סיכום עיקרי פגישת נציגי האוהדים עם הנהלת הקבוצה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: סיכום עיקרי פגישת נציגי האוהדים עם הנהלת הקבוצה.

שליחה על ידי clark kent »

Amit M כתב:מחירי כרטיסים יהיו 35 ש"ח בוגר, ו-25 ש"ח נוער.

ירידה לדשא בסופו של דבר לא תתאפשר. (לא מפתיע)
נו אחלה מחירים.. אין סיבה לא להגיע למשחק...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אריק כתב:תיארת לעצמי שהיית היחיד שניסה להילחם וזאת גם הסיבה שמראש לא רציתי להגיע לפגישה.

טעות בידך.

כשאני אומר "צד מסויים" אני מתכוון לכל מי שמשתייך לאותו צד. לא לבנאדם אחד.
אתה יכול להיות גאה שדווקא היו"ר שלך דווקא נלחם כמו אריה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
רונן כהן
Title: שער 2

שליחה על ידי רונן כהן »

עזוב אותך אורי אם נלחמתם אז לפי דעתי אומרים לאבי שכטר,לקובי וקנין ולציפורה פשוט ביי והייתם יוצאים ואז תאמין לי שהם היו מדברים אחרת.
מי אלה בכלל,אלה סתם אנשים שמרויחים כסף מהפועל באר שבע אז אורי אל תחרטט אותי אם הייתם יוצאים מהפגישה הזאת הייתם יוצאים גדולים אחי.
חבל
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

רונן כהן כתב:עזוב אותך אורי אם נלחמתם אז לפי דעתי אומרים לאבי שכטר,לקובי וקנין ולציפורה פשוט ביי והייתם יוצאים ואז תאמין לי שהם היו מדברים אחרת.
מי אלה בכלל,אלה סתם אנשים שמרויחים כסף מהפועל באר שבע אז אורי אל תחרטט אותי אם הייתם יוצאים מהפגישה הזאת הייתם יוצאים גדולים אחי.
חבל

1. להיות חכם בדיעבד זו לא חכמה..

2. וגם למהר לשבור את הכלים לא חכם מי יודע מה..

3. אם היית שם, היית מבין שזה לא ריאלי...כי הנושא דופדף מבלי שנחתך לכאן ולכאן, וההחלטה הסופית היתה בסוף הפגישה...

4. לפוצץ פגישה? זה רעיון שאם כבר עושים חייבים לתאם מראש, תוך שת"פ עם עם הצד השני...אבל כפי שאמרתי הצד השני לא עשה את המינימום שבמינימום הנדרש וזה להשמיע את קולו...

סמל אישי של משתמש
נאור סייס
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי נאור סייס »

כול הכבוד לספונסרים שתורמים כסף, גם להנהלה על התרומה הכספית אני מאמין שירימו משהו גדול עם כול אביזרי העידוד האלה.
לגבי מחיר הכרטיסים, אני לא מבין למה כול התלונות האלה, מה אתם רוצים להגיד לי שהמחירים האלה מבריחים אוהדים ?
נו באמת, יש לנו בין המחירים הכי זולים בארץ די לדבר שטויות.
מי שבאמת רוצה לבוא יבוא, אולי היה אפשר להיתגמש בקטע של הנשים שאישה שבאה עם חולצה אדוה נכנסת חינם זה עוד בסדד.
אבל המחירים לטעמי בכול אופן לא יקרים ונוחים לכולם, ואל שתכחו שההנלה צריכה מאיפשהו להחזיר כספים לא ?
מחכה כבר למשחק הזה, יום שישי, שעה 16:00, וסרמיל, טירוף !!!
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

לפעמים עדיף מלהוריד מחירים לעשות קמפיין עינייני ברחבי העיר. ומעבר לזה- לנסות למצוא גימיק שיביא גם יותר נשים למשחקים. יותר ילדים. אני יודעת שיש בעייה חמורה של חורבה. אנחנו משחקים בחורבה. אבל עדיין אני מאמינה שאפשר לעשות את זה, אפשר להביא משפחות לכדורגל- אבל בבחינת מבצע למשחה- הכרטיס הרביעי חינם (הזול מביניהם), וזה אפילו לא הפסד ממשי- כמובן צריכים למצוא דרך לוודא שאלה יהיו משפחות ולא סתם שני אנשים שחברו יחדיו.

קצת מאכזב לגלות שכל מה שההנהלה הייתה מוכנה לעשות זו הוזלה (די מזערית) בכרטיסי הבוגר.ולא ייצא לי לראות שלטי חוצות או משהו בסגנון לקראת המשחק.

אגב הוזלת המחיר לא קשור דווקא לזה שזה יבריח אוהדים אלא לרצון למשוך אוהדים. וכן עדיף היה לעשות ילד עם חולצה אדומה נכנס חינם (או אישה עם חולצה אדומה זה באמת לא סיפור).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

טעות בידך.

