רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
eitam

Re: רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי eitam »

נשבע לכם שאני לא מבין אתכם. הקבוצה מסודרת, ישנם מהלכי כדורגל שברור שהשחקנים עובדים עליהם באימונים, כושר משופר, דומיננטיות, שחקנים ששנה שעברה היו חושך (דווידזדה, מליקסון...)נראים כמו שחקנים!!! אז כן, חסרה מעט חדות מול השער, חסר תיאום אבל רבאק עוד לא התחילה הליגה!!!
מי שלא מבין את עומק השינוי מוזמן לראות את המשחק שלנו מול רעננה באמצע שנה שעברה. אתם לא שורדים עד דקה 60. סבלנות, עוד נרווה נחת

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אם לא הטעות של אילוז אנחנו מנצחים+ פנדל שלא קיבלנו וקצת ריכוז של גורדנה.

אהבתי מאוד את ההתקדמות של דוידזאדה. גורדנה היה טוב היום.
בכללי למרות שזה היה משחק פחות טוב שלנו עדיין ראינו קבוצה על המגרש

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

יש עומק. יש הנעת כדור. יש נסיוניות ליצור מהלכי כדורגל פה ושם.

לא משחק טוב שלנו, אבל חובה להיות סבלניים.
נערך לאחרונה על ידי ReDo ב 09 אוגוסט 2015, 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

משהו תקוע מהאזור שקרוב לרחבה (וזה כבר התקדמות, לפני כן זה היה תקוע מהחצי בערך) שם המסירה האחרונה פשוט לא הולכת טוב ואין מחץ. וגם כשכן, באה בעיטה לשמיים.
מחצית שנייה מאכזבת מבחינה התקפית, לא מבין למה מליקסון לא ניסה פשוט לתת צ'יפ בנגיעה ולגמור את הסיפור. כזה קשה לשחק פשוט?

אין מספיק דינמיות באזור הרחבה, כאילו שמחכים שהכדור ינחת להם על הנעל.
שיראו בלופים את הגול של זהבי מול פלזן ויבינו שרוב העניין זה לצפות את הדברים מראש (עניין של תיאום כמובן שעדיין בחיתוליו) ותנועה נכונה להקדים את המגן. ככה גם דרדלה של שפונגין נגמרת בגול.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

הבעיה העיקרית שלנו היא מחץ

בן שהר פרווה כמו ארטיק קרח של פלדמן וארבייטמן אנמי כמו ילדה אחרי תרומת דם

צריך איזה רוצח שכיר ברחבה שלא רואה ממטר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

כמובן שתיקו לא משקף.
זה לא אומר שאנחנו צריכים להיות מרוצים ממה שראינו.

השם של נוואקמה עולה פה הרבה ולכן אני חייב לשתף..
יש לי הרגשה שיש פה פוטנציאל התנגשות גדול מאוד בינו לבין הקהל.
משהו באדישות שלו כנראה משדר זלזול לאנשים.

נקווה שיתחיל להיות חד יותר, כי בפעולות שהוא עושה רואים שיש לו הרבה כדורגל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

xboy כתב: האמת שזה כבר משחק שני שאני לא מצליח להבין ממה אתה כל כך מרוצה.
יכול להיות שהדברים עוד יתחברו אבל כרגע זה ממש רחוק משם.
להיות מעודד מזה שקבוצה כמו רעננה שבמקרה הטוב היא קבוצת מרכז טבלה בקושי הגיעה למצבים זה פשוט לחזור 3 שנים אחורה.
מצטער שיוצא לנו להתווכח אבל כמו שכתבתי אחרי המשחק נגד כפר סבא ההנעת כדור איטית ולא מסודרת, נגד כפר סבא שלטנו במשחק רק בגלל שהם לא לחצו אותנו ועשו לנו יותר מידי כבוד היום כשבאה קבוצה טיפה יותר רצינית שקצת לוחצת אז רואים בבירור כמה אנחנו לא באמת שולטים במשחק.
אוהב את האופטימיות שלך(בלי ציניות) והלוואי שכבר ביום רביעי תתן לי לאכול את הכובע.
שמע,שאתה בונה קבוצה באיכות כזאת,אתה מצפה כל משחק לתת רביעיות.
אבל הכדורגל מזמן התקדם וממול לא עומדים קונוסים,קבוצה שבאה לשחק מול ב"ש באה במוטיבציית שיא וזה חא משנה אם קוראים לה רעננה,כ"ס או בני יהודה.
אילו סוג המשחקים שמצפים לך בליגה וטוב שכבר עכשיו השחקנים מבינים שלא השמות יביאו את הנצחונות אלה כדורגל יעיל.
אני אוהב לעשות השוואות ואמרתי את זה לא פעם ויחסית לזמן המקביל אשתקד,אנחנו נראים הרבה יותר מסודרים למרות השינויים בסגל ומאמן חדש.
נכון שיש עוד הרבה עבודה במיוחד בחלק ההתקפי שנראה חלוד וחסר תיאום ויצירתיות,אבל אילו הם צרות טובות,תיאום מגיע עם הזמן.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

מצליח להזדהות עם שני הצדדים.
לא יודע איך זה נראה מהטלוויזיה אבל מהמגרש זה נראה לא טוב בחלק גדול מהדקות של המחצית הראשונה ונראה טוב יותר בחלק גדול של המחצית השניה עם כמה החמצות שגרמו לי לתלוש שערות. היה חסר לי אמצע אגרסיבי, אוגו היה ממש חסר לי, בנוסף נוואקמה עם נגיעות יפות והפעיל את אופיר די הרבה, אבל הכבדות שלו פשוט שיגעה אותי, כאילו יש לו משקולות של 100 טון על הרגלים. בנוסף החילופים קצת העירו את המשחק ובהחלט שינו אותו לטובה, גם ברדה וגם מליקסון וזה כלי מאוד חזק בניגוד לשנה שעברה. בכל אופן צריך לדעת לא להיכנס למרה שחורה מהמשחק ופשוט להמשיך, זה נראה כאילו אנחנו ליד, מקווה שנצליח להתחבר ולהתפוצץ עד תחילת הליגה. ובכר אכן צריך לתת את הדעת על זה שרק הקישור האחורי שלנו מבקיע ב 4 משחקים רישמיים

סמל אישי של משתמש
ginger

שליחה על ידי ginger »

ווקמה לא משפיע לחיוב על המשחק, לעומתו מליקסון זריז ומייצר הזדמנויות כמו גם ברדה שמוסיף המון למשחק.
לטעמי החלוצים יבואו לידי ביטוי רק עם ברדה ומליקסון

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

אדום זקן כתב: שמע,שאתה בונה קבוצה באיכות כזאת,אתה מצפה כל משחק לתת רביעיות.
אבל הכדורגל מזמן התקדם וממול לא עומדים קונוסים,קבוצה שבאה לשחק מול ב"ש באה במוטיבציית שיא וזה חא משנה אם קוראים לה רעננה,כ"ס או בני יהודה.
אילו סוג המשחקים שמצפים לך בליגה וטוב שכבר עכשיו השחקנים מבינים שלא השמות יביאו את הנצחונות אלה כדורגל יעיל.
אני אוהב לעשות השוואות ואמרתי את זה לא פעם ויחסית לזמן המקביל אשתקד,אנחנו נראים הרבה יותר מסודרים למרות השינויים בסגל ומאמן חדש.
נכון שיש עוד הרבה עבודה במיוחד בחלק ההתקפי שנראה חלוד וחסר תיאום ויצירתיות,אבל אילו הם צרות טובות,תיאום מגיע עם הזמן.
מסכים עם מה שאתה אומר,בגלל זה אני אומר שאולי עדיף להנמיך קצת ציפיות כרגע בשביל לא להלחיץ את המערכת.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

eitam כתב:נשבע לכם שאני לא מבין אתכם. הקבוצה מסודרת, ישנם מהלכי כדורגל שברור שהשחקנים עובדים עליהם באימונים, כושר משופר, דומיננטיות, שחקנים ששנה שעברה היו חושך (דווידזדה, מליקסון...)נראים כמו שחקנים!!! אז כן, חסרה מעט חדות מול השער, חסר תיאום אבל רבאק עוד לא התחילה הליגה!!!
מי שלא מבין את עומק השינוי מוזמן לראות את המשחק שלנו מול רעננה באמצע שנה שעברה. אתם לא שורדים עד דקה 60. סבלנות, עוד נרווה נחת
מדוייק מאוד!

