מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום זקן כתב:מערך של 3 קשרים באמצע,הוא מערך שנותן המון כוח באמצע.אבל די מסרס אותך התקפית.
בכנות,אם מסתכלים על המשחק מול תון לא הגענו לכל כך הרבה מצבים.
אמנם היה סדר וארגון במשחק,אבל כדורגל זה משחק של גולים לא מדעי המחשב.
המחשבה על גורדנה במקום ראדי,היא מחשבה התקפית.
מצד אחד גורדנה יודע לעשות הגנה,אמנם לא ברמה של ראדי,אבל יודע.
והתקפית הוא טוב ממנו ואם רוצים לנצח צריך לשחק התקפי ולא מופקר,לכן כל הרעיונות על מליקסון באמצע הם לא ריאליים.
וואקמה לדעתי צריך לפתוח במקום מאור,כנל גם בן שהר,אבל לא נראה לי שבכר יעשה כל כך הרבה שינויים.
אתה טועה ומחקרים הוכיחו זאת. כשאתה כובש אתה מקבל רק 1/3 מהסיכויים לנצח, אך אם תשמור על שער נקי תקבל 2/3, והמשחק שלנו היה הרבה יותר טוב הגנתית מלבד טעות אישית בודדת אחת, ויש לזכור שזוהי קבוצה חזקה, לכן אם שינוי אחד או שנים בהרכב, הסדר והארגון ההגנתי יכול להישאר ביחד לגיוון ויצירתיות בהתקפה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

shovalb9 כתב:
אתה טועה ומחקרים הוכיחו זאת. כשאתה כובש אתה מקבל רק 1/3 מהסיכויים לנצח, אך אם תשמור על שער נקי תקבל 2/3, והמשחק שלנו היה הרבה יותר טוב הגנתית מלבד טעות אישית בודדת אחת, ויש לזכור שזוהי קבוצה חזקה, לכן אם שינוי אחד או שנים בהרכב, הסדר והארגון ההגנתי יכול להישאר ביחד לגיוון ויצירתיות בהתקפה.
כשהמשחק מתחיל ב0-0 יכול להיות שאתה צודק (אישית אני בעד להבקיע 5 ולקבל 4 מאשר לנצח 1-0 אבל זו רק דעתי) כשהמשחק מתחיל ב1.3-1 להם אתה צריך קודם לחשוב על איך לתת את הגול ואחר כך לחשוב על איך לא לקבל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חלאס עם הדיבורים על הגנה או התקפה. קבוצת כדורגל מקצוענית ומאומנת בכדורגל המודרני צריכה לדעת לכתוש ולחפש את השער ובמקביל לנעול את השער שלה.
גם הגנה וגם התקפה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא להאמין כמה האישה הזאת הפכה את הקהל, אישה אחת הצליחה להתגבר על אלפי אוהדים ששינו את התנהגות שלהם,
והיום זה ממשיך עם שחקן תון שנפצע ומודה לכל אוהדי ב"ש על התמיכה וההודעות.

" אוהדי הפועל באר שבע היקרים, אני רוצה להודות לכם על כל הודעות התמיכה ועל כל ברכות ההחלמה מהירה ששלחתם לי.
לצערי אחרי שהגעתי לשוויץ התברר שאני אצטרך לעבור ניתוח ושיקום של חודשיים עד שאני אחזור לשחק שוב,
בכל זאת יש לי זכרון מצויין מהמדינה, מהעיר ירושלים, ומהאווירה במשחק. אני מאחל לכל האוהדים שיגיעו
למשחק שתהנו בשוויץ, וכמובן תהנו מהמשחק ומהאווירה שלנו. תודה רבה לכם, מיכאל סיגרפריד.

Dear Hapoel Be’er SchevaSupporters, thank you guys a lot for all your "get well" wishes and supportive messages. Unfortunately i will have to make a surgery and the recovery will take some months until i will be back on the pitch playing again. Due to your gently support i will not only have bad memories related to your historical City and Country✌ I wish all the supporters who will travel to Thun for the second leg of the Europa League Qualificastions a lot of positive adventures and all in all a remarkable, good time in Switzerland.
Greetings Michael Siegfried "
תמונה

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

maor20094 כתב:לא להאמין כמה האישה הזאת הפכה את הקהל, אישה אחת הצליחה להתגבר על אלפי אוהדים ששינו את התנהגות שלהם,
והיום זה ממשיך עם שחקן תון שנפצע ומודה לכל אוהדי ב"ש על התמיכה וההודעות.

