ברד, סספורטס ועמית ביטון לא התייצבו לאימון הקבוצה והושעו
- The red one
הדר ברד, ליאל סספורטס ועמית ביטון לא התייצבו לאימון הקבוצה ביום שישי. הם טוענים שהם לא ידעו על המועד המדוייק של האימון משום שלא היו עם הקבוצה בירושלים לפני המשחק מול ת'ון. במועדון בודקים את הטענות, אבל עד אז הם מושעים מאימוני הקבוצה והתבקשו שלא להגיע מחר לאימון!
יופי, שיתנהגו עם זה בחומרה, כדי שהילדים האלו שלא עשו כלום בספורט ילמדו מזה מקצוענות.אדום בלב בנשמהההה כתב:לא אפתח אשכול חדש ואין לי מושג למה דווקא ניצלתי את זה אבל זו ידיעה שצריכה להופיע כאן:
הדר ברד, ליאל סספורטס ועמית ביטון לא התייצבו לאימון הקבוצה ביום שישי. הם טוענים שהם לא ידעו על המועד המדוייק של האימון משום שלא היו עם הקבוצה בירושלים לפני המשחק מול ת'ון. במועדון בודקים את הטענות, אבל עד אז הם מושעים מאימוני הקבוצה והתבקשו שלא להגיע מחר לאימון!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
או שהם באמת לא ידעו.shovalb9 כתב:
יופי, שיתנהגו עם זה בחומרה, כדי שהילדים האלו שלא עשו כלום בספורט ילמדו מזה מקצוענות.
זה לא ששחקן אחד לא הגיע, שלושתם ביחד.
למרות שקיימת אופציה שזה מקרה של הקטנת ראש
חבר של הדר , מכיר אישית את עמית , שניהם ילדים טובים וממושמעים אני בטוח שהם לא "החרימו" את האימון כמו שזה מצטייר לכאורה.Tal_Hbs כתב: או שהם באמת לא ידעו.
זה לא ששחקן אחד לא הגיע, שלושתם ביחד.
למרות שקיימת אופציה שזה מקרה של הקטנת ראש
לא יודע מה להגיד, למרות שאני נוטה להאמין לך. לא התייחסתי לעניין שבאמת קרה בלבול, כי עוד לא הוכיחו זאת, אבל עד אז, ההתנהגות הנוקשה היא חלק מהמקצוענות שצריך להעביר במועדון כדי לעלות שלב, למרות שהפעם המקרה יכול להיות לא צודק.גיא חניה כתב: חבר של הדר , מכיר אישית את עמית , שניהם ילדים טובים וממושמעים אני בטוח שהם לא "החרימו" את האימון כמו שזה מצטייר לכאורה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא הבנתי את הקטע שהם לא היו בירושלים עם הקבוצה, כאילו עש סיבה מסוימת? אז לא הייתם בסגל, לא מעניין אותכם לראות את הקבוצה שלכם במשחק ראשון באירופה? אני מניח ששלושתם גם אוהדי הקבוצה, לא דיגדג להם בבטן? נשמע לי מוזר הקטע הזה, אפילו שחקנים אחרים שלא היו בסגל ישבו ביציע ועודדו כמו שלומי, אם לא היו להם התחייבויות עם קבוצת הנוער (לא יודע אם הם עדיין פעילים שם) אז לא מצליח להבין למה הם לא היו במשחק
רשמו לפני המשחק.blueman כתב:לא הבנתי את הקטע שהם לא היו בירושלים עם הקבוצה, כאילו עש סיבה מסוימת? אז לא הייתם בסגל, לא מעניין אותכם לראות את הקבוצה שלכם במשחק ראשון באירופה? אני מניח ששלושתם גם אוהדי הקבוצה, לא דיגדג להם בבטן? נשמע לי מוזר הקטע הזה, אפילו שחקנים אחרים שלא היו בסגל ישבו ביציע ועודדו כמו שלומי, אם לא היו להם התחייבויות עם קבוצת הנוער (לא יודע אם הם עדיין פעילים שם) אז לא מצליח להבין למה הם לא היו במשחק
כנראה באסיפה או בהתכנסות האחרונה.
מאמין שבמשחק עצמו הם היו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם זה ככה אז זה ממש ראש קטן, היו עוד שחקנים שלא היו בסגל והיו במגרש שמסתבר שכן ידעו מתי האימון הבא.Totti כתב: רשמו לפני המשחק.
כנראה באסיפה או בהתכנסות האחרונה.
מאמין שבמשחק עצמו הם היו
"לא הודיעו לנו"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מצד כחד, בימינו היום יש דבר כזה לא לדעת?! לא נראה לי...בוואלה אומרים שזה היה תלוי בחדר ההלבשה וגם הרי יש קבוצות וואטסאפ ויש שחקני נוער אחרים כמו חביביאן ורחמים שהם היו יכולים לשאול אותם. זו באמת נשמעת הקטנת ראש.
מצד שני, איזו סיבה יש להם להבריז בזדון?
Re: ברד, סספורטס ועמית ביטון לא התייצבו לאימון הקבוצה והושעו
אני מכיר טוב אחד מהם, ממש לא הטיפוס שיבריז או יקטין ראש. כנראה אי הבנה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: ברד, סספורטס ועמית ביטון לא התייצבו לאימון הקבוצה והושעו
אולי הם יצאו לפורום?אדום בלב בנשמהההה כתב:מצד כחד, בימינו היום יש דבר כזה לא לדעת?! לא נראה לי...בוואלה אומרים שזה היה תלוי בחדר ההלבשה וגם הרי יש קבוצות וואטסאפ ויש שחקני נוער אחרים כמו חביביאן ורחמים שהם היו יכולים לשאול אותם. זו באמת נשמעת הקטנת ראש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!