איך הוא יראה אם הוא משחק 10 דקות?OMERREMO33 כתב:רדו ממליקסון!!!!!! וואקמה לא הראה עדיין כלום וגם שהר, מה גם שה"קפטן" מהאגף השני צריך לנוח ולנחות
ואגב בוזגלו לא שנתן משחק גדול,אבל בבחירה בינו למליקסון הייתי בוחר בו.
איך הוא יראה אם הוא משחק 10 דקות?OMERREMO33 כתב:רדו ממליקסון!!!!!! וואקמה לא הראה עדיין כלום וגם שהר, מה גם שה"קפטן" מהאגף השני צריך לנוח ולנחות
ובהתאמה לעיוורים מהצד השני.אדום זקן כתב: האמת בעיה לדבר אתכם על מליקסון,רק השם שלו עולה אתם לא רואים בעיניים.
מקצועית ולאור השיטה שמנסה להנחיל בכר,וואקמה מתאים יותר.
אגב לדעתי זה כוח עצום אם אחד כמו מליקסון עולה מהספסל,שובר שיוויון תקרא לזה.
משהו בסגנון של טבח שנה שעברה.
סבבה זכותך, אני ממש לאאדום זקן כתב: איך הוא יראה אם הוא משחק 10 דקות?
ואגב בוזגלו לא שנתן משחק גדול,אבל בבחירה בינו למליקסון הייתי בוחר בו.
אם תעקוב אחרי התגובות שלי תראה שאני לא עף עליו בכל מחיר, הערב הוא באמת הרשים אותי ואני מקווה שגם את בכר.( אגב כקשר שלישי בשיטה של בכר)אדום זקן כתב: האמת בעיה לדבר אתכם על מליקסון,רק השם שלו עולה אתם לא רואים בעיניים.
מקצועית ולאור השיטה שמנסה להנחיל בכר,וואקמה מתאים יותר.
אגב לדעתי זה כוח עצום אם אחד כמו מליקסון עולה מהספסל,שובר שיוויון תקרא לזה.
משהו בסגנון של טבח שנה שעברה.
שמע לא רוצה להיכנס לויכוח הזה,אבל אתם חייבים קצת להתעורר.OMERREMO33 כתב: ובהתאמה לעיוורים מהצד השני.
ובינתיים בוזגלו עם בישול מהסרטים,החמצת ענק במשחק הקודם והיחיד שהזין את ההתקפה שלך בכדורים בהתקפות המעטות שהיו.ForeverRed כתב:מליקסון נראה טוב מאוד מאז תחילת העונה, אולי הכי טוב מבין שחקני ההתקפה.
למה להוציא אותו החוצה? בגלל שהייתה לו עונה רעה בשנה שעברה?
או שמחליטים ללכת עם הטובים ביותר, או שלכל הסגל הארוך והסיסמאות שאנחנו מריצים פה אין שום משמעות.
הרי מה שוות כל הרוטציות והתיאוריות אם בסופו של דבר בוזגלו וראדי נראים כמו כלום ומקבלים וטו לשחק 90 דקות?
אין פרה קדושה, מליקסון היה הכי טוב היום נקודה.אדום זקן כתב: ובינתיים בוזגלו עם בישול מהסרטים,החמצת ענק במשחק הקודם והיחיד שהז** את ההתקפה שלך בכדורים בהתקפות המעטות שהיו.
מספיק עם ה"פרה הקדושה" הזאת.
מישהו אמר זר חמישי?שיש כתב: אין לו חלוץ כזה!
נקלענו למצב לא פשוט סך הכל.. קח בחשבון שאנחנו לא נראה קבוצות כאלה בליגה ועדיין לפני ההרחקה היינו הרבה יותר טובים.ns75 כתב:בעונה של דאבל, אירופה על ה ז׳
סה״כ בקטנה
רק ציפיתי שנראה קצת יותר טוב, עם מאמן שמעז יותר וכדורגל יותר מאורגן
לא.dor69 כתב: מישהו אמר זר חמישי?
אף אחד מהם לא חלוץ מטרה מובהק, זה משהו שהוא די מאסט בליגה ש90 אחוז מהמשחקים בה יהיו על תקן פריצת בונקריםהפועלעולה כתב: לא.
שהר, ארבייטמן ונוואקמה/ברדה זה הרבה יותר ממספיק עבור הליגה שלנו.