כשאני אומר "צד מסויים" אני מתכוון לכל מי שמשתייך לאותו צד. לא לבנאדם אחד.
אתה יכול להיות גאה שדווקא היו"ר שלך דווקא נלחם כמו אריה.
מתנצל כלפי מישל, אבל בכל מקרה היה להיעשות שת"פ בין מישל וחנן לתאם ציפיות
לקראת הפגישה ונקיטת צעדים במקרה של...
מסכים עם רונן לגבי היציאה מהפגישה או פשוט לסיים אותה בתחושה של אי הסכמה טוטאלית
והשארת תחושה בידי ההנהלה שזה לא סוף הסיפור ומיד לאחר מכן לפנות לאלונה ולהפעיל מכבשים.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

https://www.one.co.il/Article/08-09/1,2,1,0/135726.html" onclick="window.open(this.href);return false;

אין מה להשוות אבל צעד יפה של עכו !!!
שלא לדבר על הערייה של חיפה בעוד אנחנו נלחמים בערייה שלנו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

אריק כתב:מתנצל כלפי מישל, אבל בכל מקרה היה להיעשות שת"פ בין מישל וחנן לתאם ציפיות
לקראת הפגישה ונקיטת צעדים במקרה של...
מסכים עם רונן לגבי היציאה מהפגישה או פשוט לסיים אותה בתחושה של אי הסכמה טוטאלית
והשארת תחושה בידי ההנהלה שזה לא סוף הסיפור ומיד לאחר מכן לפנות לאלונה ולהפעיל מכבשים.

יתרה מזו, אריק - אני יכול לומר לך שמישל נלחם יותר מכולם. גם ממני. נושא מחירי הכרטיסים היה הפתיח לשיחה, ולא כי מישהו אחר יזם את זה...ניכר בבירור שהוא ישן יום לפני על הנושא...

ואה כן, גם פנייה טלפונית לאלונה אחר אותה פגישה היתה...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

crazyred כתב: קצת מאכזב לגלות שכל מה שההנהלה הייתה מוכנה לעשות זו הוזלה (די מזערית) בכרטיסי הבוגר.ולא ייצא לי לראות שלטי חוצות או משהו בסגנון לקראת המשחק.
).
הוציאו שלטי חוצות.
ממש לא משהו מקורי - כמעט העתק זהה של שלטי החוצות של פתיחת העונה ("גאווה. אמונה. נשמה" - עם התמונות של השחקנים עם צבעי המלחמה) + כותרת גדולה : "כל היציע משתולל" ולמטה: וסרמיל, שישי 24.4.09 16:00".
משהו כזה...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:
הוציאו שלטי חוצות.
ממש לא משהו מקורי - כמעט העתק זהה של שלטי החוצות של פתיחת העונה ("גאווה. אמונה. נשמה" - עם התמונות של השחקנים עם צבעי המלחמה) + כותרת גדולה : "כל היציע משתולל" ולמטה: וסרמיל, שישי 24.4.09 16:00".
משהו כזה...

אכן.

שכחתי לציין בנוסף לכל האמור בהודעה הראשונה 6 או 8 שלטי חוצות ברחבי העיר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:

יתרה מזו, אריק - אני יכול לומר לך שמישל נלחם יותר מכולם. גם ממני. נושא מחירי הכרטיסים היה הפתיח לשיחה, ולא כי מישהו אחר יזם את זה...ניכר בבירור שהוא ישן יום לפני על הנושא...

ואה כן, גם פנייה טלפונית לאלונה אחר אותה פגישה היתה...
מתנצל שוב, לפחות מישל יכול להרגיש טוב עם זה שהוא נלחם ועשה הכל לטובת העניין.
מה שציינת מחזק עוד יותר את זה שאם היה שת"פ בין מישל וחנן עם קווי יסוד ברורים על מה מוותרים
ועל מה לא ייתכן והתוצאות היו שונות. אני דווקא הבנתי במוצ"ש שיש כוונה לעשות מחיר אחיד של 25 ש"ח
אבל כנראה שאבי שכטר ראה זאת כ-"התאבדות כלכלית" קשה למועדון שתגרום ככל הנראה למימוש הערבויות
בבקרה ומינוי מפרק זמני/כונס נכסים למועדון... חבל!

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מבין את הביקורת שלכם ומתחבר אלייה אפילו במקום מסויים,

אני הבנתי בתום המשחק נגד ירושלים שכן תתוכנן הורדת מחירים והגדרת מחיר אחיד למשחק, מה שבסוף לא קרה.
ההורדת מחירים במקרה הזה היא דיי מצחיקה.

שוב מערכת השיווק עובדת הרבה מול ספונסרים ופחות מול קהל וזה חבל מאוד וכדאי שבמועדון יפנימו שהלקוח העיקרי שלהם זה לא חברת גולדסטאר אלא האוהדים.

למרות כל הביקורת המוצדקת,
אני חושב שיש כמה דברים יפים שכן הושגו.
ה-3500 ש"ח שהקצתה הקבוצה לדגלים זה מכובד מאוד, אני חושב שיכול להוסיף המון המון צבע ליציע.
גם ה-1000 דגלונים של חברת דל יוסיפו המון.
10,000 בלונים ימלאו את וסרמיל באדום.
ו-5,000 ידאגו לכך שרוב האנשים אכן ילבשו חולצה אדומה.

