הרבה נוסעים. חשבתי לפתוח נושא כי יש הרבה דברים בשוויץ לא רגילים מבחינת עלויות ולוגיסטיות.
1. רכב שכור - בכדי לנסוע בכבישי האגרה בשוויץ חייבים לרכוש מדבקה בעלות 40 פרנקים. זה נכון לנסיעה אחת או 100.
2. אני ישן עם הארגון בג'נבה הצרפתית - אם מישהו שנוסע גם לשם ורוצה להצטרף אתנו לרכב השכור נא צרו קשר.
תון - התארגוניות/טיפים/שיתופים
תון - התארגוניות/טיפים/שיתופים
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 20 יולי 2015, 09:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
Re: תון - התארגוניות/טיפים/שיתופים
לגבי המדבקה זה תלוי איפה אתה שוכר את הרכב.גדי כתב:הרבה נוסעים. חשבתי לפתוח נושא כי יש הרבה דברים בשוויץ לא רגילים מבחינת עלויות ולוגיסטיות.
1. רכב שכור - בכדי לנסוע בכבישי האגרה בשוויץ חייבים לרכוש מדבקה בעלות 40 פרנקים. זה נכון לנסיעה אחת או 100.
2. אני ישן עם הארגון בג'נבה הצרפתית - אם מישהו שנוסע גם לשם ורוצה להצטרף אתנו לרכב השכור נא צרו קשר.
3. מישהו יודע איפה קונים בתון אבוקות ?
אם אתה שוכר בשוויץ אז הרכב מגיע עם המדבקה (היא נקראת וינייטה), אם אתה שוכר בבאזל-מולוז שזה הצד
הצד הצרפתי, אז לא מקבלים מדבקה.
מציע להקים קבוצת וואטסאפ (כמו שעשינו בספליט) ע"מ לתקשר. גדי, לוקח על עצמך?
אני עסוק מאוד בעבודה לפני הטיסה. חוץ מזה כבר אין לי פייסבוק.delta7 כתב:מציע להקים קבוצת וואטסאפ (כמו שעשינו בספליט) ע"מ לתקשר. גדי, לוקח על עצמך?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לפי רמת הבנת הציניות פה בפורום, אני במקומך מוחק את 3, ומהר.גדי כתב:הרבה נוסעים. חשבתי לפתוח נושא כי יש הרבה דברים בשוויץ לא רגילים מבחינת עלויות ולוגיסטיות.
3. מישהו יודע איפה קונים בתון אבוקות ?
בדיוקns75 כתב:
לפי רמת הבנת הציניות פה בפורום, אני במקומך מוחק את 3, ומהר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
גדי, פיירו זה פשע, שתדע..
גדי אני מקווה שלא סימנו אותך באינטרפול אחרי אירועי הקיץ הקודם... 

חחחחח.yedidel כתב:גדי אני מקווה שלא סימנו אותך באינטרפול אחרי אירועי הקיץ הקודם...
יאללה אני מוחק. בסוף מישהו באמת יזרוק ויעצרו אותי בנתב"ג עם צילום מסך מכאן
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי כתב:
חחחחח.
יאללה אני מוחק. בסוף מישהו באמת יזרוק ויעצרו אותי בנתב"ג עם צילום מסך מכאן
מצטער, דיווח+צילום מסך לאינטרפול כבר הועבר

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר