מן הסתם החלטה מעצבנת של הנהלת רעננה, ע"מ להרחיק אותנו מהדשא וע"י כך להקטין את השפעתנו. באמת החלטה מגעילה ומעצבנת.אריק כתב: משהו שקשה להבין, למה לעזאזל שמו אותנו ביציע העליון, לא מובן.
רעננה - באר שבע | עדכונים חיים
Re: רעננה - באר שבע | עדכונים חיים
דווקא לדעתי למעלה האקוסטיקה יותר טובהdelta7 כתב: מן הסתם החלטה מעצבנת של הנהלת רעננה, ע"מ להרחיק אותנו מהדשא וע"י כך להקטין את השפעתנו. באמת החלטה מגעילה ומעצבנת.
כל דקה של אילוז על המגרש זה עוול לשחקן וקבוצה. מספיק ודי. יש את לואי ויש גם נוער ואפילו בן תורג'מן.
ממה שראיתי בארבעת המשחקים הרשמיים אז אנחנו נמצאים המון ברחבה של היריבה. שנה שעברה בכינו שכדורים לא מגיעים בכלל לארביטמן. השנה זה לא המצב.
אין ספק ששיפור בקבלת ההחלטות של שחקני האגף ובמיוחד בוזגלו יביאו שערים.
כל התקשורת וגם הרבה אוהדים מחכים לנו בסיבוב. צריך המון קור רוח ושקט של המערכת בכדי להתמודד עם כל משחק שלא יגמר בהפרש של שלושה שערים.
חוץ מזה מאוד מטריד עניין הפציעות. ברוך השם אני כבר לא שומע "בד לאק" אבל זה נראה לא סביר. לא מייחס את זה ספציפית לשום גורם מכיוון שאין לנו פרטים אבל זה אומר דרשני
ממה שראיתי בארבעת המשחקים הרשמיים אז אנחנו נמצאים המון ברחבה של היריבה. שנה שעברה בכינו שכדורים לא מגיעים בכלל לארביטמן. השנה זה לא המצב.
כל התקשורת וגם הרבה אוהדים מחכים לנו בסיבוב. צריך המון קור רוח ושקט של המערכת בכדי להתמודד עם כל משחק שלא יגמר בהפרש של שלושה שערים.
חוץ מזה מאוד מטריד עניין הפציעות. ברוך השם אני כבר לא שומע "בד לאק" אבל זה נראה לא סביר. לא מייחס את זה ספציפית לשום גורם מכיוון שאין לנו פרטים אבל זה אומר דרשני
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+1גדי כתב:כל דקה של אילוז על המגרש זה עוול לשחקן וקבוצה. מספיק ודי. יש את לואי ויש גם נוער ואפילו בן תורג'מן.
העוול העיקרי הוא לאוהדים, זה קיצור שנתיים מהחיים למשחק רשמי ו-5 חודשים לגביע הטוטו ומשחקי אימון.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 10 אוגוסט 2015, 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הכל טוב ויפה ונקווה לטוב בליגה.
אבל צריך לזכור שכל הציפיות של כולם מהעונה הזאת מתנקזות להבדל בין "נראים טוב" לניצחונות.
לא אומר שאין עוד זמן להתאמן, לא חושב שגביע הטוטו כל כך מייצג, אבל אסור לנו לאף אחד במועדון להתמכר ל"יכולת".
הרי מה שחסר לנו זה השער השני בטדי, ההמנעות מאדום של צדק או הבעיטה לחיבור של בוזגלו בדקה ה94 בשוויץ.
אבל צריך לזכור שכל הציפיות של כולם מהעונה הזאת מתנקזות להבדל בין "נראים טוב" לניצחונות.
לא אומר שאין עוד זמן להתאמן, לא חושב שגביע הטוטו כל כך מייצג, אבל אסור לנו לאף אחד במועדון להתמכר ל"יכולת".
