טוני נוואקמה
Re: אנטוני נוואקמה צפוי להיחתך
אנשים פה חייבים להירגע ולנשום עמוק. באמת שגם אני הייתי מאוכזב, ושיחזרתי את המהלכים במשחק איזה 20 פעמים. נכון, לכולם הייתה הרגשה שאפשר לעבור, ואולי אם לא היינו מקבלים את האדום השטותי המשחק היה נראה אחרת. אבל הפסדנו, ובניגוד לשנה שעברה זה לא לקבוצה של דייגים, כולם דיברו לפני המשחקים שהסיכויים הם 50:50, לא היינו פייבוריטים מלחתחילה ומה לעשות שבניגוד לליגה שלנו, טעויות של שחקנים עולים ביוקר. אבל מפה ועד ללשחרר 2 שחקנים, ועוד אחד שאלונה שילמה עליו 700 אלף לפני חודש. תנו לקבוצה קצת זמן להירגע, לחזור לארץ, להתחבר עוד קצת והכל יהיה בסדר, אף אחד לא הולך הביתה
אשכרה 4 עמודים על שמועה
אשכרה לקחתם קשה את השטויות שהבחור פה זרק...
דרך אגב בעקבות החוסר ההצלחה באירופה אלונה החליטה שהיא רוצה מאמן שהצליח בעבר באירופה כשהדיבורים הם שקרלו אנצלוטי כנראה יחתום פה במקום ברק.
דרך אגב בעקבות החוסר ההצלחה באירופה אלונה החליטה שהיא רוצה מאמן שהצליח בעבר באירופה כשהדיבורים הם שקרלו אנצלוטי כנראה יחתום פה במקום ברק.
- The red one
מה?! רדהל שקר גמור!!!!
אם אין אמת בידיעה(וכנראה שאין) אז אין צורך להמשיך להשאיר את העניין בתודעה...טוני עלה לא מעט, יש לו מה לתרום לנו וניתן לו זמן לפרוע שטרות
ואם יש אמת בידיעה, אז חבל שהמועדון מתנהל ככה...די שכונתי..זה לא ליגת העל בכדורסל שמחליפים זרים כל חודש
ואם יש אמת בידיעה, אז חבל שהמועדון מתנהל ככה...די שכונתי..זה לא ליגת העל בכדורסל שמחליפים זרים כל חודש
לא קראתי את כל ארבעת העמודים אבל בחייאת דינק , מה חשבתם פה שנבנה סגל עמוק ורחב כדי להגיע לשלב הבתים של הליגה האירופאית ? כבר שחרורים כי עפנו ?
תתעורר ותתאפסו על עצמכם , הסגל נבנה אך ורק לליגה!! הסגל נבנה ויבוצעו רוטציות ושחקנים יודעים זאת , נכון שיש כאלה שמאוכזבים שלא שיקחו עוד אבל ראבק עברו רק שני משחקים יש לנו עוד 40 ויותר משחקים העונה .
זה שעפנו מאירופה לא אומר שעכשיו יהיו שחרורים.
תתעורר ותתאפסו על עצמכם , הסגל נבנה אך ורק לליגה!! הסגל נבנה ויבוצעו רוטציות ושחקנים יודעים זאת , נכון שיש כאלה שמאוכזבים שלא שיקחו עוד אבל ראבק עברו רק שני משחקים יש לנו עוד 40 ויותר משחקים העונה .
זה שעפנו מאירופה לא אומר שעכשיו יהיו שחרורים.
לא קראתי את כל ארבעת העמודים אבל לדעתי אלו שטויות במיץ, שחקן ששילמו עליו 700 אלף יורו דמי העברה לא ייחתך ביולי. חלאס לשחק אותה עיתונאים תתעסקו בלהיות אוהדים!
עדיף למחוק את הטופיק. יש לנו אוהדים מפגרים שיכולים להלחיץ תמערכת סתם. עוברים הלאה, היה לנו 50% סיכוי לעבור, התפקשש לא נורא. הפנים לליגה, יהיו מספיק הזדמנויות לכולם לשחק.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא מצליח להבין את החלוקה לשניים: או שאתה אוהד מאוכזב שהציפיות שלך לא ראליות ובגללך המערכת נלחצת ועוד תכנס לסחרור או שאתה אוהד שלוקח את ההדחה בקלות, מתמקד בליגה, אוהד אמיתי בטוב וגם ברע. מה הקשר בין השניים??