סך הכל, אני מאמין שבסופו של דבר יגיעו 10,000 אוהדים למגרש.
תהיה חגיגה אמיתית במגרש.
חבל שההנלה לא השכילה לעשות פעולות בכדי להביא יותר צופים, אבל לפחות התחילה במשהו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

מחירי הכרטיסים הגיוניים.

שער 3 ושער 9 היה צריך להיות לילדים בחולצה אדומה חינם!!!

פרסום בבתי הספר.

שלטי חוצות .בחירה נכונה באפיק הפירסומי אאאאבבבלללל כשבוחרים שלטי חוצות בוחרים בשלטי חוצות במקומות נכונים(סופר וייזן)יקרים יותר משלטי חוצות איפה שפנויי!!

ביום שיבינו בהנהלה שילדים שיבאו מבית הספר ויקבעו בינהם את ההליכה יחד נרוויח אוהדים נוספים בעונה הבאה!!!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אין ספק שהמלחמות האישיות של ראשי חוגי האוהדים רק מזיקות לכלל האוהדים בסופו של דבר. מראה על חוסר רצינות מול הנהלת הקבוצה ולא מאפשר עבודת צוות איכותית ופורה. הבנתי שרוב הישיבה היתה צעקות וזו אחת הסיבות שזה לא הגיע לשום הצלחה.

שיווק המשחק בעיר חשוב פי כמה על הורדת מחירי כרטיס, כי מי ששוכנע להגיע לא יתחרט על 5-10 שקל לכאן או לכאן.

הכי חשוב זה שיווק שיווק שיווק!!!
ברדיו, בחוצות העיר, בבתי הספר, בערוץ המקומי.

כל הכבוד לספונסרים

יפה שהמועדון בכלל ראה לנכון לשבת עם ראשי האוהדים בארגון ההכנות של המשחק, זה לא משהו מובן מאליו (לדעתי לפחות)

למשחק כזה באמת היו צריכים לעשות ילדים ונשים בחולצה אדומה חינם לשערים 3 ו9, שאליהם גם ככה נכנסים בלית ברירה כשכל האופציות האחרות מלאות. הרווח לטווח הארוך ישתלם ומעבר לכך, זהו מנהג קבוע בקבוצות אחרות בליגת העל (באשדוד כמעט תמיד עושים את זה למשל) שעובד יפה מאוד ולא גורם להפסדים כלכליים כי אם רוכש אוהדים רבים.

ראיתי היום מלא סרטונים ביוטיוב שלנו משנים עברו וגם של הפועל תל אביב שמומחית בתצוגות עידוד (מה לעשות, כואב אבל נכון), אחחח היו ימים, היה כיף להזכר בימים היפים שלנו.... 2-6 מפוצצים, היציע מקושט בסרטים בלבן ואדום, אלפי בלונים, עשרות דגלים (לאן הם נעלמו?). אני כבר לא מדברת על החזיזים ורימוני העשן שהאירו וכיסו את המגרש כולו, שזה כבר אין באף מגרש בגלל ההחמרות בעונשים. אבל היתה שמחה, היתה תצוגה.

המועדון נותן 3500 ש"ח רק בשביל המשחק ביום שישי שיתווספו לאלפי השקלים מהפסטיבל בשקל, ואנשים פה מבואסים ומרגישים מרומים. איפה קיבלנו את זה מזינו? מתי היה לקהל כל כך הרבה כסף? ממתי נהיינו מפונקים ככה? מה אנחנו ביית"ר של גיאדמק? איפה העממיות? לא צריך שלטים שכל אחד עולה 4000 שקל (אני בכוונה קצת מגזימה כדי להעביר נקודה). לא צריך שלטים מבד מיוחד שמיובא מאנ'לא יודעת איפה. יאללה! כולה כדורגל, לא חתונה ולא שמלת כלה.

תוסיפו את השווי של מה שהספונסרים מביאים ויש לכם פה סכום מטורף של כסף. אנחנו בתקופת מיתון וכלכלה בקנטים לא לשכוח.
אז נכון, את רוב הכסף לא המועדון הוציא אלא הספונסרים, זה באמת משנה? למישהו אכפת שעל הדיגלון שהוא מנפנף יהיה לוגו של חברה? לא נראה לי.

האכזבה היחידה היא יכולות השיווק של המועדון שמוסיפות לאכזב משבוע לשבוע.

מעבר לזה, ניכרת השקעה וחשיבות לחגיגות, אל תשכחו שלא רק אנחנו חוגגים כאן. יש אנשים במערכת שעבדו בשביל זה במשך שנתיים, יום יום, וזו חגיגה שלהם בדיוק כפי שהי שלנו (אם לא יותר)

יהיה טוב אנשים, אנחנו נעשה את ההבדל (אתם, אני מצלמת מהדשא) ולא כמות הכסף, אלא היצירתיות :-)

שלח תגובה