הרי מה שחסר לנו זה השער השני בטדי, ההמנעות מאדום של צדק או הבעיטה לחיבור של בוזגלו בדקה ה94 בשוויץ.
- ForeverRed
מדויק.yedidel כתב:הכל טוב ויפה ונקווה לטוב בליגה.
לא עוד מחמאות ותירוצים.
רוצים תוצאות.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
המהירות של נוואקאמה היא למרחקים ארוכים ולשטחים שאין לו פה, אין לו יציאה טובה מהמקום.Totti כתב: תבדיל בין יצירתיות למהירות.
יצירתיות יש לנאווקמה, על הנייר, אולי הכי הרבה בקבוצה יחד עם מליקסון.
גם מהירות יש לו, על אף המראה המעט גמלוני.
בינתיים הוא לא מצליחי להביא לידי ביטוי 10% מהכשרון הטמון בו ועדיין, אני רואה לא מעט הפעלות טובות את אופיר, דבר שאף קשר לא עשה לפניו כמו שצריך וגם עזרה מצויינת על הקו. באשר לאלמנטים שבהם הוא חלש כרגע- אני משוכע שהזמן יעשה את שלו.
מכאן ועד לקבוע שהוא לא מתאים לשיטה זו חמלאות, יש כאן מאמן שמבין עניין ולא מרכיב שחקן כזה או אחר בגלל שקוראים לו X או הוא מרוויח Y
דבר נוסף שובה לקחת בחשבון, הוא השוני במימד שיש לו בקבוצה. ברעננה הוא היה חצי אל, אצלנו הוא עוד שחקן טוב בסגל. צורת המשחק המאוד "משהה" שלו, היא פועל ישיר מהבונקר והיציאה למתפרצות ששיחק שנתיים אצל סילבס וקורצקי. אי אפשר ללמד בחודש שיטה אחרת ובהצלחה מלאה
נוואקאמה לא מסוגל להעביר שחקן וזאת הסיבה שלדעתי אין לו מקום אצלנו באגף.
נכון הוא מסוגל לתת את הפס הקטן הזה שיעמיד שחקן מול שוער אבל לא מהאגף.
שאתה אומר שהוא לא מצליח להביא לידי ביטוי 10% אתה מדבר על יכולת. אני לא אמרתי מילה על יכולת.
האגף מדגיש את כל החסרונות שלו ומעלים את היתרונות, באגף הוא אנמי ומתאים לו יותר לשחק באמצע.
הבעיה הגדולה היא שבמערך שאנחנו משחקים אין את אותו שחקן מתחת לחלוץ שברדה שיחק אצל אלישע ולכן הוא לא מתאים למערך, ברק צריך להחליט אם שווה לו להתאים את המערך לטוני.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי טוני צריך לשחק כחלוץ ובן שהר/ברדה/מלי באגף.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
ברור לחלוטין אבל עכשיו זה הזמן לזהות מה חזק ומה חלש בכדי לעמוד בציפיות לרמת משחק וכמובן תוצאות.yedidel כתב:הכל טוב ויפה ונקווה לטוב בליגה.
אני חושב שזה ברור כשמש כרגע שהבעיה מספר אחת זה החוסר מחץ.זה מצריך פתרון בטווח מיידי שנובע לדעתי גם בגלל קבלת החלטות גרועה. כל כך הרבה פעמים מה שהיה חסר זה הכנסה חדה של כדור מהאף במקום התחכמויות.
עוד פחות משבועיים יש סופ"ש בקש (מישהו יודע איזה יום המשחק?).
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
אתה מגזים.YallaHapoel כתב: המהירות של נוואקאמה היא למרחקים ארוכים ולשטחים שאין לו פה, אין לו יציאה טובה מהמקום.
שאתה אומר שהוא לא מצליח להביא לידי ביטוי 10% אתה מדבר על יכולת. אני לא אמרתי מילה על יכולת.
האגף מדגיש את כל החסרונות שלו ומעלים את היתרונות, באגף הוא אנמי ומתאים לו יותר לשחק באמצע.
