אם באליניב נפלה שלכת מה יגידו מדליפי הקיר?ForeverRed כתב: אתה לא מבין שאתה רק מחזק את הדעה שלנו..
אם אליניב ברדה, הסמל הבלתי מעורער של הקבוצה, המנהיג שלה, זה שעיני כולם נשואות אליו יוצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות אז מה יגידו יתר השחקנים?
הסרט מסרט הקפטן...
Re: הסרט מסרט הקפטן...
- OMERREMO33
+10000!! חסכת לי.לירן כתב: מספיק עם ההגזמות... דיי לעשות מכל זבוב פיל.
לא יצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות ולא נעליים...
לא אהב את החילוף שלו בדקה 40 כשהוא יודע שהקבוצה זקוקה לו ברגעים כאלה על המגרש...
כל שחקן היה מגיב ככה באופן אינסטקטיבי! כשהאנדרלין רץ בגוף והדופק על 120 לפעמים כל האמוציות יוצאות החוצה.
בראיון בשדה התעופה אליניב הדגיש שהוא מכבד את החלטות המאמן ו״חטא״ בכך שאמר שהוא לא רגיל להיות מוחלף בדקות כאלה.
סומך על בכר ועוד יותר סומך על אליניב שהכל בסדר ושהכל עניין של התקשורת שזה תפקידה לצאת בכותרות מפוצצות ולהשיג רייטינג.
קצת הזוי לשמוע אנשים מדברים על זה שלנוואקמה ובן שהר יש מקום בהרכב לפני אליניב ומליקסון, לפני שראינו אותם משחקים יותר מעשרים דקות.
מי שבכושר טוב יותר ויאכל את הדשא ישחק. נקודה.
(וזה כולל האליל הבלתי מעורר של חלק מהחברים כאן, מאור בוזגלו האיש והאגדה)
אני לא אתווכח איתך על החלק הראשון,יש מצב שאתה צודק ימים יגידו.לירן כתב: מספיק עם ההגזמות... דיי לעשות מכל זבוב פיל.
לא יצא בצורה גלויה נגד החלטות מקצועיות ולא נעליים...
לא אהב את החילוף שלו בדקה 40 כשהוא יודע שהקבוצה זקוקה לו ברגעים כאלה על המגרש...
כל שחקן היה מגיב ככה באופן אינסטקטיבי! כשהאנדרלין רץ בגוף והדופק על 120 לפעמים כל האמוציות יוצאות החוצה.
בראיון בשדה התעופה אליניב הדגיש שהוא מכבד את החלטות המאמן ו״חטא״ בכך שאמר שהוא לא רגיל להיות מוחלף בדקות כאלה.
סומך על בכר ועוד יותר סומך על אליניב שהכל בסדר ושהכל עניין של התקשורת שזה תפקידה לצאת בכותרות מפוצצות ולהשיג רייטינג.
קצת הזוי לשמוע אנשים מדברים על זה שלנוואקמה ובן שהר יש מקום בהרכב לפני אליניב ומליקסון, לפני שראינו אותם משחקים יותר מעשרים דקות.
מי שבכושר טוב יותר ויאכל את הדשא ישחק. נקודה.
(וזה כולל האליל הבלתי מעורר של חלק מהחברים כאן, מאור בוזגלו האיש והאגדה)
לגבי המשפט האחרון שלך שאני מאמין שכוון אליי אני רק אגיד שביום שמאור בוזגלו יעזוב ויחפשו לו מחליף אתם תבינו איזה נכס היה לכם ביד.
הזלזול בו גובל בפשע והלוואי וכל אלה שאתם מעריצים אותם או אותו,ייתנו חצי מהמספרים שלו בעונה.
ואין לי כוונה לפתח על זה דיון דיברנו על מספיק.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
delta7 כתב: להעיף בעצבים חפצים ליד הספסל זה פרופורציונלי?
טוב, זה לא ראיתי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מקצועית? לא נראה לי, עדיף שיעלה לחצי שעה עשרים דקות אחרונות.Totti כתב:אובייקטיבית, יש לו מקום קבוע ב-11 שלנו?
ובלי טיעונים הזויים, "כן, הוא ברדה"
אבל, יש לו ערך מוסף גדול, מעבר ליכולת המקצועית גרדה.
שאלה קשה מאוד, שבשביל לענות עליה משלמים לא מעט כסף לבכר.
בהצלחה
רק אהבה תנצח...
אני אענה עבורו ברשותך.nitsande כתב: מקצועית? לא נראה לי, עדיף שיעלה לחצי שעה עשרים דקות אחרונות.
אבל, יש לו ערך מוסף גדול, מעבר ליכולת המקצועית גרדה.
שאלה קשה מאוד, שבשביל לענות עליה משלמים לא מעט כסף לבכר.
בהצלחה
לא, אין לו.
גם לצאבי היה ערך מוסף בלתי רגיל אבל הרגליים הרעננות של ראקיטיץ הראו לו את המגרש ל-20 דקות של הדרן, טעם של פעם וניסיון.
זה מתחיל להזכיר את בתי הכנסת של המרוקאים בשכונות הותיקות, הש"ץ בן 97, קול של עורב צרוד, מסביבו פייטנים של האנדלוסית, אבל הוא מתעקש לעלות ולקרוא.
אלה החיים, לכל אחד היה את הזמן שלו להוביל. לברדה עוד יש מה לתרום המקצועית ובעונה ארוכה עם פציעות והרחקות הוא ישחק המון...אבל אוי לנו אם נסתמך עליו ככינור ראשון, העונה הקרובה תראה בדיוק כמו קודמותיה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אובייקטיבי לגמרי לפי המשחקים האחרונים שראיתי של ברדה אין לו מקום ב11 שלנו.
לדעתי הוא חייב להבין את זה ולפעול כמנהיג ומחבר בחדר ההלבשה.
מסכים עם טוטי , גם ראיין גיגס צאבי דל פיירו וראול ישבו על הספסל בשנים האחרונות שלהם והנהיגו משם וכך גם ברדה צריך לעשות .
הגיעו אליי כמה שמועות מאוד לא נעימות בקשר למצב בחדר ההלבשה שלנו, אני לא רוצה סתם לפזר דברים באוויר כי אלה לא גורמים שאני סומך עליהם ב100% אבל אי אפשר להקל ראש ולהתעלם מכל החרא שצף בזמן האחרון.
אין עשן בלי אש.
מסכים עם טוטי , גם ראיין גיגס צאבי דל פיירו וראול ישבו על הספסל בשנים האחרונות שלהם והנהיגו משם וכך גם ברדה צריך לעשות .
הגיעו אליי כמה שמועות מאוד לא נעימות בקשר למצב בחדר ההלבשה שלנו, אני לא רוצה סתם לפזר דברים באוויר כי אלה לא גורמים שאני סומך עליהם ב100% אבל אי אפשר להקל ראש ולהתעלם מכל החרא שצף בזמן האחרון.
אין עשן בלי אש.
בכל מקום שיש בו סוללה של כוכבים,יהיו גם רינונים מחדר ההלבשה.pirlo21 כתב:אובייקטיבי לגמרי לפי המשחקים האחרונים שראיתי של ברדה אין לו מקום ב11 שלנו.
אין עשן בלי אש.
לנו זה חדש ויכול גם מאוד שיקרה מצב שנשלם על זה מחיר.
כאן מגיעה לידי ביטוי המנהיגות של ברק בכר והצוות מסביבו,כאן טמונה ההצלחה,כל התנאים קיימים וצריך לדעת להוביל את זה למקום טוב.
הרבה אנשים מחכים לו ולנו בפינה,התפקיד שלו יהיה לנטרל את כל הרעשים ולהצליח,המפתח זה ברק בכר.
מסכים מאוד עם מה שאתה אומר. לגבי השמועות הלא נעימות, הגיעו לאוזני דברים דומים ממקורות שאני די סומך עליהם, ודווקא מה שהפתיע אותי מאוד שאותם מקורות אמרו לי שדווקא הבחור שלקח מנהיגות ועשה שיחה לשחקנים היה לא אחר מאשר בוזי.pirlo21 כתב:אובייקטיבי לגמרי לפי המשחקים האחרונים שראיתי של ברדה אין לו מקום ב11 שלנו.
אין עשן בלי אש.
תגובה אחרונה שלי בנושא-
תראו איך אפשר להמציא ציטוטים ולחמם את האווירה בקבוצות: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 74,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מצחיק שעדיין אנשים מאמינים לטריקים הזולים האלו.
תראו איך אפשר להמציא ציטוטים ולחמם את האווירה בקבוצות: https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 74,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מצחיק שעדיין אנשים מאמינים לטריקים הזולים האלו.
https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/142886" onclick="window.open(this.href);return false;
כשאין על מה לכתוב.
כשאין על מה לכתוב.

אני מאוד אוהב את ברדה ומעריך אותו וכמובן זוקף לזכותו את הפיכתנו לקבוצת צמרת. אבל אם הוא לא יקבל את החלטות המאמן שהם מקצועיות נטו אז הוא פשוט מקלקל את כל מה שהשיג למען המועדון וחבל... נקווה שיהיה טוב!
לא יכולתי להסכים יותר, בעיקר לגבי עניין הכוכבים מהספסל, אלה פשוט הדוגמאות הכי טובות שאפשר היה להביא.pirlo21 כתב:אובייקטיבי לגמרי לפי המשחקים האחרונים שראיתי של ברדה אין לו מקום ב11 שלנו.
אין עשן בלי אש.
זאב ז'בוטינסקי כתב בהמנון ביתר "..כי שקט הוא רפש".
הוא כנראה לא התכוון לשקט שבגיזרה שלנו בימים האחרונים.
יופי.
יופי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גדי כתב:זאב ז'בוטינסקי כתב בהמנון ביתר "..כי שקט הוא רפש".
יופי.
הגיע הזמן באמת לקבוצה גאונית ואכזרית

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר