כמה כדורים ברדה החזיק מההרחקה ועד שיצא?bs war כתב:
ברדה ונוואקמה יכולים להחזיק כדור. ובכל מקרה זה עדיף על כלום
מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ
מסכים, גם אם מצויין זה לא ההגדרה המדויקת היה בהחלט טוב ובלי שום ספק טוב מבוזי.שיש כתב: אחרי היום אני חושב שמליקסון צריך לשחק והרבה , הוא היה מצויין
אנחנו לא יכולים בקאדר השחקנים שלנו לחשוב שחלוץ כמו ראפ יתאים, אין מה לעשות אנחנו לא קבוצה "אפורה" בשיטת המשחק כמו תון שזורקת את הכדורים קדימה לעבר החלוץ ותופסת גרגיר פעם ב...
אנחנו אמורים להיבנות על משחק מסודר, פריצות דרך האגפים קישור חזק וחלוץ אם תשאלו אותי סטייל דמארי (גם ברדה וגם סהר הם אותו סטייל).
בגדול ובשורה התחתונה אני חושב שאנחנו טיפה טוחנים מים, העונה עוד לא התחילה (למרות האכזבה) כל שחקן בקאדר שלנו יהיה בתקופה טובה וגם בפחות טובה כי כולם באמת השחקנים הכי טובים בארץ בכל עמדה
אנחנו אמורים להיבנות על משחק מסודר, פריצות דרך האגפים קישור חזק וחלוץ אם תשאלו אותי סטייל דמארי (גם ברדה וגם סהר הם אותו סטייל).
בגדול ובשורה התחתונה אני חושב שאנחנו טיפה טוחנים מים, העונה עוד לא התחילה (למרות האכזבה) כל שחקן בקאדר שלנו יהיה בתקופה טובה וגם בפחות טובה כי כולם באמת השחקנים הכי טובים בארץ בכל עמדה
בדיוק!OMERREMO33 כתב: לא כל אוהב מליקסון הוא שונא בוזגלו וכמובן גם ההיפך.
אוהב את שניהם, שניהם חשובים לנו מאוד וצריך להשתמש בהם נכון ע"מ להבליט את יתרונותיהם ולהסתיר את חסרונותיהם.
וכן: אף אחד לא צריך להיות חסין בהרכב או חסין מחילופים.
"ביטון הבינוני" - שנה שעברה שלחנו אותו לנבחרת.zivmay כתב:הבעיה של בוזגלו זה יציבות ואחריות.
יותר מדי פעמים הראש שלו ברצפה, מאבד כדורים במקומות קריטיים, ומפקיר את ביטון הבינוני לבדו באגף.
את כל זה הוא מסוגל לשפר השנה, אבל זה בעיקר עבודה של הצוות המקצועי. אם יידעו איך לייעל אותו, הוא יהיה בלתי ניתן לעצירה.
אבל בינתיים הוא יכול להיות מעומד בכדי להשתלב ברוטציה, יש לנו כמה וכמה הרכבים מענינים להציע.
טל, זה לא זריקת חלוץ לראפ ותפיסת גרגיר. ניתן היה לראות ממש שיטת משחק שהותאמה ליריבה ולמצבת השחקנים שעמדה לרשותם. כדור ארוך וגבוה לפיבוט, תנועה נהדרת קדימה של 2-3 שחקנים בזמן שכל ההגנה שלנו עסוקה בכדור שבאויר, הורדת הכדור לכיוון הנכון ובעיטה לשער/חדירה לרחבה. תהיה בטוח שהם מתאמנים על זה ומבצעים את זה בצורה נהדרת. זה ממש לא הבעיטות של אג'ידה לכיוון של פלט.talb55 כתב:אנחנו לא יכולים בקאדר השחקנים שלנו לחשוב שחלוץ כמו ראפ יתאים, אין מה לעשות אנחנו לא קבוצה "אפורה" בשיטת המשחק כמו תון שזורקת את הכדורים קדימה לעבר החלוץ ותופסת גרגיר פעם ב...
זה בסך הכל כלי אחד בארסנל שלהם, כלי שהתאמנו עליו ויישמו אותו באופן נהדר.
חד משמעית זאת השיטה שלהם, היא לא תואמת לשלנו, והיא גם לא יכולה להיות תואמת. אל תשכח שבמשחק הראשון כשלא היינו בחיסרון של שחקן השיטה שלהם לא הצליחה מי יודע מה וגם ברוב שלבי המשחק השני.delta7 כתב: טל, זה לא זריקת חלוץ לראפ ותפיסת גרגיר. ניתן היה לראות ממש שיטת משחק שהותאמה ליריבה ולמצבת השחקנים שעמדה לרשותם. כדור ארוך וגבוה לפיבוט, תנועה נהדרת קדימה של 2-3 שחקנים בזמן שכל ההגנה שלנו עסוקה בכדור שבאויר, הורדת הכדור לכיוון הנכון ובעיטה לשער/חדירה לרחבה. תהיה בטוח שהם מתאמנים על זה ומבצעים את זה בצורה נהדרת. זה ממש לא הבעיטות של אג'ידה לכיוון של פלט.
זה בסך הכל כלי אחד בארסנל שלהם, כלי שהתאמנו עליו ויישמו אותו באופן נהדר.
אני חושב שדווקא במפתח שלהם הוא פרמינו שכל הזמן נמצא בין הקשרים לבלמים ויוצר בלבול במיקום שלו עם הבלמים והקשרים האחוריים שלנו, אולי היה נכון להוריד את הובאן/ ראדי במשחק הנוכחי ולשחק צמד אחוריים ולא אוגו אחורי יחיד.
בענין של הורדת קשר נוסף אחורה אני מסכים איתך, זאת תוך כדי כך שאוגו מסייע לסוארס בכיסוי של ראפ בעת שנשלחים אליו כדורי גובה, אבל איך נאמר? אנחנו בוכים על חלב שנשפך וזאת ללא תועלת היות שאני לא רואה העונה אף קבוצה שתשחק נגדנו בשיטה דומה.talb55 כתב:
חד משמעית זאת השיטה שלהם, היא לא תואמת לשלנו, והיא גם לא יכולה להיות תואמת. אל תשכח שבמשחק הראשון כשלא היינו בחיסרון של שחקן השיטה שלהם לא הצליחה מי יודע מה וגם ברוב שלבי המשחק השני.
אני חושב שדווקא במפתח שלהם הוא פרמינו שכל הזמן נמצא בין הקשרים לבלמים ויוצר בלבול במיקום שלו עם הבלמים והקשרים האחוריים שלנו, אולי היה נכון להוריד את הובאן/ ראדי במשחק הנוכחי ולשחק צמד אחוריים ולא אוגו אחורי יחיד.
בפעם האחרונה שהובאן ירד לעמדת הבלם הפסדדנו 6-2.
החילוף של בכר היה בסדר גמור.
זה קרה בפעם האחרונה שהובאן ירד והיה לך מאמן פלגמטשמעון א כתב:בפעם האחרונה שהובאן ירד לעמדת הבלם הפסדדנו 6-2.
מסעותיו של גדי מרקוביץ עם הפועל באר שבע באירופה טייק 2.
אז שנה שעברה זה היה הסיפור המפורסם בספליט והשנה עוד סיפור אידיוטי שלי אבל לפחות פחות מפחיד.
מסתבר שיש ג'נבה שוויצרית וג'נבה צרפתית שיותר זולה. מה שהביא אותנו לשכור רכב בחלק הצרפתי בשדה תעופה. חייבים לסבך כל דבר האירופאים המשועממים. עד כאן סביר.
אחרי ששבנו מתון אחרי המשחק באחת בלילה היינו צריכים לקום בארבע בבוקר בשביל להספיק את הטיסה לישראל בשבע בבוקר.
הכל עבד כמתוכנן והגענו לשדה ברבע לחמש בבוקר. במכונית שלי עידו, אבי צור ואוהד שרק הכרתי בשם תמיר.
כיוונתי את הוויז לחניה של החזרת רכב בצד הצרפתי של הנמל אבל הקול שלי בוויז של רסר בצבא התעקש לשלוח אותי לצד השוויצרי. מה כבר אפשר לצפות מרסר? אנחנו מסתובבים סביב הנמל תעופה ולא מצליחים להגיע. אורן אוזן מנסה לעזור בוואטסאפ אבל זה לא עובד. אנחנו שואלים עוברים ושבים איך להגיע אבל הם באנגלית רצוצה רק מסבכים אותנו.
ברבע לשש אני מחליט להוריד מהרכב את כל הנוסעים בכדי שלפחות הם יספיקו. עידו מנסה להתנגד להשאיר אותי לבד אבל אני לוקח סיכון ונותן לו פקודה זועמת והוא משתכנע לרדת. מוסר לו את כל המסמכים ולא שם לב שהדרכון שלי נופל ברכב.
אני ממשיך לחפש, שני שוטרים בשתי הזדמנויות עוצרים אותי על עבירות תנועה אבל מרחמים עלי כשרואים את היאוש שלי. אני נעזר בשוטר שמסבך אותי שוב והזמן עובר. בשש ועשרים אני מחליט להשאיר את הרכב בצד השוויצרי. לוקח את המזוודה ומתחיל לרוץ לטרמינל כמו פיני בלילי שמציק לבלמים.מגיע בשש וחצי לבידוק הביטחוני מזיע כמו הוגו אחרי משחק (הוא זרק לקהל אחרי המשחק את החולצה שלו וזה היה כמו פיגוע כימי ) ומבקש לעקוף את התור. יש לי סיכוי להגיע בכל זאת. שם את כל הדברים לשיקוף מחפש את הדרכון שלי במכנסיים ומבין שזה נגמר.
עידו עוד שולח הודעה לשאול האם לעלות לטיסה. התשובה חיובית.
הולך לחברת ההשכרה כדי לסגור את עניין הרכב. הם אומרים שאין בעייה ששמתי את הרכב בצד הלא נכון של השדה והם כבר יסדרו את זה ואני מיואש וחושב שהיו לי עשר הזדמנויות לשים שם את הרכב ולהגיע לטיסה.
הולך לאיזיג'ט. מברר איך אפשר לחזור לישראל באותו יום. הם בודקים ואני בנתיים הפעם בהליכה הולך לחפש את הדרכון באוטו. תוך כמה שניות אני מוצא אותו מונח מתחת לקלאץ. זול עולה ביוקר ולקיחת רכב ידני חסכה 20 יורו שעולים ביוקר. באיזיג'ט אומרים שבדקו הכל דרך כל יעד באירופה אבל אין שום טיסה שלהם לישראל עד יום ראשון בבוקר. יש טיסה של אלעל בצהריים מציריך אבל היא עולה 1000 דולר עוד לפני קונקשיין לציריך.
אין ברירה מזמינים טיסה לארץ ליום ראשון שעולה למזלי רק 100 יורו תוספת ועכשיו צריך מקום לישון.
בגלל שקזינו או חטאים אחרים לא מעניינים אותי אני לוקח מלון ליד השדה ב220 פרנק לשני לילות והולך לישון הרוג מהטירוף של היממה האחרונה שמלבד מה שתיארתי כללה גם נסיעה הלוך חזור למשחק. שש שעות בערך.
מוסר השכל: בכדי להדחיק ולמחוק זיכרון כואב של הפסד אכזרי ולא מחויב יש לעשות דברים קיצוניים. אפשר להזמין תקיפה של חוליגאניים בספליט או בגלל שבתון כולם נחמדים צריך להתנהג בטפשות גמורה ואז ההפסד הופך לדבר פרופורציונאלי.
כבוד למי שקרא עד הסוף. אני בלובי של המלון אחרי ארוחת בוקר דוחה ב16 יורו.
וכאן אני מחזיר את השידור לאולפן ממלון איביס ג'נבה.
אז שנה שעברה זה היה הסיפור המפורסם בספליט והשנה עוד סיפור אידיוטי שלי אבל לפחות פחות מפחיד.
מסתבר שיש ג'נבה שוויצרית וג'נבה צרפתית שיותר זולה. מה שהביא אותנו לשכור רכב בחלק הצרפתי בשדה תעופה. חייבים לסבך כל דבר האירופאים המשועממים. עד כאן סביר.
אחרי ששבנו מתון אחרי המשחק באחת בלילה היינו צריכים לקום בארבע בבוקר בשביל להספיק את הטיסה לישראל בשבע בבוקר.
הכל עבד כמתוכנן והגענו לשדה ברבע לחמש בבוקר. במכונית שלי עידו, אבי צור ואוהד שרק הכרתי בשם תמיר.