הבעיה הגדולה היא שבמערך שאנחנו משחקים אין את אותו שחקן מתחת לחלוץ שברדה שיחק אצל אלישע ולכן הוא לא מתאים למערך, ברק צריך להחליט אם שווה לו להתאים את המערך לטוני.
אתה מדבר על שחקן שחזר אחרי שלושה חודשים בלי כדורגל למשחק וחצי, תחכה עם המסקנות החד משמעיות האלו, יש במועדון אנשים שמבינים כדורגל טוב ממך וממניYallaHapoel כתב: המהירות של נוואקאמה היא למרחקים ארוכים ולשטחים שאין לו פה, אין לו יציאה טובה מהמקום.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מוטיב חוזר במשחקי הפועל ב״ש-סקנדל או פסטיבל.ForeverRed כתב: חייב להתעכב על התגובה שלך.
מוטיב חוזר במשחקי הפועל ב"ש - המילה אם.
הגיע הזמן שאנחנו ובעיקר השחקנים נפנים שהתירוצים האלה שווים לקליפת השום.
בכדורגל צריך תוצאות.
נכון, בכדורגל צריך תוצאות אבל במיוחד בטרום עונה בגביע הטוטו!! הן לא חזות הכל...
מוקדם מדי להמליך מלכים או להיכנס למרה שחורה, בוודאי שלא אחרי משחק או שניים לא מבריקים בגביע הטוטו.
בליגה הסיפור בהחלט שונה... גם במשחקים פחות טובים צריך לקחת את הנקודות.
להגיד שנוואקמה לא יכול להעביר שחקן באגף זה ניתוק.
הוא עושה את זה הרבה יותר דרך טכניקה והטעיות גוף, פחות על יציאה מהמקום.
שהר היה פחות טוב ממנו ועדיין את כל האש ממקדים רק אליו. באמת לא מובן לי.
תראו שידור חוזר, את הת'אכלס שאתם מחפשים הוא מביא כרגע הכי הרבה.
להזיז את טוני לאמצע ושהר לשמאל אכן יכול להצליח. שווה ניסיון.
הזזה של מליקסון לשלישיית האמצע. חיכיתי לזה הרבה, כרגע לא קרה אפילו לא לדקה אחת (או שאני טועה?).
הוא עושה את זה הרבה יותר דרך טכניקה והטעיות גוף, פחות על יציאה מהמקום.
שהר היה פחות טוב ממנו ועדיין את כל האש ממקדים רק אליו. באמת לא מובן לי.
תראו שידור חוזר, את הת'אכלס שאתם מחפשים הוא מביא כרגע הכי הרבה.
להזיז את טוני לאמצע ושהר לשמאל אכן יכול להצליח. שווה ניסיון.
הזזה של מליקסון לשלישיית האמצע. חיכיתי לזה הרבה, כרגע לא קרה אפילו לא לדקה אחת (או שאני טועה?).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. בעקבות פציעות של שני המגינים הפותחים שלנו, אילוז, שהוא המגן השלישי שלנו, קיבל דקות אתמול. בדיוק כמו שרז, השוער השלישי שלנו, קיבל דקות אתמול.
לצפות מהפועל באר שבע שהמגן השלישי שלה או השוער השלישי שלה יהיו באותו איכות של השניים הראשונים זה הזוי, לא פחות. הקבוצה החליטה שבקצה הספסל ישבו שחקני בית. לא רואה בזה משהו רע, בדיוק להפך, זה מה שאמור לקרות. קשה לי לראות אותם מקבלים דקות השנה בליגה ולכן לא חושב שצריך להתעכב יותר מידי על הטעות של אילוז אתמול.
2. כל מי שכותב כאן צריך לזכור שאנחנו מדברים על גביע הטוטו. לא רק גביע טוטו, אלא גביע טוטו שמשוחק ביולי - אוגוסט בחום מטורף. לא רק גביע טוטו שמשוחק בחודשים הכי חמים של השנה אלא גם גביע הטוטו שמזמין לנו ביום רביעי עוד משחק, מה שאומר שבכר היה צריך אתמול לחלק כוחות, גם בהרכב וגם במחצית השנייה.
ברור שיש מקום לשיפור ביכולת אבל כולנו צריכים להיכנס לפרופורציה ולזכור שברגע שתתחיל הליגה אף אחד מאיתנו לא יזכור את היכולת בגביע הטוטו שבסך הכל משמש לנו הכנה לדבר האמיתי.
3. נואקמה שחקן עוצמתי. גם עכשיו, כשהוא חלוד, אי אפשר לחטוף לו את הכדור והוא מצליח למסור, בזכות הפיזיות שלו, פעם אחר פעם ללא הפרעה כדורים נפלאים לשחקני ההתקפה.
לא כל הקיצונים חייבים להיות רזים ודקים. ראינו ששנה שעברה מליקסון הדק והרזה לא תרם לנו מספיק, בעוד נואקמה החזיק את כל ההתקפה של רעננה על הגב.
נואקמה לא איטי, האיכות שלו הוא שהוא יודע מתי לרוץ ולאיפה, ולא סתם ברעננה שנה שעברה בכל פעם שהוא רץ הוא מצא את עצמו לבד.
יותר מכך, כשאתה כל כך פיזי, ושיכולת המסירה שלך כל כך איכותית, לפעמים אתה יכול לעשות דברים יפים בזכות הפיזיות שלך מבלי הצורך לנסות לקחת את הכדור ולרוץ איתו כל התקפה.
אם אני בכר, אני נותן כמה שיותר דקות לנואקמה (ולסהר) עד תחילת העונה כדי שיכנסו לעניינים. הם אלה שאמורים לשדרג אותנו ממליקסון וארבייטמן שאיכזבו בשנה שעברה.
4. ראדי נפלא. גם כשהוא פחות מדויק, עדין מדובר במנהל משחק ברמה שלא היה כאן מאז קאקו בלסינג.
לאט לאט אנחנו מקבלים תמונה של איך יראה הקישור שלנו השנה. אוגו מאחור יותר, חובאן (השחקן בכושר הכי טוב אצלנו מפתיחת העונה) קדימה יותר, וראדי מנהל את המשחק באמצע ויורד/עולה בהתאם לצורך.
5. אופיר פתח את העונה בצורה נפלאה. הוא עדין צריך לשפר את המהלך האחרון שלו, ועדין, בכל משחק העונה הוא נתן לפחות כדור אחד טוב (אתמול זה היה לגורדנה) וזה גם משהו שצריך לציין. מחויב מאוד, טוב הגנתית, שרק ימשיך ככה.
6. מקווה מאוד שסהר, אליניב ושלומי יכבשו בשני המשחקים הקרובים, שירד קצת הלחץ מההתקפה.
7. למרות השינויים הרבים במשחקי גביע הטוטו, נראה שההרכב למחזור הראשון כבר סגור למעט שתי עמדות, הקיצוני בצד שמאל (מליקסון או נואקמה) והחלוץ בחוד (סהר או ארבייטמן).
לצפות מהפועל באר שבע שהמגן השלישי שלה או השוער השלישי שלה יהיו באותו איכות של השניים הראשונים זה הזוי, לא פחות. הקבוצה החליטה שבקצה הספסל ישבו שחקני בית. לא רואה בזה משהו רע, בדיוק להפך, זה מה שאמור לקרות. קשה לי לראות אותם מקבלים דקות השנה בליגה ולכן לא חושב שצריך להתעכב יותר מידי על הטעות של אילוז אתמול.
2. כל מי שכותב כאן צריך לזכור שאנחנו מדברים על גביע הטוטו. לא רק גביע טוטו, אלא גביע טוטו שמשוחק ביולי - אוגוסט בחום מטורף. לא רק גביע טוטו שמשוחק בחודשים הכי חמים של השנה אלא גם גביע הטוטו שמזמין לנו ביום רביעי עוד משחק, מה שאומר שבכר היה צריך אתמול לחלק כוחות, גם בהרכב וגם במחצית השנייה.
