גם ההנהלה יכולה לעלות ליגה!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

גם ההנהלה יכולה לעלות ליגה!

שליחה על ידי אריק »

טור חדש באתר
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=131" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: גם ההנהלה יכולה לעלות ליגה!

שליחה על ידי אדומה דרומית »

וואיי אריק...

לא ממש רואה סיבה למכור ב20 לכולם, אבל כן להכניס ילדים ונשים בחולצה אדומה לשערים 3 ו8 בחינם, בכל קבוצה עשו את זה לא פעם...

טוב בלי להתקטנן, בגדול אהבתי מאוד את הגישה, הדרישה למקצוענות. צודק לגמרי.
על טעות לא חוזרים פעמיים!! ולמשחק ההכתרה צריך כן להשקיע בשיווק במדיה, בעיר. להתארגן היטב מבחינת שיטור וכל זה ולהכשיר את כל השערים.

אין שום סיבה שווסרמיל לא יהיה גדוש ב10 -11 אלף צופים במשחק שחותם רשמית את העליה.
אחרי החגיגות בירושלים ובצמתים ובבאר שבע, אחרי שהנפנו באוויר את כל השחקנים... אחרי שיש אפילו רינגטון עם הלהיט של השנה (סחטיש על אופיר)יגיעו גם יגיעו... רק צריך לוודא שהחוויה תהיה קצת יותר נעימה הפעם.

למתוח סרטים בצבעי לבן ואדום ביציעים, בלונים אדומים, איזה DJ או אומן שיופיע לפני המשחק. אצטדיון ווסרמיל מכוער, מיושן ונוראי מבחינת תנאים, אבל אפשר לקשט אותו וקצת לתת תחושת קרנבל וחגיגתיות, לא דורש הרבה, שום דבר שלא נעשה בעבר...

"אצטדיון שלם חוגג עליה"\ "צובעים את ווסרמיל באדום לכבוד העלייה". טוב נו, בטח ימצאו סלוגן חזק יותר לרוץ איתו בשיווק חחחח

הבקשה האחרונה שלך לשחקנים... גדול.

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

מקווה מאוד שההנהלה תקח את הדברים לתשומת ליבה.
חשוב מאוד שהכל יהיה מאורגן ושבאמת תהיה חגיגה ושכולם יהנו.

לי יש גם בקשה מהקהל שלנו - שאף אחד לא יכנס למגרש בסיום זה רק יהרוס,
תראו את הפועל חיפה חגגו ביציע וזה היה יפה מאוד.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומה דרומית כתב:וואיי אריק...

לא ממש רואה סיבה למכור ב20 לכולם, אבל כן להכניס ילדים ונשים בחולצה אדומה לשערים 3 ו8 בחינם, בכל קבוצה עשו את זה לא פעם...

טוב בלי להתקטנן, בגדול אהבתי מאוד את הגישה, הדרישה למקצוענות. צודק לגמרי.
על טעות לא חוזרים פעמיים!! ולמשחק ההכתרה צריך כן להשקיע בשיווק במדיה, בעיר. להתארגן היטב מבחינת שיטור וכל זה ולהכשיר את כל השערים.

אין שום סיבה שווסרמיל לא יהיה גדוש ב10 -11 אלף צופים במשחק שחותם רשמית את העליה.
אחרי החגיגות בירושלים ובצמתים ובבאר שבע, אחרי שהנפנו באוויר את כל השחקנים... אחרי שיש אפילו רינגטון עם הלהיט של השנה (סחטיש על אופיר)יגיעו גם יגיעו... רק צריך לוודא שהחוויה תהיה קצת יותר נעימה הפעם.

למתוח סרטים בצבעי לבן ואדום ביציעים, בלונים אדומים, איזה DJ או אומן שיופיע לפני המשחק. אצטדיון ווסרמיל מכוער, מיושן ונוראי מבחינת תנאים, אבל אפשר לקשט אותו וקצת לתת תחושת קרנבל וחגיגתיות, לא דורש הרבה, שום דבר שלא נעשה בעבר...

"אצטדיון שלם חוגג עליה"\ "צובעים את ווסרמיל באדום לכבוד העלייה". טוב נו, בטח ימצאו סלוגן חזק יותר לרוץ איתו בשיווק חחחח

הבקשה האחרונה שלך לשחקנים... גדול.
חשוב לדעת שוסרמיל לא יתמלא לבד ולפעמים צריך להתאמץ כלכלית בשביל האוהדים.
הרי לא ביקשתי שעד סוף העונה יהיה מחיר אחיד של 20 ש"ח, אלא למשחק בודד אחד שיכול להשיג
המון מבחינה תדמיתית ושיוויקית למועדון שכולנו אוהבים.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

עם שיווק נכון אפשר למלא אותו גם בלי לרדת למחיר כזה.

ברור שהוא לא יתמלא לבד אבל תראה: בלי שיווק ובלי שום דבר הגיעו 7000 למשחק הקודם... חלק לא יחזור בעקבות הפאשלה אבל כאן נכנס השיווק, יש המון אוהדים שאפשר להביא למשחק העליה ועם התנהלות טובה ביום שישי משחק הנעילה יהיה אצטדיון מלא עד 0 מקום.

אכן לאור העונשים (המגוחכים יש לומר) כל מי שכב תיכנן פריצה לדשא במשחק הקרוב, תחשבו על זה טוב טוב, אנחנו יכולים להפסיד את העליה שכן העונש חל על העונה הנוכחית.

אחרי החגיגות בטדי ובחוצות ירושלים ובאר שבע, אין שום סיבה לרדת לדשא, חגגנו ביציע, אחר כך הרמנו את השחקנים על הכתפיים מחוץ לאצטדיון בכלל, ואנשים חסמו כל צומת אפשרית בערך ורקדו על הכביש...

בלי טעויות אה?

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומה דרומית כתב:עם שיווק נכון אפשר למלא אותו גם בלי לרדת למחיר כזה.

ברור שהוא לא יתמלא לבד אבל תראה: בלי שיווק ובלי שום דבר הגיעו 7000 למשחק הקודם... חלק לא יחזור בעקבות הפאשלה אבל כאן נכנס השיווק, יש המון אוהדים שאפשר להביא למשחק העליה ועם התנהלות טובה ביום שישי משחק הנעילה יהיה אצטדיון מלא עד 0 מקום.

אכן לאור העונשים (המגוחכים יש לומר) כל מי שכב תיכנן פריצה לדשא במשחק הקרוב, תחשבו על זה טוב טוב, אנחנו יכולים להפסיד את העליה שכן העונש חל על העונה הנוכחית.

אחרי החגיגות בטדי ובחוצות ירושלים ובאר שבע, אין שום סיבה לרדת לדשא, חגגנו ביציע, אחר כך הרמנו את השחקנים על הכתפיים מחוץ לאצטדיון בכלל, ואנשים חסמו כל צומת אפשרית בערך ורקדו על הכביש...

בלי טעויות אה?
ה-7000 שראית מול כפ"ס שכל העולם בחופש, משחק ב-7 בערב, כל הדודים הגיעו וכולם כבר מאסו באוכל
והגיעו לראות קצת כדורגל. אותם 7000 שווים לטעמי אולי 4000-4500 ביום שישי בשעה 16.00 וגם זה בספק.
בהתחשב בסוג האוכלוסיה ובמיתון המתגבר לא נצליח לעבור את ה-7000 ביום שישי במידה ולא יצניחו מחירים.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אריק כתב:טור חדש באתר
https://www.crazyred.co.il/article_detail.php?aid=131" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכים.

כול מילה במקום.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

בדרך כלל אני לא מסכים עם הדרישה הזו של להוזיל ולהכניס חינם, אבל לכבוד משחק העלייה באמת שהקבוצה צריכה להירתם ולעשות כל מה שביכולתה על מנת להביא את ווסרמיל למקסימום צופים
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

לא חושבת שצריך להוזיל כל כך. מה הסיפור, העסק גם צריך לפחות קצת להרוויח, לא שווה לקבוצה להביא 12000 אוהדים אם היא מפסידה מכך כסף, חלק מהעיניין הוא להצליח להרוויח יותר למרות הוזלת הכרטיסים. לא צריכה לבוא הוזלה ררצינית, מקסימום 10 אחוזים.

לעומת זאת פרסום הוא כלי מאוד מאוד חשוב. וחשוב להשתמש בו דווקא עכשיו.
הכנסה של ילדים חינם זו גם דרך להרויח (כי תמיד ייכנס איתם הורה שיישלם!).

וכן, חלק מהעיניין הוא גם שלנו, אנחנו צריכים להביא את החברים/ דודים/בני דודים/ אחים של גיסות של הורים ובקיצור, כל אחד.

וכן, הלוואי ובהנהלה ילמדו משהו משמשחק האחרון.

(אגב אולי אפשר לפתוח עוד קופות בוסרמיל, אפילו בקראוונים?)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אני ארשה לעצמי להיות קצת בוטה בנושא ההנהלה .
מסיבות אישיות לא הייתי בשני המשחקים האחרונים (כפ"ס וטדי) אך טרם נרגעתי מהאירועים שהיו בוסרמיל ביום שני האחרון.לטעמי בעקבות אירועים אלה חייב מר שכטר לשים את המפתחות וטוב תעשה אלונה אם תעשה כך בסוף העונה במידה והוא לא יעשה כך.
אני משוכנע שלא תהיה פה חוסר מידתיות במידה והנ"ל ישלם בכיסאו ואני אסביר למה.
המועדון ,כבר בצעדיו הראשונים בעונה שעברה,שיפר את הכניסות לאיצטדיון על מנת לשפר במעט את חווית הצפייה ב so called איצטדיון שלנו מתוך כוונה שהורים יבאיו את ילדיהם בביטחה (!) למיגרש ואולי אף נזכה לראות יותר נשים וילדים במשחקים של הקבוצה.
הקבוצה נכנסת לרצף משחקים טוב ונמצאת מרחק נגיעה מהמקום הראשון ומליגת העל.משחק בית בפתח וכל בר דעת מעריך שכמות קהל גדולה תגיע למשחק.מה עושה ההנהלה ומח' השיווק ? ישנים טוב טוב שאף אחד לא יפריע.
נתעלם רגע מהקטע הכלכלי של אובדן הכנסה בעקבות הירדמותה של מחלקת השיווק ונתרכז בקטע הבטיחותי.אני אב לילד בן שלוש וחצי שבשנה האחרונה ראה לא מעט משחקים.אם אני צריך להידחס איתו בכניסה או בקניית כרטיס אחרי שלא באתי שנתיים או יותר למשחק כדורגל (רבים מאוד מאותם 7000 שהיו במגרש לא היו זמן רב במשחק) אני לא מביא אותו יותר למגרש !
להפועל באר שבע יש אלפי אוהדים "רדומים" שרק מחכים שהקבוצה תתקדם קצת והם נוטשים את הכורסא ובאים למגרש.אם ככה המועדון מקבל את פניהם הם פשוט לא יבואו.לא כולם שרופים שיבואו לא משנה מה ואיך.יש המון קהל שחשוב לא כמה ואיך ולזה ההנהלה הייתה חייבת להיערך והיא נכשלה בגדול.
מר שכטר - נכשלת פנה את מקומך !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

