טוני נוואקמה
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
טוני נוואקמה
על פי מי שנודע בצוות המקצועי לא מרוצים מהאווירה שנוצרה בחדר ההלבשה בשבועות האחרונים. ועל העובדה שבמשבצת של השחקן ישנם שני שחקנים נוספים, בעקבות ההדחה אתמול הוא השחקן שאמור לשלם את המחיר, ולהיות מושאל כנראה לאחת הקבוצות.
בנוסף, גם רועי גורדנה על פי מה שנראה כרגע - לא ימשיך בקבוצה.
בנוסף, גם רועי גורדנה על פי מה שנראה כרגע - לא ימשיך בקבוצה.
נערך לאחרונה על ידי באר שבעי באדום ב 24 יולי 2015, 09:44, נערך 2 פעמים בסך הכל.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: אנטוני נוואקמה צפוי להיחתך
מאיפה הבאת את השטות הזאת
דווקא הוא מביא ידיעות נכונות
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה לעזאזל?
אז נהיה עם שני שחקני אגף בלבד?
זה נשמע לי לא רציני...
אז נהיה עם שני שחקני אגף בלבד?
זה נשמע לי לא רציני...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כי זה שטויות. אף אחד במועדון לא באמת חשב שבונים סגל לשלב הבתים.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
זה לא שטיות . במצב שנוצר יש בקבוצה שחקנים בעל אגו,בעלי חוזה גבוהה, שהעובדה שהם לא משחקים פוגעת בהם. לראות את בפרצוף של אליה אתמול בחילוף אומר הכל.
וכן חשבו לעבור את המשחק הראשון לפחות באירופה, במבחן התוצאה נכשלנו. חוץ מזה האמירה של נוואקמה שאמר ׳ שהגיע לבאר שבע רק בגלל ג׳ון הוגו ׳ די פגעה בו, השילוב החברתי שלו לא צלח בקבוצה. ושוב .. הוא אמור לשלם את המחיר, שגם מליקסון וגם בן סהר נכנסים לעמדה שלו, ומליקסון די השתיק את מה שחשבו עליו בשני המשחקים האחרונים, אז כך שכן יקבל קרדיט הרבה העונה.
וכן חשבו לעבור את המשחק הראשון לפחות באירופה, במבחן התוצאה נכשלנו. חוץ מזה האמירה של נוואקמה שאמר ׳ שהגיע לבאר שבע רק בגלל ג׳ון הוגו ׳ די פגעה בו, השילוב החברתי שלו לא צלח בקבוצה. ושוב .. הוא אמור לשלם את המחיר, שגם מליקסון וגם בן סהר נכנסים לעמדה שלו, ומליקסון די השתיק את מה שחשבו עליו בשני המשחקים האחרונים, אז כך שכן יקבל קרדיט הרבה העונה.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
כמה שטויות יא אללה,אשכרה לא נגמר לכם.
הקבוצה בקושי מתאמנת חודש וחצי,על וואקמה שילמו 700,000 מי ייתן לו ללכת??
למה לבלבל את הביצים?
ןאני מבין שלאור מה שאתה אומר,או שאתה הבן של אסי או איתן עזריה,כי אתה נורא החלטי.
ואחרי שכתבת את מה שכתבת עכשיו,אין ספק שאתה מדבר שטויות.
הקבוצה בקושי מתאמנת חודש וחצי,על וואקמה שילמו 700,000 מי ייתן לו ללכת??
למה לבלבל את הביצים?
ןאני מבין שלאור מה שאתה אומר,או שאתה הבן של אסי או איתן עזריה,כי אתה נורא החלטי.
ואחרי שכתבת את מה שכתבת עכשיו,אין ספק שאתה מדבר שטויות.
- ForeverRed
עד עכשיו הידיעות שלו היו אמינות.
עם זאת קשה לי להאמין לסיפור הזה.
שחקן שנקנה בכל כך הרבה כסף לא יועזב אחרי חודש מבלי להחזיר את ההשקעה.
בקבוצה בטוח לקחו בחשבון שהסיכוי שנגיע לבתים הוא נמוך.
השאלה שנותרה פתוחה נוגעת לשילוב החברתי.
שם אנחנו פחות יודעים מה קורה.
- דר אדום בנשמה
בסדר אז נהיה עם שלוש חלוצים ושני שחקני אגף?באר שבעי באדום כתב:זה לא שטיות . במצב שנוצר יש בקבוצה שחקנים בעל אגו,בעלי חוזה גבוהה, שהעובדה שהם לא משחקים פוגעת בהם. לראות את בפרצוף של אליה אתמול בחילוף אומר הכל.
זה נשמע לך הגיוני? או שאולי רוצים להחזיר את נסאר?
אם הרציונל מאחורי הידיעה הוא העובדה שמישהו באמת בנה על הגעה לשלב הבתים - בלוף מוחלט.