ברור שיש מקום לשיפור ביכולת אבל כולנו צריכים להיכנס לפרופורציה ולזכור שברגע שתתחיל הליגה אף אחד מאיתנו לא יזכור את היכולת בגביע הטוטו שבסך הכל משמש לנו הכנה לדבר האמיתי.
3. נואקמה שחקן עוצמתי. גם עכשיו, כשהוא חלוד, אי אפשר לחטוף לו את הכדור והוא מצליח למסור, בזכות הפיזיות שלו, פעם אחר פעם ללא הפרעה כדורים נפלאים לשחקני ההתקפה.
לא כל הקיצונים חייבים להיות רזים ודקים. ראינו ששנה שעברה מליקסון הדק והרזה לא תרם לנו מספיק, בעוד נואקמה החזיק את כל ההתקפה של רעננה על הגב.
נואקמה לא איטי, האיכות שלו הוא שהוא יודע מתי לרוץ ולאיפה, ולא סתם ברעננה שנה שעברה בכל פעם שהוא רץ הוא מצא את עצמו לבד.
יותר מכך, כשאתה כל כך פיזי, ושיכולת המסירה שלך כל כך איכותית, לפעמים אתה יכול לעשות דברים יפים בזכות הפיזיות שלך מבלי הצורך לנסות לקחת את הכדור ולרוץ איתו כל התקפה.
אם אני בכר, אני נותן כמה שיותר דקות לנואקמה (ולסהר) עד תחילת העונה כדי שיכנסו לעניינים. הם אלה שאמורים לשדרג אותנו ממליקסון וארבייטמן שאיכזבו בשנה שעברה.
4. ראדי נפלא. גם כשהוא פחות מדויק, עדין מדובר במנהל משחק ברמה שלא היה כאן מאז קאקו בלסינג.
לאט לאט אנחנו מקבלים תמונה של איך יראה הקישור שלנו השנה. אוגו מאחור יותר, חובאן (השחקן בכושר הכי טוב אצלנו מפתיחת העונה) קדימה יותר, וראדי מנהל את המשחק באמצע ויורד/עולה בהתאם לצורך.
5. אופיר פתח את העונה בצורה נפלאה. הוא עדין צריך לשפר את המהלך האחרון שלו, ועדין, בכל משחק העונה הוא נתן לפחות כדור אחד טוב (אתמול זה היה לגורדנה) וזה גם משהו שצריך לציין. מחויב מאוד, טוב הגנתית, שרק ימשיך ככה.
6. מקווה מאוד שסהר, אליניב ושלומי יכבשו בשני המשחקים הקרובים, שירד קצת הלחץ מההתקפה.
7. למרות השינויים הרבים במשחקי גביע הטוטו, נראה שההרכב למחזור הראשון כבר סגור למעט שתי עמדות, הקיצוני בצד שמאל (מליקסון או נואקמה) והחלוץ בחוד (סהר או ארבייטמן).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 10 אוגוסט 2015, 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Sir Alex Ferguson כתב:1. בעקבות פציעות של שני המגינים הפותחים שלנו, אילוז, שהוא המגן השלישי שלנו, קיבל דקות אתמול. בדיוק כמו שרז, השוער השלישי שלנו, קיבל דקות אתמול.
נואקמה ממש לא איטי, אבל האיכות שלו הוא שהוא יודע מתי לרוץ ולאיפה, ולא סתם ברעננה שנה שעברה בכל פעם שהוא רץ הוא מצא את עצמו לבד.
אם אני אלישע, אני נותן כמה שיותר דקות לנואקמה (ולסהר) עד תחילת העונה כדי שיכנסו לעניינים. הם אלה שאמורים לשדרג אותנו ממליקסון וארבייטמן שאיכזבו בשנה שעברה.