טור ענק,נהנתי

כל מילה סלע,מקווה שאלונה תראה את מה שרשמתה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
עומר גומס
Title: TC-05

שליחה על ידי עומר גומס »

AS1 כתב:אני ארשה לעצמי להיות קצת בוטה בנושא ההנהלה .
מסיבות אישיות לא הייתי בשני המשחקים האחרונים (כפ"ס וטדי) אך טרם נרגעתי מהאירועים שהיו בוסרמיל ביום שני האחרון.לטעמי בעקבות אירועים אלה חייב מר שכטר לשים את המפתחות וטוב תעשה אלונה אם תעשה כך בסוף העונה במידה והוא לא יעשה כך.
אני משוכנע שלא תהיה פה חוסר מידתיות במידה והנ"ל ישלם בכיסאו ואני אסביר למה.
המועדון ,כבר בצעדיו הראשונים בעונה שעברה,שיפר את הכניסות לאיצטדיון על מנת לשפר במעט את חווית הצפייה ב so called איצטדיון שלנו מתוך כוונה שהורים יבאיו את ילדיהם בביטחה (!) למיגרש ואולי אף נזכה לראות יותר נשים וילדים במשחקים של הקבוצה.
הקבוצה נכנסת לרצף משחקים טוב ונמצאת מרחק נגיעה מהמקום הראשון ומליגת העל.משחק בית בפתח וכל בר דעת מעריך שכמות קהל גדולה תגיע למשחק.מה עושה ההנהלה ומח' השיווק ? ישנים טוב טוב שאף אחד לא יפריע.
נתעלם רגע מהקטע הכלכלי של אובדן הכנסה בעקבות הירדמותה של מחלקת השיווק ונתרכז בקטע הבטיחותי.אני אב לילד בן שלוש וחצי שבשנה האחרונה ראה לא מעט משחקים.אם אני צריך להידחס איתו בכניסה או בקניית כרטיס אחרי שלא באתי שנתיים או יותר למשחק כדורגל (רבים מאוד מאותם 7000 שהיו במגרש לא היו זמן רב במשחק) אני לא מביא אותו יותר למגרש !
להפועל באר שבע יש אלפי אוהדים "רדומים" שרק מחכים שהקבוצה תתקדם קצת והם נוטשים את הכורסא ובאים למגרש.אם ככה המועדון מקבל את פניהם הם פשוט לא יבואו.לא כולם שרופים שיבואו לא משנה מה ואיך.יש המון קהל שחשוב לא כמה ואיך ולזה ההנהלה הייתה חייבת להיערך והיא נכשלה בגדול.
מר שכטר - נכשלת פנה את מקומך !
לא יודע בדיוק מי אשם..

אבל בעקרון אני לגמרי מסכים איתך..
TheCamels Since 05
"מאז ולעולמים"

:סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

לצערי אין בשורות מההנהלה ואני באופן אישי מאוכזב מאוד. כל ההכנות מתעסקות באוירה אחרי
שהאוהדים כבר באיצטדיון אבל לא נעשה שום צעד להביא אוהדים למגרש.
לא שמענו כלום על כניסת ילדים ונשים, לא נקבע מחיר אחיד וכל ההשקעה של ההנהלה בקרנבל
היא 3500 ש"ח לאביזרי עידוד. הנסיון לעשות קופה, במשחק שיכול לתרום למועדון הרבה יותר
מבחינה תדמיתית, הוא שגוי ואין שום מחשבה לעתיד. אותם ילדים שלא באו בעבר ישארו בבתים
ואותם בוגרים המושפעים מהמיתון ישארו בבית. בשורה התחתונה המועדון עושה הכל דרך הספונסרים
ולא מקריב את עצמו כלכלית (30-40 אלף ש"ח) ע"מ שהאיצטדיון יהיה מלא, לטעמי פספוס גדול.

שלח תגובה