עם כל הכבוד לפנטזיות, אף גורם במערכת לא חלם בחלומות הורודים שלו שנעלה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
הקבוצה נבנתה עם עומק כדי להוות יריבה למכבי ת"א לאורך העונה גם לנוכח פציעות/הרחקות וכו'.
לא הביאו שחקן בסכומי עתק כמו נוואקמה על מנת לשחרר אותו מיד אחרי הדחה צפויה מאירופה.
כמה שאנחנו אוהבים דרמות וחרא בב"ש, מכה...
עם כל הכבוד לפנטזיות, אף גורם במערכת לא חלם בחלומות הורודים שלו שנעלה לשלב הבתים של הליגה האירופית.
הקבוצה נבנתה עם עומק כדי להוות יריבה למכבי ת"א לאורך העונה גם לנוכח פציעות/הרחקות וכו'.
לא הביאו שחקן בסכומי עתק כמו נוואקמה על מנת לשחרר אותו מיד אחרי הדחה צפויה מאירופה.
כמה שאנחנו אוהבים דרמות וחרא בב"ש, מכה...
שטויות במיץ עגבניות.ForeverRed כתב:עד עכשיו הידיעות שלו היו אמינות.
לא נכונות ולא גרביים.
פשוט הורסים את הקבוצה עם הידיעות המטופשות האלה
- דר אדום בנשמה
איך הוא הורס את הקבוצה זה בסך הכל נושא דבילי של אדם אנונימי בפורום?אדום זקן כתב: שטויות במיץ עגבניות.
לא נכונות ולא גרביים.
פשוט הורסים את הקבוצה עם הידיעות המטופשות האלה
ומסכים איתך שזה שטויות במיץ.
- yanivnew91
נו מה אז סתם כתבו לו שיר? לא מבין את הזלזול באוהדים.
וברצינות, עם כל הצער שבידיעה זה נשמע לא כזה מופרך לאור התקציבים שנשפכו פה שמישהו כן האמין שיש סיכוי להגיע לשלב הבתים
וברצינות, עם כל הצער שבידיעה זה נשמע לא כזה מופרך לאור התקציבים שנשפכו פה שמישהו כן האמין שיש סיכוי להגיע לשלב הבתים
אתה צריך להבין דבר פשוט.דר אדום בנשמה כתב: איך הוא הורס את הקבוצה זה בסך הכל נושא דבילי של אדם אנונימי בפורום?
ומסכים איתך שזה שטויות במיץ.
אפילו שהיום נגיד לצורך העניין הכל ורוד,ברגע שלא מפסיקים לפמפם בעיות בחדר ההלבשה,זה מתחיל לחלחל.
התשובה הטובה ביותר צריכה להיות ניצחון,אפילו בגביע הטוטו,משהו שישתיק וירגיע את המערכת מסביב,כי אני בטוח מבלי להיות מקורב שהכל עורבא פרח.
על איזה מרמור מדברים? העונה אפילו לא התחילה.גם וואקמה וגם שהר יודעים שהם עדיין לא בכושר משחק.
ומאמן רציני לא עושה שינויים בדקה,אלה עושה אותם לאט ובזהירות,כמו כל תהליך טוב.
עכשיו לברק יש מבחן מנהיגות ולמען האת אני מאוד סומך עליו,הוא משדר רוגע,אסור לו להתפתות למלכודת שמכניסים אותו,הרבה אנשים מחכים לו בפינה.
בינינו, יום יומיים ואתה יודע שזה מה שיקרה והכל ירגע,אדום זקן כתב: אתה צריך להבין דבר פשוט.
אפילו שהיום נגיד לצורך העניין הכל ורוד,ברגע שלא מפסיקים לפמפם בעיות בחדר ההלבשה,זה מתחיל לחלחל.
התשובה הטובה ביותר צריכה להיות ניצחון,אפילו בגביע הטוטו,משהו שישתיק וירגיע את המערכת מסביב,כי אני בטוח מבלי להיות מקורב שהכל עורבא פרח.
על איזה מרמור מדברים? העונה אפילו לא התחילה.גם וואקמה וגם שהר יודעים שהם עדיין לא בכושר משחק.
ומאמן רציני לא עושה שינויים בדקה,אלה עושה אותם לאט ובזהירות,כמו כל תהליך טוב.
עכשיו לברק יש מבחן מנהיגות ולמען האת אני מאוד סומך עליו,הוא משדר רוגע,אסור לו להתפתות למלכודת שמכניסים אותו,הרבה אנשים מחכים לו בפינה.
הפסד וכל העכברים יוצאים קצת מהחורים מנסים לחגוג,
זאת שעתם, עברנו דברים גרועים, צריך לתת קצת לגל לחלוף,
הבעיה היחידה זה האוהדים בפניקה שלנו, ואני לא מדבר על אוהדים בפייסבוק,
מהאוהדים פה אני עוד תופס קצת אינטלגנטים, והם לא פחות גרועים.
תנשמו חברים, תנשמו