גיל כנראה קרא להם בלוף באחד הפוסטים שלו משנה שעברה שרק הוא זוכר.שמעון א כתב: שמע אחי, אין שום קשר בין הנושא שפתחתי אליך. לא יודע מה אתה רוצה ממני או מה עשיתי לך רע.
שבוע טוב.
ללמוד מה"בלוף"
Re: ללמוד מה"בלוף"
טעיתי ?Totti כתב: לא קל יותר להגיד "טעיתי" במקום לחפש צידוקים מהתחת בכל נושא?
טענת באותו אשכול שהם בלוף, לא במירוץ, תוך גמירת הלל על החבורה המבריקה של אלישע. חודשיים חלפו, הם סיימו לפנייך, דרסו אותך בחוץ והודחו במשחק קשה ברבע גמר הגביע..אה, שכחתי, אנחנו הגענו לגמר ומילאנו ליבנו בגאווה.
אין לי כל בעיה עם להודות בטעות ואם תחפור בתגובות העבר שלי לא רק כאן אלא גם בפורום HBS (זכרונו לברכה..) תראה שכתבתי לא אחת שטעיתי כשהבנתי שכך.
רק שבמקרה קרית שמונה הסיפור הוא ממש לא כזה.
בלוף - משמעותו שהקבוצה הנחמדה הזו (ואני מדבר בעיקר על העונה שעברה ללא קשר לעונה שבפתח ולכן האמירה בלוף של שמעון לא במקומה) בעונה שעברה נהנתה מחולשת הליגה הכללית ומהטעויות הקריטיות שלנו בעיקר בינואר, הרווח של קרית שמונה היה יצירת מיצג שווא של קבוצה איכותית שכאילו נאבקת על תואר האליפות.
למה כולכם שתקתם כאשר אחרי האמירה שלי היא הפסידה...עשתה תיקו....ושוב והפסידה...ועשתה תיקו...והפסידה...והפסידה...והפסידה....?????
למה חיכיתם אז ? למה אז לא כתבת שאתה טעית ??
חיכית לסוף ? סבבה.
רק שהסוף כלל שילוב של טעויות קשות אצלנו לצד חשד יותר מסביר למעשים פליליים בין הקורות....
ושוב, השוואה בין קבוצות לא יכולה להעשות כאשר לאחת קהל תומך מלחיץ ותובעני המגיע כל שבת באלפים ולשנייה שני אוהדים וכלב.
אז כן, אין מה ללמוד מהם.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 16 אוגוסט 2015, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני לרוב עדין אבל מה זה השטויות האלה?
לא התחילה העונה וכבר מסקנות ומיסכנות?
אנחנו הפועל באר שבע לטוב וגם לרע.
בחיים לא הייתי רוצה להיות קש עם בעלים כמו איזי.
אי אפשר להשוות בין בש לקש.
אם בעלים של בש היה עושה מחיר חיסול לקבוצה כמו שירצקי השנה אז הייתה לו אינטיפאדה.
הקהל שלנו זה גם דבש וגם עוקץ. זה שיש לנו קהל זה לא אומר שזה יתרון.
נכון הפסדנו לפני 12 שנה להפועל רמת גן בגמר גביע. אותו דבר לקש לפני 3 שנים. תראו למי מכבי תל אביב הפסידה בגביע בעשור האחרון. ביתר שמשון, הפועל ירושלים ועוד.
גם קש חטפה בראש שנה שעברה ממכבי בגביע.
עפנו מול תון? קש חטפה מהצכים.
כמה הלקאה עצמית?
דברו איתי בראשון בלילה.
אם בעלים של בש היה עושה מחיר חיסול לקבוצה כמו שירצקי השנה אז הייתה לו אינטיפאדה.
נכון הפסדנו לפני 12 שנה להפועל רמת גן בגמר גביע. אותו דבר לקש לפני 3 שנים. תראו למי מכבי תל אביב הפסידה בגביע בעשור האחרון. ביתר שמשון, הפועל ירושלים ועוד.
כמה הלקאה עצמית?
דברו איתי בראשון בלילה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שמעון, נתחיל בזה שאני לא רוצה ממך כלום ושלא עשית לי רע, ממש לא.אריאל2 כתב: גיל כנראה קרא להם בלוף באחד הפוסטים שלו משנה שעברה שרק הוא זוכר.
יחד עם זה, ברור לי כמו לעוד לא מעט גולשים שהאמירה שלך 'בלוף' בהקשר של קרית שמונה קשורה לפוסט ההוא שכתבתי בנושא...
אחרת, מאיפה הבאת את האמירה הזו ?
תבין, אין לי בעיה עם הדיעה שלך....זה ממש לגיטימי להאמין שקרית שמונה קבוצה טובה ויש רבים כמוך.
לא הוגן לעשות מניפולציה ולסדר את הדברים באופן כזה שיתאימו לדברים שכתבת בעבר כאשר אין להם קשר למצב היום - זו דמגוגיה.
אז מי אמר שאין צדיקים בפורום ?גדי כתב:אני לרוב עדין אבל מה זה השטויות האלה?
כמה הלקאה עצמית?
דברו איתי בראשון בלילה.

אתה שוב מדבר על כמות אוהדים.
לדעתי וזאת דעתי, קבוצה בארץ לא חייבת אלפי אוהדים כדי להצליח לאורך זמן.
קבוצה עם 2 אוהדים וכלב לדבריך השיגה בעשור האחרון כמות תארים לא פחות מרשימה ממה שהאימפריה שלנו השיגה מ 1975.
