עזרה דחופה
עזרה דחופה
אתמול חזרתי בהסעות של האוהדים, אוטובוס מספר 6.
בבוקר גיליתי שהחוגר+שני מנויים שהיו בתוך מין נרתיק קטן שחור של פלאפון נעלמו, סביר להניח שזה נפל לי באוטובוס (פעם אחרונה שאני זוכר בוודאות שהיה עליי זה שם) כשהוצאתי את הפלאפון מהכיס.
אם אחד האנשים פה מכיר מישהו או שיכול ליצור בעצמו קשר עם החברה או האחראיים על הסעות האוהדים ולברר אודה לו מאוד.
חוגר על שם יוסי הבר.
בבוקר גיליתי שהחוגר+שני מנויים שהיו בתוך מין נרתיק קטן שחור של פלאפון נעלמו, סביר להניח שזה נפל לי באוטובוס (פעם אחרונה שאני זוכר בוודאות שהיה עליי זה שם) כשהוצאתי את הפלאפון מהכיס.
אם אחד האנשים פה מכיר מישהו או שיכול ליצור בעצמו קשר עם החברה או האחראיים על הסעות האוהדים ולברר אודה לו מאוד.
חוגר על שם יוסי הבר.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 17 יולי 2015, 08:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: עזרה דחופה
שני מנויים.
פעמיים יוסי הבר. אחד לשער 4, אחד לשער 5.
אם מישהו ראה/שמע שמישהו פרסם איפשהו זה יעזור מאוד.
לא מספיק חוזר לשבת בבסיס, גם החרא הזה על הבוקר.
פעמיים יוסי הבר. אחד לשער 4, אחד לשער 5.
אם מישהו ראה/שמע שמישהו פרסם איפשהו זה יעזור מאוד.
לא מספיק חוזר לשבת בבסיס, גם החרא הזה על הבוקר.
קודם כל מקווה שתמצא הכל!
אבל אתה יכול להיות רגוע, אפשר לבטל את המנויים בשפע ולקבל חדשים. בדיוק בגלל זה המועדון ביקש השבוע לדאוג לבצע העברת בעלות של מנוי כאשר וכרים אותו למישהו, ככה שתוכל לחדש במקרה של אובדן. רק מי ששמו רשום כבעל המנוי יכול לעשות זאת.
אבל אתה יכול להיות רגוע, אפשר לבטל את המנויים בשפע ולקבל חדשים. בדיוק בגלל זה המועדון ביקש השבוע לדאוג לבצע העברת בעלות של מנוי כאשר וכרים אותו למישהו, ככה שתוכל לחדש במקרה של אובדן. רק מי ששמו רשום כבעל המנוי יכול לעשות זאת.
- The red one
היי יוסי מציע לך לכתוב את זה לאינבוקס של האולטרה סאות' ולפרסם גם ב2 קבוצות האוהדים הגדולות בפייסבוק (לא הגיע הזמן שאחרי השולם של וסרמיליה עם US כבר יאחדו את זה לקבוצה אחת?!)
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בבדיקה
לא בטוח. במיוחד שמשחקי הטוטו ידרשו ניקוב.סניור כתב:קודם כל מקווה שתמצא הכל!
מה המספר שלך? העברתי את זה לבדיקה מול האחראי על ההסעות אצלנו...
לנסות בטוח שווה!
050-2407716gilcohen כתב:מה המספר שלך? העברתי את זה לבדיקה מול האחראי על ההסעות אצלנו...
תודה לכולם.
בבוקר זה היה מבאס לאללה, עכשיו אני לוקח את זה הרבה יותר בפרופורציות.
המנויים הרבה יותר מטרידים אותי מהחוגר ואישורי הכניסה שהיו לי שם, מקווה שזה אכן תהליך פשוט להוציא חדשים.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 17 יולי 2015, 10:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
gilcohen כתב:מה המספר שלך? העברתי את זה לבדיקה מול האחראי על ההסעות אצלנו...

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מצויין, הנושא בבדיקה ונחזור אלייך