" אוהדי הפועל באר שבע היקרים, אני רוצה להודות לכם על כל הודעות התמיכה ועל כל ברכות ההחלמה מהירה ששלחתם לי.
לצערי אחרי שהגעתי לשוויץ התברר שאני אצטרך לעבור ניתוח ושיקום של חודשיים עד שאני אחזור לשחק שוב,
בכל זאת יש לי זכרון מצויין מהמדינה, מהעיר ירושלים, ומהאווירה במשחק. אני מאחל לכל האוהדים שיגיעו
למשחק שתהנו בשוויץ, וכמובן תהנו מהמשחק ומהאווירה שלנו. תודה רבה לכם, מיכאל סיגרפריד.

Dear Hapoel Be’er SchevaSupporters, thank you guys a lot for all your "get well" wishes and supportive messages. Unfortunately i will have to make a surgery and the recovery will take some months until i will be back on the pitch playing again. Due to your gently support i will not only have bad memories related to your historical City and Country✌ I wish all the supporters who will travel to Thun for the second leg of the Europa League Qualificastions a lot of positive adventures and all in all a remarkable, good time in Switzerland.
Greetings Michael Siegfried "
אם מישהו יכול שישלח את זה לזריהן ןברמן שנקבל קצת פרגונים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Tal_Hbs כתב: אם מישהו יכול שישלח את זה לזריהן ןברמן שנקבל קצת פרגונים
בספורט 5 יש כבר איזכור ב"דקה אחר דקה".

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: בספורט 5 יש כבר איזכור ב"דקה אחר דקה".
אפשר קישור בבקשה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

delta7 כתב: אפשר קישור בבקשה?
https://m.sport5.co.il/dayevents.aspx?F ... 92&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מרגיש לי שיש אצלנו יותר מידיי דיבורים בתקשורת ו"סלפים" לפני המשחק.

רק אני מרגיש ככה?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב:מרגיש לי שיש אצלנו יותר מידיי דיבורים בתקשורת ו"סלפים" לפני המשחק.

רק אני מרגיש ככה?
כנראה..איזה דיבורים יש ?

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

שמעון א כתב:מרגיש לי שיש אצלנו יותר מידיי דיבורים בתקשורת ו"סלפים" לפני המשחק.

רק אני מרגיש ככה?
שמעון, שמתי לב שאתה נורא פסימי לאחרונה. גם ההחתמה של ריקן/ דאבור, גם זה.
תן חיוך, יש לנו קבוצה חדשה, הכול טוב!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב: https://m.sport5.co.il/dayevents.aspx?F ... 92&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
המון תודה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שעה לפני שריקת הפתיחה של גמר הגביע:

שחקני מכבי עולים לדשא, עושים פוזות של דוגמניות ויקטוריה סיקרט למצלמות...ואז נותנים בראש על המגרש.
שלנו מכונסים בחדרי ההלבשה כאילו מלחמת העולם השלישית עומדת להתחיל בהשתתפותם...ואז נאנסים כמו זונות בגן העצמאות.

הכל בראש
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה חייב תקרות היום, חייב.

הטיטל הזה של קבוצה לוזרית שעושה במכנסיים בכל רגע משמעותי חייב לקבל היום אמרה ברורה שמעידה על שינוי, לפחות מגמה.

מסורת באירופה נבנית דווקא על ידי נצחונות חוץ גדולים ואני מרגיש שאנחנו בהחלט מסוגלים לכך.

יש לנו סגל עם שחקנים מאוד מנוסים ברמות הללו(לצד חסרי ניסיון). על הקווים מאמן שהיה בשלב הבתים ועשה כמה תוצאות מאוד מכובדות בזירה האירופית. ביציעים כמה מאות שצפויים לעשות לא פחות רעש מקהל הקונצרטים המקומי.

אנחנו חייבים לחזור מתון עם נצחון(או תיקו רב שערים), אנחנו חייבים להכניס לעצמנו לראש שאנחנו חייבים.

זה ההרכב שלי:
גורש, ביטון, אופיר, סוארס, צדק.
אוגו
הובאן ראדי
בוזגלו נאווקמה
שהר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אני בכלל לא במתח של לפני משחק