אליפות, גביע המדינה, אלוף האלופים, 2 גביע טוטו בליגת העל, 2 גביע טוטו בלאומית ושלב הבתים בליגה האירופית.(הם לא היו צריכים "לבנות מסורת" באירופה כדי להגיע לשם). וכל זה עם 2 אוהדים וכלב.
גדי, לא רוצה להיות אוהד קריית שמונה. רוצה שנלמד מהם את הדברים הטובים כמו שאפשר ללמוד מאיתנו דברים טובים. וגם לנו יש המון.
קבוצה עם 2 אוהדים וכלב לדבריך השיגה בעשור האחרון כמות תארים לא פחות מרשימה ממה שהאימפריה שלנו השיגה מ 1975.
אליפות, גביע המדינה, אלוף האלופים, 2 גביע טוטו בליגת העל, 2 גביע טוטו בלאומית ושלב הבתים בליגה האירופית.(הם לא היו צריכים "לבנות מסורת" באירופה כדי להגיע לשם). וכל זה עם 2 אוהדים וכלב.
גדי, לא רוצה להיות אוהד קריית שמונה. רוצה שנלמד מהם את הדברים הטובים כמו שאפשר ללמוד מאיתנו דברים טובים. וגם לנו יש המון.
גיל, 2500 אוהדים בעיר קטנה כל כך,ללא התחשבות במרכיבי אוכלוסין, אלו מספרים לא כל כך רעים באופן יחסי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ללמוד אפשר מכל אחד. מצד אחד אומרים פה שאסור לתת לשחקן הנוער לקבל דקות היום ומצד שני רוצים שנגדל פה שחקנים ב7 שקל ונמכור במליון יורו.שמעון א כתב:אתה שוב מדבר על כמות אוהדים.
כל הכבוד לקש עם שני בני הדודים שלי שגרים בקיבוץ שמיר ומקבלים כרטיס חינם עם לחמניה ושוקו כדי שיסכימו לבוא למשחק.
אי אפשר לנהל את באר שבע כמו את קש.
פה אחרי הפסד בהכנה בפולין בכר היה כבר על הגריל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אבל שמעון זה בדיוק כל הסיפור !שמעון א כתב:אתה שוב מדבר על כמות אוהדים.
אני ממש לא מתייחס לקהל מהצד של התמיכה שמובילה להישגים....אלא מהכיוון ההפוך - הלחץ שמונע הישגים !
יש להבין - ישנם שני סוגי שחקנים, כאלו שפורחים ככול שהלחץ ודחיפת הקהל גוברים (זהבי הוא דוגמא קלאסית, ככל שתקלל אותו יותר תקבל ממנו יכולת טובה יותר) לעומת זאת יש יותר שחקנים שדווקא דועכים תחת לחץ ודווקא קרית שמונה היא ההוכחה לזה...די להביט ביכולות שהציגו שמעון אבוחצירא, אלרועי כהן ועוד...לאחר שעזבו את קרית שמונה כדי להבין למה אני מתכוון.
קרית שמונה משופעת בשחקנים בינוניים לצד ניהול מצויין והעדר לחץ של קהל...כל אלה מובילים לתוצאות טובות ביחס לרמת הליגה בשנים האחרונות.
השאלה אם תהיה בחיים אחרי זהשמעון א כתב: השאלה שלי היא, האם אני אהיה בחיים כשהפיצוץ רגשות הזה יקרה?....
בוא נגיד שאם איכשהוא קורה מצב שאנחנו לוקחים אליפות דקה 90 של מחזור אחרון (משהו כמו הפועל של גוטמן בעונה מול חיפה)
לא בטוח שאני שורד את זה
2500???Totti כתב:גיל, 2500 אוהדים בעיר קטנה כל כך,ללא התחשבות במרכיבי אוכלוסין, אלו מספרים לא כל כך רעים באופן יחסי
אף אחד לא קונה כרטיס. הייתי שם לפני משחקים. יש שם אנשים שמסתובבים עם פנקסים של כרטיסים ומחלקים אותם.
גם אני קיבלתי כאלה בזכות אחותי.
הממוצעים שפורסמו על ידי המנהלת אשתקד, 2500 בממוצע.גדי כתב:
2500???
אף אחד לא קונה כרטיס. הייתי שם לפני משחקים. יש שם אנשים שמסתובבים עם פנקסים של כרטיסים ומחלקים אותם.
גם אני קיבלתי כאלה בזכות אחותי.
ניתן להתווכח.
כמה אוהדים מגיעים באשדוד? העיר הרביעית בגודלה בישראל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כמה קנו???Totti כתב: הממוצעים שפורסמו על ידי המנהלת אשתקד, 2500 בממוצע.
ניתן להתווכח
לחץ מונע הישגים?!?!? אתה מעדיף שניהיה 2 אוהדים וכלב בטרנר?
ועדיין, אותם 2500 ממש לא תומכים ולא דוחפים כאשר רובם מגיעים למגרש עם הזמנות או עם מנוי ב- 200 ש"ח או כרטיס ב 20 ש"ח...Totti כתב:גיל, 2500 אוהדים בעיר קטנה כל כך,ללא התחשבות במרכיבי אוכלוסין, אלו מספרים לא כל כך רעים באופן יחסי
תבין, אני מכיר אישית שחקן או שניים....(למען האמת הרבה יותר) אין אחד שלא יגיד לך שלשחק בבאר שבע, במכבי, בבית"ר במכבי חיפה והפועל תל אביב זה עולם אחר לגמרי.
אבל ממש עולם אחר.