מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
שימו לב אפילו על לחיצת היד שלו לברק בזמן החילוף
שישתה מים קרים, אין שחקן שאוהב להתחלף, אבל מצפה משחקן כזה לקצת יותר מפרצופים.azb852 כתב:ישבנו ממש מולו הוא ממש לא אהב את החילוף

- red and white
- Title: Almog
כמו לזרוק אבוקה על בכרmaor20094 כתב: שישתה מים קרים, אין שחקן שאוהב להתחלף, אבל מצפה משחקן כזה לקצת יותר מפרצופים.
כן אין ספק ראדי חייב לשחק... אני רק מקווה שלא משדרים את המשחק בקטאלוניה, שברסה לא יחטפו לנו אותו...
לא קצת נסחפתם?....
לא קצת נסחפתם?....
רק אהבה תנצח...
רדו מהבנאדם, אמר משהו לא לטעמכם זה בסדר גם לא להסכים ולא לקבל לא צריך לאכול לו את הראש על זה.red and white כתב: כמו לזרוק אבוקה על בכר
- ForeverRed
נסחפו רצח.nitsande כתב:כן אין ספק ראדי חייב לשחק... אני רק מקווה שלא משדרים את המשחק בקטאלוניה, שברסה לא יחטפו לנו אותו...
לא קצת נסחפתם?....
- red and white
- Title: Almog
אחי זה סתם היה בצחוק ולמען האמת הדעה שלי לא כל כך רחוקה מדעתו ,אבל לא נפתח את הדיון הזה שוב.RedHell כתב:
רדו מהבנאדם, אמר משהו לא לטעמכם זה בסדר גם לא להסכים ולא לקבל לא צריך לאכול לו את הראש על זה.
הם צפויים בכלל למלא את האצטדיון?
בתקציר שלהם נגד גראסהופרס כמעט ואין קהל.
- The red one
היו שם 6.011 מהם לפחות 500 אורחים. מאמין שלא ימלאו.redo כתב:הם צפויים בכלל למלא את האצטדיון?
תחזית מזג האויר - ייתכן גשם:
https://www.wunderground.com/cgi-bin/fi ... query=thun" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.wunderground.com/cgi-bin/fi ... query=thun" onclick="window.open(this.href);return false;
קיבלתי ולוקח את דבריי בחזרה.red and white כתב: אחי זה סתם היה בצחוק ולמען האמת הדעה שלי לא כל כך רחוקה מדעתו ,אבל לא נפתח את הדיון הזה שוב.
מספר יפה ביחס שיש שם 40 אלף תושביםאדום בלב בנשמהההה כתב: היו שם 6.011 מהם לפחות 500 אורחים. מאמין שלא ימלאו.
הכל מוכן. יוצאים עוד 10 דקות לנתבג. נקווה סוף סוף לא להתפרק ברגע אמת.
אשכנזי או לא - עמה יאמק
אשכנזי או לא - עמה יאמק
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
נסיעה טובה!
עמה יאמיק
עמה יאמיק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
נסיעה טובה!
מרגיש כיף סוף סוף לחוות את חווית אירופה, גם אם אני לא טס, אחרי שבשנה שעברה כל הגדוד שמע שעדכנו אותי בקשר על התוצאה במשחק "בית" שלנו באמצע צוק איתן /:
בצד המקצועי - אברטיימן ימריא עם הקבוצה היום. שלושת שחקני הנוער עדיין מושעים לאחר שבבירור שעשו גילו כי האימון היה כתוב על לוח המודעות בחדר ההלבשה ולא הייתה להם כל סיבה 'לא לדעת'. הם לא יטוסו (למרות שזה מעניין אם הם היו טסים בלי ההשעייה, המועדון מטיס את כל שחקני הסגל, גם אלה שברור שאין להם סיכוי לשחק?)
מרגיש כיף סוף סוף לחוות את חווית אירופה, גם אם אני לא טס, אחרי שבשנה שעברה כל הגדוד שמע שעדכנו אותי בקשר על התוצאה במשחק "בית" שלנו באמצע צוק איתן /:
בצד המקצועי - אברטיימן ימריא עם הקבוצה היום. שלושת שחקני הנוער עדיין מושעים לאחר שבבירור שעשו גילו כי האימון היה כתוב על לוח המודעות בחדר ההלבשה ולא הייתה להם כל סיבה 'לא לדעת'. הם לא יטוסו (למרות שזה מעניין אם הם היו טסים בלי ההשעייה, המועדון מטיס את כל שחקני הסגל, גם אלה שברור שאין להם סיכוי לשחק?)