צדיקים כל כך, אבל הכל עדיף על אופירע.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לONE יש את האפליקציה הנגישה והנוחה ביותר ספציפית לגבי הפועל באר שבע יש להם את הכתב השני באמינותו (לדעתי האישית) אחרי איציק יצחקי.

אל תתנצל בפני. תתנצל בפני אלונה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

יש אפליקציה בשם "חדשות הספורט" שמראה בזמן אמת את כל הכותרות של כל אתרי הספורט עם קישור.

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:
אל תתנצל בפני. תתנצל בפני אלונה.
אתה יותר נגיש. בטוויטר היא לא מגיבה...

לגבי החלפת התכנית אני זוכר שאחד האנשים ברדיו דרום (אולי זה אפילו היה הכרוז החדש אופיר בן שיטרית?) העלה את הנושא בפני מנכ"ל הרדיו לפני חודשיים שהיה את העליהום הגדול של אופרע על אלונה ואמרו שיבדקו.
אבל קשה להאמין שמשהו יזוז בגלל זה. ההסכם הזה של ONE עם הרשתות האיזוריות הוא גדול ומכניס המון כסף...

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לONE יש את האפליקציה הנגישה והנוחה ביותר ספציפית לגבי הפועל באר שבע יש להם את הכתב השני באמינותו (לדעתי האישית) אחרי איציק יצחקי.

אם היית מגלה שאופירה היא משתפית של דעאש, תומכת בנאציזם, בעבדות, בהתעללות בבעלי חיים, בהריסה מכוונת של עתיקות הר הבית, בשריפת ספרי תורה, בטרנספר לערבים, בחזרה לגבולות 67,בסירוס בכפיה של מפגרים וחולי נפש או בזנות ילדים עדיין היית מפרנס אותה?
אם כן הדיון מיותר.
אם התשובה אפילו בהתייחס לאחד הסעיפים היא לא, אני לא מוכן לפרנס אפילו בעקיפין אדם שמתנהל כך או שזו תפיסת עולמו, נוכל לדון בהרס השיטתי של עיתונאות הספורט ובמידת מה של תרבות הדיון והדיבור בארץ, שהאישה הזו נושאת על גבה ובתמיכה הכלכלית שלך בה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אריאל2 כתב: אם היית מגלה שאופירה היא משתפית של דעאש, תומכת בנאציזם, בעבדות, בהתעללות בבעלי חיים, בהריסה מכוונת של עתיקות הר הבית, בשריפת ספרי תורה, בטרנספר לערבים, בחזרה לגבולות 67,בסירוס בכפיה של מפגרים וחולי נפש או בזנות ילדים עדיין היית מפרנס אותה?
אם כן הדיון מיותר.
אם התשובה אפילו בהתייחס לאחד הסעיפים היא לא, אני לא מוכן לפרנס אפילו בעקיפין אדם שמתנהל כך או שזו תפיסת עולמו, נוכל לדון בהרס השיטתי של עיתונאות הספורט ובמידת מה של תרבות הדיון והדיבור בארץ, שהאישה הזו נושאת על גבה ובתמיכה הכלכלית שלך בה.
חחחחחחחחחחח איזה מגזים אתה אריאל.

אז יודע מה? יצא לי להכיר בקטנה את יגאל ברמן, והוא עשה עליי רושם של בחור נחמד מאוד, ולפי מה שהבנתי הוא גם בסדר גמור עם השחקנים, והמועדון. כמעט ולא מחפש את הרפש למרות שמעליו יושבת הבוסית המכשפה. אז אני רוצה לתמוך בו ולדאוג שלא יאבד את מקום עבודתו. כיף?

ONE האתר הכי פופולרי היום בקטגוריית הספםורט. גם בגלל גליצ'ים, גם בגלל הרפש, גם בגלל האפליקציה הנוחה. תאהבו את זה או לא. חרם של 30 אוהדי באר שבע לא יזיז לאף אחד.

רק התערבות המועדון כאן תזיז עניינים, אבל כנראה שלמועדון יש המון דברים אחרים וחשובים יותר על הראש (ובצדק) מאשר להתעסק במכשפה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב: חחחחחחחחחחח איזה מגזים אתה אריאל.

אז יודע מה? יצא לי להכיר בקטנה את יגאל ברמן, והוא עשה עליי רושם של בחור נחמד מאוד, ולפי מה שהבנתי הוא גם בסדר גמור עם השחקנים, והמועדון. כמעט ולא מחפש את הרפש למרות שמעליו יושבת הבוסית המכשפה. אז אני רוצה לתמוך בו ולדאוג שלא יאבד את מקום עבודתו. כיף?

ONE האתר הכי פופולרי היום בקטגוריית הספםורט. גם בגלל גליצ'ים, גם בגלל הרפש, גם בגלל האפליקציה הנוחה. תאהבו את זה או לא. חרם של 30 אוהדי באר שבע לא יזיז לאף אחד.

רק התערבות המועדון כאן תזיז עניינים, אבל כנראה שלמועדון יש המון דברים אחרים וחשובים יותר על הראש (ובצדק) מאשר להתעסק במכשפה.
למה שוב פעם להפיל את האחריות על המועדון.
אתמול מלאו 4 שנים לאוהל הראשון והיחיד שפני ליף הקימה ברוטשילד.
אנחנו לא 30. אנחנו עשרות אלפים.
מרגיש חובה להיות שכפץ של אלונה מול כל הרוע הזה גם במחיר של להתעדכן קצת פחות.

יגאל ברמן בחור חביב אבל במקרה הזה הוא עלה תאנה.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: חחחחחחחחחחח איזה מגזים אתה אריאל.

המועדון לא יקרא לאוהדיו להחרים אתר כזה או אחר. הוא יכול וצריך להחרים בעצמו.
אם תלך בשביל עקום הוא לא יתיישר לעולם. והשביל של וואן הוא הכל חוץ מישר.
תנסה שבוע בלי וואן. אפילו יום. כל הפחתה לטובה.
יגאל ברמן הוא אולי אחד מלו צדיקים. לרוע מזלו הוא מתאכסן במלונית לפי שעות ברחוב פין בתחנה הישנה בתל אביב. (יצאתי קצת טוטי עם הדוגמה הזו).

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Totti כתב:מי שלא רצה את שרון כשר ביטחון, קיבל אותו כרוהמ.

למבוגרים? :לאלא:

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אתר עלוב שלא נכנסתי אליו כבר חודשים.
שנים הייתי שם, יכול לספור על כף היד את מספר הפעמים שהם חידשו לי דברים ("סקופים" זולים שהם ספינים של סוכנים אני לא מחשיב).

שלח תגובה