אהההה אז תגיד.dor69 כתב: טיעון סרק, אני לא מדבר בהשוואה למליקסון. ממש לא
אוקיי אז יש לך מישהו טוב ממנו היום בליגה?
למה להביא זר עם מספרים כמו של בוזגלו זה מינימום מליון יורו.
יש לכם ביד את השחקן הכי טוב בארץ אחרי זהבי ואתם עדיין לא מרוצים.
הזיה.
אהההה אז תגיד.dor69 כתב: טיעון סרק, אני לא מדבר בהשוואה למליקסון. ממש לא
אז הטענות שלכם הזויות.dor69 כתב: טיעון סרק, אני לא מדבר בהשוואה למליקסון. ממש לא
אני איתך שמעון.שמעון א כתב:הפסד אחד וכל הפורום בדיכאון. שונא את התקופות האלה שאחרי הפסדים.
אני רק אומר שהטאבו שלו בהרכב הזוי, הגיוני מאוד לוותר עליו ועל מליקסון במשחקים מסויימים שהם לא מתאימים אליהם.אדום זקן כתב: אהההה אז תגיד.
אוקיי אז יש לך מישהו טוב ממנו היום בליגה?
למה להביא זר עם מספרים כמו של בוזגלו זה מינימום מליון יורו.
יש לכם ביד את השחקן הכי טוב בארץ אחרי זהבי ואתם עדיין לא מרוצים.
הזיה.
מסכיםmaor20094 כתב:אין אף שחקן בארץ חוץ מזהבי שמגיע לו טאבו בהרכב,
זהבי היחיד שמספק את הסחורה כל משחק ( טפי ), אם בכר ידפוק חשבון לברדה ולאחרים, נמצא את עצמנו מדשדשים גג בצמרת.
מאמין שעם הזמן הוא יבין טעויות של עצמו, הוא בן אדם.
שבת שלום אנשים טובים
לא קבעתי שיש לו טאבו (סה"כ 2 משחקים רשמיים) פשוט נראה שהחילופים לאו דווקא שיקפו את המתרחש במגרש ועטבדתית הוא סיים פעמיים 90 דקות,נראה שגם אם מליקסון (לדוגמא) נראה טוב הוא יוצא. תוסיף לזה את עניין "סרט הקפטן" ששונה ע"י בכר (זכותו) ומגיעים למסקנה שנראה שיהיה לבוזגלו סוג של טאבו זה הכל.אדום זקן כתב:עדיין לא מצליח להבין איך הגעתם להחלטה שיש לבוזגלו טאבו בהרכב?
הראפ הזה שחקן נהדר. ביססו את משחק ההתקפה שלהם על יכולתו להשתלט על כדורי הגובה ולמסור ימינה, שמאלה או אחורה, לפי הצורך, תוך כדי תנועה שעושים שחקנים אחרים ויצור מצבי בעיטה לשער או חדירה לרחבה. בדמיוני זה בדיוק צורת המשחק של החלוץ שקיויתי שנביא בקיץ.CrazyRed7 כתב:
הראפ הזה אומנם גבוה ועושה צרות אבל הוא נגר. היינו צריכים לשים לב יותר לשחקנים מסביבו(פרונטינו, רוחאס ופריירה) במקום להגיב בלחץ שכתוצאה ממנו הגיע האדום.
הכל בסדר, אחי, טסנו, טיילנו נהנינו. המקומיים בתון היו 10, שום גילויי אנטי או אנטישמיות, ההפך, אירחו בכיף.באר שבעי באדום כתב:מתבאס בעיקר בשביל האוהדים שטסו למשחק עזבו הכל הוציאו כסף וטסו להיות עם הקבוצה...
!!!שיש כתב: לי חסר החלוץ שלהם