כיוונתי את הוויז לחניה של החזרת רכב בצד הצרפתי של הנמל אבל הקול שלי בוויז של רסר בצבא התעקש לשלוח אותי לצד השוויצרי. מה כבר אפשר לצפות מרסר? אנחנו מסתובבים סביב הנמל תעופה ולא מצליחים להגיע. אורן אוזן מנסה לעזור בוואטסאפ אבל זה לא עובד. אנחנו שואלים עוברים ושבים איך להגיע אבל הם באנגלית רצוצה רק מסבכים אותנו.
ברבע לשש אני מחליט להוריד מהרכב את כל הנוסעים בכדי שלפחות הם יספיקו. עידו מנסה להתנגד להשאיר אותי לבד אבל אני לוקח סיכון ונותן לו פקודה זועמת והוא משתכנע לרדת. מוסר לו את כל המסמכים ולא שם לב שהדרכון שלי נופל ברכב.
אני ממשיך לחפש, שני שוטרים בשתי הזדמנויות עוצרים אותי על עבירות תנועה אבל מרחמים עלי כשרואים את היאוש שלי. אני נעזר בשוטר שמסבך אותי שוב והזמן עובר. בשש ועשרים אני מחליט להשאיר את הרכב בצד השוויצרי. לוקח את המזוודה ומתחיל לרוץ לטרמינל כמו פיני בלילי שמציק לבלמים.מגיע בשש וחצי לבידוק הביטחוני מזיע כמו הוגו אחרי משחק (הוא זרק לקהל אחרי המשחק את החולצה שלו וזה היה כמו פיגוע כימי ) ומבקש לעקוף את התור. יש לי סיכוי להגיע בכל זאת. שם את כל הדברים לשיקוף מחפש את הדרכון שלי במכנסיים ומבין שזה נגמר.
עידו עוד שולח הודעה לשאול האם לעלות לטיסה. התשובה חיובית.
הולך לחברת ההשכרה כדי לסגור את עניין הרכב. הם אומרים שאין בעייה ששמתי את הרכב בצד הלא נכון של השדה והם כבר יסדרו את זה ואני מיואש וחושב שהיו לי עשר הזדמנויות לשים שם את הרכב ולהגיע לטיסה.
הולך לאיזיג'ט. מברר איך אפשר לחזור לישראל באותו יום. הם בודקים ואני בנתיים הפעם בהליכה הולך לחפש את הדרכון באוטו. תוך כמה שניות אני מוצא אותו מונח מתחת לקלאץ. זול עולה ביוקר ולקיחת רכב ידני חסכה 20 יורו שעולים ביוקר. באיזיג'ט אומרים שבדקו הכל דרך כל יעד באירופה אבל אין שום טיסה שלהם לישראל עד יום ראשון בבוקר. יש טיסה של אלעל בצהריים מציריך אבל היא עולה 1000 דולר עוד לפני קונקשיין לציריך.
אין ברירה מזמינים טיסה לארץ ליום ראשון שעולה למזלי רק 100 יורו תוספת ועכשיו צריך מקום לישון.
בגלל שקזינו או חטאים אחרים לא מעניינים אותי אני לוקח מלון ליד השדה ב220 פרנק לשני לילות והולך לישון הרוג מהטירוף של היממה האחרונה שמלבד מה שתיארתי כללה גם נסיעה הלוך חזור למשחק. שש שעות בערך.
מוסר השכל: בכדי להדחיק ולמחוק זיכרון כואב של הפסד אכזרי ולא מחויב יש לעשות דברים קיצוניים. אפשר להזמין תקיפה של חוליגאניים בספליט או בגלל שבתון כולם נחמדים צריך להתנהג בטפשות גמורה ואז ההפסד הופך לדבר פרופורציונאלי.
כבוד למי שקרא עד הסוף. אני בלובי של המלון אחרי ארוחת בוקר דוחה ב16 יורו.
וכאן אני מחזיר את השידור לאולפן ממלון איביס ג'נבה.
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 25 יולי 2015, 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- yanivnew91
תחזיק מעמד. באמת שאתה לא מפסיד כלום.
גדי אתה צריך לשלוח את הסיפור לעמה יעמיק שיורידו לך את המנחוס במדינות זרות 

טוב אם אין פרשת הפקס לפחות פרשת הדרכון...