היה חסר מאוד שיר צדק במחצית הראשונה שדוחף קדימה כל הזמן עם הכדור וזה משפיע מאוד על המשחק.
אנחנו לא שמים לב אבל רעננה עומדים 11 שחקנים 25 מטר מהשער. זה לא כדורגל וקשה מאוד לפרוץ הגנות כאלו, שימו ליגה ספרדית יש קבוצות גדולות שלא מצליחות לפרוץ בונקרים כאלו.
אהבתי לראות את הבעיטה של הובאן מרחוק, ככה פורצים בונקר, לקחת את זה ולרשום למשחק ליגה מולם, לבעוט מרחוק, הם יהיו חייבים לצאת ולשלב כמה שיותר משחק דרך האגפים ולא בכוח דרך האמצע, ככה נופלים למשחק שלהם כל פעם מחדש.

למרות שלא מגיעים למלא מצבים, המשחק של הקבוצה יותר נעים לעין, פחות אדישות מעצבנת כמו של עונה שעברה שהייתי פשוט מתפוצץ מהסגנון משחק המגעיל הזה.
משחקים הרבה בנגיעה, אני רואה את זה כבר בכמה משחקים וזה משהו שבטוח שעובדים עליו (במיוחד ראדי והובאן).
דודזאדה היה מעולה, תוקף את הכדור, מוסר מסירות חדות לשחקני התקפה (לרוב לנוואקמה על הקו), חייב לשפר את ההרמות למרות שהייתה לו מסירה מעולה לגורדנה לגול.
בוזגלו היה חלש היום, מצפה ממנו להיות יותר מעורב ולבקש את הכדור, אם צריך גם להיכנס מידי פעם לאמצע ביוזמתו אפילו שעמוס שם.

אגב לגבי נוואקמה, הוא לא היה טוב, הסגנון שלו יותר נוטה למשחק של מתפרצות, נגד מכבי ת"א, מכבי חיפה, ק"ש הוא יכול להיות אש.
במשחקים כאלה הוא נתקע באגף, הוא שחקן שצריך שטח, בכר יצטרך לשחק איתו במשחקים שמתאימים לו, ובאלה שלא אפשר לנסות אותו כחלוץ, שווה לבדוק את זה כבר במשחקים הבאים בגביע הטוטו, ובן שהר משמאל.
נערך לאחרונה על ידי ran ב 09 אוגוסט 2015, 22:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ginger

שליחה על ידי ginger »

ns75 כתב:הבעיה העיקרית שלנו היא מחץ

בן שהר פרווה כמו ארטיק קרח של פלדמן וארבייטמן אנמי כמו ילדה אחרי תרומת דם

צריך איזה רוצח שכיר ברחבה שלא רואה ממטר
בן שהר יבוא לידי ביטוי רק עם שחקני ההרכב ששיחקו במחצית השניה, מפני שרק אז יש מי שמיצר הזדמנויות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני חייב להוסיף שתענוג לראות את מליקסון לוקח שחקנים לטיולים על הקו.
מאז הפציעה שלו לא ראיתי אותו כל כך משוחרר.

הוא צריך עדיין שער או שניים בשביל הביטחון ואז יהיה אפשר להגיד שהרווחנו אותו בחזרה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

הייתי רוצה לראות את טוני משחק באמצע. אם זה לא הולך מבחינתי אפשר לקפל אותו, הוא לא מתאים לנו באגף.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

קצת פרופורציות חברים,

אם השופט לא היה שוכח את המשקפיים בבית/אם אילוז לא מחליט להעלות את מספר הבישולים שלו/אם גורדנה מעט יותר מרוכז/ אם בוזגלו מפרגן יותר/ אם גורדנה לא מחטיא ממטר וחצי מול שער ריק...
המשחק מסתיים ב3-0 קל!

נכון... לא טוטאל פוטבול, אפילו רחוק מזה.
אבל יש בסיס טוב, התוצאה היא לא חזות הכל.

בוזגלו רחוק מהיכולת שלו, בן שהר חלוד, נוואקמה כבד.
סבלנות חברים... תהיו אופטימיים!!

שלח תגובה