רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי שמעון א »

zivmay כתב: אם באמת היה בור, היית רואה את רז עובד שעות נוספות ומקבל שער או שניים. אם אני לא טועה, הייתה להם עוד בעיטה אחת למסגרת וגם זה מבעיטה חופשית.
אתה מדבר כאילו ליפשיץ עבד שעות נוספות...
היינו גרועים אחי. את רעננה אנחנו חייבים לנצח. בליגה, בגביע ובאימון.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

האמת,לא רע לשלב כזה של העונה.
בוא נהיה כנים ונספור כמה פעמים הגיעה רעננה באמת לרחבה שלנו ועזבו את השטויות של השדרנים שתיקו משקף.
רז רחמים לא עמד במבחן משמעותי אחד ואין ספק שיש פחות הפקרות.
צריך לזכור ששיחקנו בלי העוגנים המרכזיים,אלה שמאזנים את הקבוצה,גורש,אוגו,ביטון,צדק עד שנכנס.
יש לנו המון דקות מתות,יש מרחקים גדולים מדי בחלק ההקפי.
ואני חושב שזהו,תם שלב הניסויים,יש עוד שתי משחקים לפתיחת העונה ובכר צריך להריץ את ההרכב המסתמן למעט הפצועים כמובן וליצור סוג של סינרגיה.
כמו שאני רואה את זה,החלק ההגנתי סגור,טאהא צריך להיות המגן הימני,קישור נראה לי שהשלישייה תהיה,ראדי,אוגו והובאן ובחלק ההתקפי לדעתי תהיה לו התלבטות בין וואקמה למליקסון,שבוזגלו יישאר בצד ושהר יהיה חלוץ מרכזי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: לא יודע מה ראית.
אני ראיתי חוסר תיאום, מרחקים גדולים, בור במרכז השדה ומעט מאוד סיבות לאופטימיות.

המזל שיש עוד מספיק זמן לתקן.
אתה יודע שלי ולבחור היו הרבה חילוקי דעות בעבר,אבל הפעם הוא צודק,תנסו לרדת לסוף דעתו,הקבוצה נראית מסודרת,כמובן לא מושלם,אבל אם החלק ההגנתי שלך עובד טוב עשית 70% מהעבודה.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אני דווקא כן מודאג קצת. אם לא סופרים את הקבוצה מהליגה הצ'כית השנייה, אז שני משחקי אימון, שני משחקים באירופה ושני משחקי גביע הטוטו שרק הקשרים האחוריים מבקיעים (למעט פנדל של בוזגלו שגם הגיע מהכשלה של הובאן).
מילא שחקן אחד-שניים לא פוגעים, אבל יש פה שישיית התקפה שלמה שגם לא בועטת לשער יותר מדי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Shayke10 כתב:מליקסון ענק.
רק אני רואה את זה ?
מליקסון פשוט נהדר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:אני דווקא כן מודאג קצת. אם לא סופרים את הקבוצה מהליגה הצ'כית השנייה, אז שני משחקי אימון, שני משחקים באירופה ושני משחקי גביע הטוטו שרק הקשרים האחוריים מבקיעים (למעט פנדל של בוזגלו שגם הגיע מהכשלה של הובאן).
מילא שחקן אחד-שניים לא פוגעים, אבל יש פה שישיית התקפה שלמה שגם לא בועטת לשער יותר מדי.
אני חושב שזה רק מראה לך את הגיוון הבלתי נגמר בקבוצה הזאת.
אם החלק ההתקפי לא מבקיע אז יש מי שייתן עבודה,תחשוב מה יקרה שהם יתחילו להבקיע.
ואנחנו מדברים שהליגה עוד לא התחילה כן?

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

קדימה קדימה להתפוצץ ולשרוף את המועדון

פרשנים קשקשנים עלק לא מגיע לנו הניצחון ותיקו משקף

10 דקות אחרונות מצבים של גולים בטוחים.

רעננה נלחמו על החיים . אנחנו באנו יהירים

נכון היה משחק חלש יחסית אבל ראבק רק אני ראיתי הזדמנויות אמיתיות שנבעו ממהלכים מתוכננים?!

