YallaHapoel כתב:אני רק מקווה שנשחק בקישור כמו ששיחקנו מדקה 35 שהובאן בא יותר לקבל כדור ולא רק אוגו בא אחורה.
שהר או ואקאמה במקום אליה.
מסכים. חייב בחוד יותר פיזיות, ברדה עם כל האהבה שלי אליו והיכולת המעולה שלו במשחק גב, לא מספיק פיזי, לא מספיק גבוה,לא מספיק מהיר ולא מספיק חזק מול השווצרים, שהר עם המהירות שלו או טוני עם הפיזיות שלו יכולים לתרום יותר, בעיקר שערים שזה מה שאנחנו חייבים בשביל לעבור.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
יהיה קשה עד בלתי אפשרי, עם כל האופיטימות של אתמול. אתמול היה הבסט שלנו ועדיין ת'ון סיכנו את השער לא פחות מאיתנו. הם פשוט קבוצה טובה ומאומנת מאוד. מקווה מאוד שהקהל שלהם רדום ולא ידחוף אותם בצורה שאנחנו דחפנו אחרת יהיה ממש ממש קשה.
אישית, הייתי נותן לשהר לפתוח כאן. צריך את המהירות שלו כי אני משער שהם ישחקו התקפי מול הקהל הביתי.
חשבתי על דבר אחד במהלך המשחק אתמול, איך לוטם זינו קשור לרמות הללו? משני צדי המגרש. עם הפציעה ובלעדייה.
הוא בחור נחמד השחקן סבבה, אבל אין לו מקום, לא כמחליף ועל אחת כמה וכמה לא השחקן הרכב באף אחת מהקבוצות הללו.
בצורה אובייקטיבית לגמרי, הוא יכול להיות שחקן 16-17 בסגל שלנו...מה לעזעזאל הוא עושה שם?!
שיבוא לקבל דקות במכבי פתח תקווה, הפועל תל אביב הנבנית ואולי אפילו קרית שמונה
Totti כתב:חשבתי על דבר אחד במהלך המשחק אתמול, איך לוטם זינו קשור לרמות הללו? משני צדי המגרש. עם הפציעה ובלעדייה.
הוא בחור נחמד השחקן סבבה, אבל אין לו מקום, לא כמחליף ועל אחת כמה וכמה לא השחקן הרכב באף אחת מהקבוצות הללו.
בצורה אובייקטיבית לגמרי, הוא יכול להיות שחקן 16-17 בסגל שלנו...מה לעזעזאל הוא עושה שם?!
Totti כתב:חשבתי על דבר אחד במהלך המשחק אתמול, איך לוטם זינו קשור לרמות הללו? משני צדי המגרש. עם הפציעה ובלעדייה.
אתה צודק באמת לא ברור לי למה הוא שם.
עדיף היה לו להשאר ולהלחם על המקום שלו.
לא מצליח להרגע מהשער שחטפנו. תחשבו:
במקום שנגיע לשוויץ ותון יהיו חייבים להבקיע לפחות שני שערים בכדי לעלות אז עכשיו אנחנו חייבים להבקיע לפחות אחד בכדי לעלות.
אשכרה נגיעה מיותרת של הובאן על שחקן שמולו היו צדק וסוארס שווה שלושה שערים.
אני לא מסוגל להרגע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי כתב:לא מצליח להרגע מהשער שחטפנו. תחשבו:
במקום שנגיע לשוויץ ותון יהיו חייבים להבקיע לפחות שני שערים בכדי לעלות אז עכשיו אנחנו חייבים להבקיע לפחות אחד בכדי לעלות.
אשכרה נגיעה מיותרת של הובאן על שחקן שמולו היו צדק וסוארס שווה שלושה שערים.
אני לא מסוגל להרגע.