אני מאוכזב מהמשחק אתמול!!! שלא לומר מדוכא, פחות מההדחה (שמה לעשות מודה, פינטזתי) ויותר מאיך ששיחקנו נגד קבוצה שהיא לא יותר טובה מאיתנו!!!! היה, עבר, הלאה לליגה. סומך על הצוות שיפיק לקחים וילמד להמשך. סומך על השחקנים שירימו את הראש ויבינו שיש עוד הרבה עבודה ושהקבוצה באמת מעל כולם.
פריש מיש מתחילים מהתחלה, יאללה באר שבע!!!
אני מאוכזב מהמשחק אתמול!!! שלא לומר מדוכא, פחות מההדחה (שמה לעשות מודה, פינטזתי) ויותר מאיך ששיחקנו נגד קבוצה שהיא לא יותר טובה מאיתנו!!!! היה, עבר, הלאה לליגה. סומך על הצוות שיפיק לקחים וילמד להמשך. סומך על השחקנים שירימו את הראש ויבינו שיש עוד הרבה עבודה ושהקבוצה באמת מעל כולם.
פריש מיש מתחילים מהתחלה, יאללה באר שבע!!!
אני גם התאכזבתי שקראתי שהוא אמר שהוא בא לפה רק בגלל אוגו..
אבל אני מאוד מקווה שלא ישחררו אותו, מבחינתי הוא עדיף על מליקסון..
אבל אני מאוד מקווה שלא ישחררו אותו, מבחינתי הוא עדיף על מליקסון..
מישהו באמת חושב שנוואקמה לא יודע שהוא עדיין לא שווה יותר מ20 דקות במשחק?
הבן אדם חזר מפציעה בכף הרגל וחודשים של חוסר אימון, זה לא משהו שמתעלים עליו ביום או יומיים.
כל שחקן שהגיע למערכת ידע טוב מאוד שהוא נכנס לתוך מבנה תחרותי שדורש ממנו לשאת לא מעט שעות
ספסל.
אני משוכנע שרק אצלנו צץ החרא הזה ע"י כל מיני "מקורבים" אחרי הפסד הגיוני. לא רואה את אוהדי מכבי פותחים
אשכולות בפורומים הצהובים ומספרים "מקורות סיפרו שעדן בן בסט שוקל עזיבה לאור חוסר דקות משחק".
די עם הבאר-שבעיזם הטיפוסי הזה, תתעלו קצת מעל זה, אנחנו על דרך המלך!
"אוווו אוווו אנטוני נוואקמה!!!!"
הבן אדם חזר מפציעה בכף הרגל וחודשים של חוסר אימון, זה לא משהו שמתעלים עליו ביום או יומיים.
כל שחקן שהגיע למערכת ידע טוב מאוד שהוא נכנס לתוך מבנה תחרותי שדורש ממנו לשאת לא מעט שעות
ספסל.
אני משוכנע שרק אצלנו צץ החרא הזה ע"י כל מיני "מקורבים" אחרי הפסד הגיוני. לא רואה את אוהדי מכבי פותחים
אשכולות בפורומים הצהובים ומספרים "מקורות סיפרו שעדן בן בסט שוקל עזיבה לאור חוסר דקות משחק".
די עם הבאר-שבעיזם הטיפוסי הזה, תתעלו קצת מעל זה, אנחנו על דרך המלך!
"אוווו אוווו אנטוני נוואקמה!!!!"
שמישהו ינעל כבר את הנושא הזה. נו באמת.
אם ניתן במה לכל שמועה הפורום יקרוס.
אם ניתן במה לכל שמועה הפורום יקרוס.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא עקבתי פשוט, שוחרר בסוף או לא?באר שבעי באדום כתב:על פי מי שנודע בצוות המקצועי לא מרוצים מהאווירה שנוצרה בחדר ההלבשה בשבועות האחרונים. ועל העובדה שבמשבצת של השחקן ישנם שני שחקנים נוספים, בעקבות ההדחה אתמול הוא השחקן שאמור לשלם את המחיר, ולהיות מושאל כנראה לאחת הקבוצות.
בנוסף, גם רועי גורדנה על פי מה שנראה כרגע - לא ימשיך בקבוצה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
חחחחחחחחח
מה שעצוב, שבפעם הבאה שמישהו יספר איזה סיפור סבתא על מקורבים ויודעי דבר, אנשים עדיין יאמינו
מה שעצוב, שבפעם הבאה שמישהו יספר איזה סיפור סבתא על מקורבים ויודעי דבר, אנשים עדיין יאמינו
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי