אף אחד מהשחקנים לא הגיע מוכן לגמר הזה.
כולם היו עסוקים בסלפי, קשקשת בתקשורת ומעל הכל לא הפסיקו להתעסק באלישע ולהשתמש בזה כתירוץ.
אין הנחה לשום שחקן. על כל אחד ואחד מהם יש את החרפה והכתם הזה שילווה אותם לפחות עד שנשיג תואר.
כמה נוח להפיל את זה על שניהם, שני אלו שכבר לא פה.
חוץ משניהם כולם היו נפלאים, כל פעם ששמנו גול אג'ידה פתח רגליים, נכון?
עד כמה שאני זוכר פאיוביץ' יצא במחצית הראשונה כשהיה 2:0. הוא זרק כ"כ חזק מהספסל שזה השפיע גם על אלו ששיחקו לקבל עוד רביעיה. חוץ מזה גם שהיה במגרש השער הראשון שחטפנו בכלל לא קשור אליו אלא לבלאגן של סוארז ואג'ידה.
delta7 כתב:
כמה נוח להפיל את זה על שניהם, שני אלו שכבר לא פה.
עד כמה שאני זוכר פאיוביץ' יצא במחצית הראשונה כשהיה 2:0. הוא זרק כ"כ חזק מהספסל שזה השפיע גם על אלו ששיחקו לקבל עוד רביעיה.
חוץ משניהם כולם היו נפלאים, כל פעם ששמנו גול אג'ידה פתח רגליים, נכון?
נוח ?
זה אנדר סטיטמנט...
למה בדיוק פאיוביץ' הוחלף ? בגלל יכולת מרשימה ?
ומה בנוגע ליכולת שלו במשחקים הקודמים ???
ובנוגע לאג'ידה - כשיצאתי מהמגרש אמרתי למישהו שלא ידע את מי להאשים...."זה יקח עוד לא מעט זמן ואולי גם 10 שנים...אבל יום אחד נקרא כולנו כתבה על מה קרה בדיוק באותו גמר עם אג'ידה"....זה עוד יקרה, האמת תצא לאור, אני בטוח.
זה אנדר סטיטמנט...
למה בדיוק פאיוביץ' הוחלף ? בגלל יכולת מרשימה ?
ומה בנוגע ליכולת שלו במשחקים הקודמים ???
ובנוגע לאג'ידה - כשיצאתי מהמגרש אמרתי למישהו שלא ידע את מי להאשים...."זה יקח עוד לא מעט זמן ואולי גם 10 שנים...אבל יום אחד נקרא כולנו כתבה על מה קרה בדיוק באותו גמר עם אג'ידה"....זה עוד יקרה, האמת תצא לאור, אני בטוח.
ברור, שחקן ששיחק 35 דקות אחראי להפסד. אין ספק.
ולגבי אג'ידה: רבים חושבים כמוך, אני לא. נחכה ונראה.
מה שבטוח שלא הם האשמים הבלעדיים וישנם כאלו שאשמים לא פחות מהם.
delta7 כתב:
ברור, שחקן ששיחק 35 דקות אחראי להפסד. אין ספק.
ולגבי אג'ידה: רבים חושבים כמוך, אני לא. נחכה ונראה.
מה שבטוח שלא הם האשמים הבלעדיים וישנם כאלו שאשמים לא פחות מהם.
איך אתה לא קולט שהעובדה שציינת מכילה את התשובה לגבי פאיוביץ' ?
תחשוב שוב...
גיל שגיב כתב:
איך אתה לא קולט שהעובדה שציינת מכילה את התשובה לגבי פאיוביץ' ?
תחשוב שוב...
קשה קליטה אני.
אני אשנן את זה כל הדרך לנתניה - בגלל פאיוביץ' הלך הגביע, בגלל פאיוביץ' הלך הגביע, בגלל פאיוביץ' הלך הגביע, בגלל פאיוביץ' הלך הגביע,..., יופי, אני כבר זוכר בעל פה, אפשר להיכנס לאוטו בדרך לנתניה תוך כדי המשך שינון.
בגלל אלישע אוסטין אג'ידה הלך הגביע, אלישע במקום להכניס את לואיי טאהא שפאיוביץ' נפצע ישר אחריי זה, הוא החליט להכניס אחריי שכבר הצלחנו לצמק את התוצאה ושהובאן היה לוהט בקישור, הוא החליט להכניס את רועי גורדנה והרס לנו את כל ההגנה, הובאן וסוארס לא הצליחו להסתדר עם ראדה פריצה והכל נהרס לנו בגלל זה.
אבל עזבו כבר את הדיון על הגמר הארור הזה.
ועל הרצון של חלקכם לראות אותנו כמו ק"ש, מה כל כך מיוחד בק"ש?
אז הם מצליחים בצמרת, תאמינו לי עם חוסר הלחץ שיש להם גם אנחנו היינו מצליחים, בעלים שמבין כדורגל, חוסר לחץ מה שמאפשר להם להביא איזה שחקן שבא להם מבלי שהקהל ישפוט אותם וזמן להצליח.
למשל בעונה שבה גילי לנדאו החל אותה וברק בכר המשיך הם לא נראו טוב ובגלל שלא היה להם לחץ מהקהל היה להם זמן להצליח בלי לחץ.
אתם באמת חושבים שמכבי תל אביב היו מצליחים כמו שק"ש הצליחו או שמכבי חיפה היו מצליחים באותה הדרך?
לא ולא.
מה שקורה בק"ש זה בדיוק מה שקורה ברעננה רק שברעננה זה בצורה מוקטנת יותר עם פחות כסף.
קחו את התקציב הממוצע של ק"ש שהוא באזור ה24 מיליון, שימו את הפועל רעננה והם גם היו יכולים להצליח כמו שק"ש מצליחים.
שמעון א כתב:בכלל, לדעתי פאיוביץ׳ אחד הבלמים הטובים שהגיעו לב"ש. (גם סוארס כמובן).
כשהוא הגיע לפני שנתיים הייתי בטוח שמדובר בבלוף, אבל הפתיע אותי לטובה.
היה מעולה בעונה הראשונה שלו, בעונה השנייה העלה במשקל והיה נראה הרבה פחות טוב...
לדעתי לא אחד הטובים, היו טובים ממנו אבל בלם לא רע.