נאווקמה חלש? כשבוזגלו עבר לצד שמאל גם הוא היה . אולי כי היו שם שומרים טובים מאוד? דווקא ראיתי כמה מהלכים יפים שלו. עוד קצת מחץ ותיאום ואולי קצת לעבוד על הציפיות ממנו והוא יהיה תותח.
מליקסון? 10 שניות על המגרש ונותן מסירה אדירה לאופיר שממשיך רוחב יפה לגורדנה שהיה אמור לקרוע את הרשת.
גם ברדה שיחק יפה מאוד. וצריך להדגיש שזה דווקא כשהוא משחרר כדור ולא מנסה לעשות דריבל. כדאי שישים לב לזה.

הובאן- ערן זהבי מיני שלנו. חכם מאוד - ראה צפיפות הלך על בעיטות מחוץ לרחבה. כדאי ללמוד להבא נגד קבוצה שמצופפת לעשות את זה יותר.

ורעננה- תרדי כבר ליגה תרדי. אם זה היה משחק ליגה הייתי שורף את המחשב שלי. נמאס כבר כמה נק' הם יכולים לקחת לנו. ולמען האמת מגיע להם שאפו על זה(בתנאי שיקחו גם למכבי!)

יאללה תרגיעו ואל תתנו לאתרים להרתיח ולהלחיץ , גם בכר היה עצבני קצת וזה מראה שהוא מתוח. זה לא יתרום להצלחה וכדאי שכולנו נבין את זה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אדום זקן כתב: אני חושב שזה רק מראה לך את הגיוון הבלתי נגמר בקבוצה הזאת.
אם החלק ההתקפי לא מבקיע אז יש מי שייתן עבודה,תחשוב מה יקרה שהם יתחילו להבקיע.
ואנחנו מדברים שהליגה עוד לא התחילה כן?
נכון, יש עוד זמן.
אבל אני מזכיר לך כמה זמן חיכינו עונה שעברה שהרביעייה תתחבר...

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בדר"כ שקבוצה עובדת, מסודרת ורצה (בעיקר בחלק ההגנתי) , צריך איזה גול שישבור את הקרח בהתחלה.
פתחנו טוב, והייתה לנו הזדמנות טובה בהתחלה. חבל שהיא נכנסה, אני מאמין שהמשחק היה מתפתח אחרת.

דרך אגב, השער של הובאן הגיע מהנעת כדור מאוד ארוכה וסבלנית, תראו ותזכרו.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אתם לוקחים את זה דרמטי מידי.

אומנם לא הברקנו בחלק הקדמי אבל עם קצת חשיבה נכונה של בוזי, ופחות החמצות בחלק הקידמי המשחק הזה בכיף נגמר בהפרש של יותר משער אחד.

שנה שעברה משחק כזה רעננה שולטת ולוחצת אותנו, היום במחצית השנייה הם לא בעטו בעיטה אחת למסגרת והסעיטה היחידה שלהם לשער בכללי הייתה ברמת ה"אילוז".

אנחנו בדרך הנכונה, ולשם שינוי סוף סוף רואים דרך.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

עזבו רגע את האין מצבים של רעננה בצד ותבינו ששיחקנו (שוב) מול קבוצה מסורסת התקפית.
בדקות שהיא שלחה שחקנים קדימה זה היה נראה רע ובכר חייב לטפל בזה, כי נגד התקפות חזקות יותר אנחנו נחטוף.

לגבי הלחץ והניסיונות להרגיע, תוותרו מראש.
אף אחד לא בלחץ.
אם היינו נותנים הצגות בשלב כזה של העונה אז באמת הייתי מודאג.

אבל כן, יש לא מעט נורות אדומות שנדלקו במשחקים האחרונים וזה הזמן לתקן כדי להיות מוכנים לליגה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

yedidel כתב:
נכון, יש עוד זמן.
אבל אני מזכיר לך כמה זמן חיכינו עונה שעברה שהרביעייה תתחבר...
אמיתי.
זה אפילו לא דומה לתחילת עונה שעברה,שבה חילצנו תיקו נגד הפועל פת והושפלנו בבית נגד ביתר במשחק שהיה צריך להיגמר גם 5.
לא אומר שאין מה לשפר,אבל תמיד טוב לעשות את זה שהבסיס שלך טוב ובסיס זה אומר הגנה טובה ומשחק מסודר שבינתיים קיים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:עזבו רגע את האין מצבים של רעננה בצד ותבינו ששיחקנו (שוב) מול קבוצה מסורסת התקפית.
בדקות שהיא שלחה שחקנים קדימה זה היה נראה רע ובכר חייב לטפל בזה, כי נגד התקפות חזקות יותר אנחנו נחטוף.

לגבי הלחץ והניסיונות להרגיע, תוותרו מראש.
אף אחד לא בלחץ.
אם היינו נותנים הצגות בשלב כזה של העונה אז באמת הייתי מודאג.

אבל כן, יש לא מעט נורות אדומות שנדלקו במשחקים האחרונים וזה הזמן לתקן כדי להיות מוכנים לליגה.
מבחינתי זה מצויין שהדברים האלה קורים עכשיו.
מה גם שלא ראיתי שום קבוצה שהרשימה אותי עד כה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אדום זקן כתב:האמת,לא רע לשלב כזה של העונה.
בוא נהיה כנים ונספור כמה פעמים הגיעה רעננה באמת לרחבה שלנו ועזבו את השטויות של השדרנים שתיקו משקף.
רז רחמים לא עמד במבחן משמעותי אחד ואין
ספק שיש פחות הפקרות.
צריך לזכור ששיחקנו בלי העוגנים המרכזיים,אלה שמאזנים את הקבוצה,גורש,אוגו,ביטון,צדק עד שנכנס.
יש לנו המון דקות מתות,יש מרחקים גדולים מדי בחלק ההקפי.
ואני חושב שזהו,תם שלב הניסויים,יש עוד שתי משחקים לפתיחת העונה ובכר צריך להריץ את ההרכב המסתמן למעט הפצועים כמובן וליצור סוג של סינרגיה.
כמו שאני רואה את זה,החלק ההגנתי סגור,טאהא צריך להיות המגן הימני,קישור נראה לי שהשלישייה תהיה,ראדי,אוגו והובאן ובחלק ההתקפי לדעתי תהיה לו התלבטות בין וואקמה למליקסון,שבוזגלו יישאר בצד ושהר יהיה חלוץ מרכזי.
האמת שזה כבר משחק שני שאני לא מצליח להבין ממה אתה כל כך מרוצה.
יכול להיות שהדברים עוד יתחברו אבל כרגע זה ממש רחוק משם.
להיות מעודד מזה שקבוצה כמו רעננה שבמקרה הטוב היא קבוצת מרכז טבלה בקושי הגיעה למצבים זה פשוט לחזור 3 שנים אחורה.
מצטער שיוצא לנו להתווכח אבל כמו שכתבתי אחרי המשחק נגד כפר סבא ההנעת כדור איטית ולא מסודרת, נגד כפר סבא שלטנו במשחק רק בגלל שהם לא לחצו אותנו ועשו לנו יותר מידי כבוד היום כשבאה קבוצה טיפה יותר רצינית שקצת לוחצת אז רואים בבירור כמה אנחנו לא באמת שולטים במשחק.
אוהב את האופטימיות שלך(בלי ציניות) והלוואי שכבר ביום רביעי תתן לי לאכול את הכובע.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

נוואקמה עדיין חלוד אבל עם עוד טיפה תיאום הוא יפרע שטרות. שלטנו במשחק ורעננה הגיעה למצב אמיתי אחד. הרגיש לי שהשחקנים יכולים לתת כל רגע מסירה לגול וחיפשו את האופציה היותר בטוחה ונשארו עם כלום לבסוף. צריכים יותר מחץ, בעיטות מרחוק וריכוז. אני אופטימי.עצוב שיש לנו אוהדים שמושפעים מפרשנים שמבלבלים תמוח, הנטייה של כולם זה לפרגן לאנדרדוג וטבעי שרעננה יקבלו מחמאות אבל שום תיקו לא משקף פה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה