תכנון מקומות ישיבה ללא חשיבה מספקת באצטדיון טרנר !
Re: תכנון מקומות ישיבה ללא חשיבה מספקת באצטדיון טרנר !
הבעיה רק במערבי או גם במזרחי?
- The red one
זה כבר בכווונה תחילה...messiah כתב:אם כבר יש מחדל בכל נושא אדריכלות האיצטדיון (ואני לא נוטה להתלונן כאחרון הבאר שבעים) זה הבנייה
של הקירות התומכים הפינתיים שיגרמו לכך שמאות אנשים שיישבו בסמוך להם לא יראו את היציע הסמוך.
קצת הזוי אבל נחיה עם זה
הלכתי ובדקתי את המושב שלי שנמצא סמוך לזכוכית . רואים הכל מבעד לזכוכית , מציק אבל שיש זכוכית . מוזר שלא חתכו אותה בהתאם למעקה. מצ"ב תמונה

- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זה לא נראה נורא ככ.. נראה לי שגיל ציין בעייתיות במיקומים שבהם יש גם את הבטון של הכניסה ליציע..yakar כתב:הלכתי ובדקתי את המושב שלי שנמצא סמוך לזכוכית . רואים הכל מבעד לזכוכית , מציק אבל שיש זכוכית . מוזר שלא חתכו אותה בהתאם למעקה. מצ"ב תמונה
הדשא נראה רע....אביאל כתב: זה לא נראה נורא ככ.. נראה לי שגיל ציין בעייתיות במיקומים שבהם יש גם את הבטון של הכניסה ליציע..
בנוגע ליציע המזרחי למי ששאל - שם המצב הרבה יותר טוב, לדעתי שם לא יהיו כמעט בעיות צפייה.
בנוגע למערבי - הבעיה בסמוך לזכוכית היא קטנה ביחס לכסאות הצמודים למעקים... שם אני רואה בעיה רצינית.
בנוגע לדשא - מצב ממש לא מעודד... הלוואי שיהיה מוכן למשחק הראשון...צריך באמת מישהו מומחה שיטפל בנושא.
בנוגע למערבי - הבעיה בסמוך לזכוכית היא קטנה ביחס לכסאות הצמודים למעקים... שם אני רואה בעיה רצינית.
בנוגע לדשא - מצב ממש לא מעודד... הלוואי שיהיה מוכן למשחק הראשון...צריך באמת מישהו מומחה שיטפל בנושא.
גיל אני מציע שתעביר את הנושא לטיפול של המועדון כדי שיהיו מודעים לזה ואולי יעשו משהו בנידון
חשבתי על זה .... ושוחחתי עם מי שצריך בנושא.gate5 כתב:גיל אני מציע שתעביר את הנושא לטיפול של המועדון כדי שיהיו מודעים לזה ואולי יעשו משהו בנידון
העניין הוא שזה כבר מצב נתון ולא ניתן לעשות הרבה.
למעט נושא הזכוכיות שניתן אולי להקטין , מה תעשה עם היושבים בצמוד למעקה ? ( כמו שאני הייתי)
הרי זה אומר להעביר אותם למקום אחר שבוודאות יהיה פחות איכותי , כמו מאחרי השער וכד׳.
יש כאן בעיה ללא ספק.