שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
taltal

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי taltal »

כדורגל משחקים משבת לשבת
כמו שאני עובד לפעמים זה מבחירה שלי
אם זה לא מתאים לשחקנים האלה שיעזבו את המקצוע.

אתר וואן גם נותן לזה במה כי פשוט הם לא אלו שמשדרים את זה.

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

אנשים נרצחו כי לא הסכימו לאכול חזיר . ואם תלכו אחורה בהיסטוריה נרצחו כי הניחו תפילין התפללו וכו

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

taltal כתב:כדורגל משחקים משבת לשבת
כמו שאני עובד לפעמים זה מבחירה שלי
אם זה לא מתאים לשחקנים האלה שיעזבו את המקצוע.

אתר וואן גם נותן לזה במה כי פשוט הם לא אלו שמשדרים את זה.
אני ממש לא מסכים עם המצב כרגע שבית״ר בקושי משחקת בשבת ולנו שיש בב״ש הרבה מאוד אנשים מסורתיים ודתיים משחקים בחצי מהמשחקים בשבת.
ואם מירי רגב תצליח אני חושב שזה יהי טוב מאוד ולא בשביל השחקנים שמקבלים כסף וידעו כשהם חתמו על החוזה שישחקו בשבת אלא על האוהדים שאני למשל מחמיץ הרבה משחקים בגלל שבתות

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

צודק.
אבל איזה כמות קהל תגיע בימי ראשון ?
לדוגמא כמו המשחק נגד קש בראשון . אם זה היה ביום שבת אני בטוח שיהיו מגיעים עוד אוהדים

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red and white כתב: אני ממש לא מסכים עם המצב כרגע שבית״ר בקושי משחקת בשבת ולנו שיש בב״ש הרבה מאוד אנשים מסורתיים ודתיים משחקים בחצי מהמשחקים בשבת.
ואם מירי רגב תצליח אני חושב שזה יהי טוב מאוד ולא בשביל השחקנים שמקבלים כסף וידעו כשהם חתמו על החוזה שישחקו בשבת אלא על האוהדים שאני למשל מחמיץ הרבה משחקים בגלל שבתות
אבל תבין דבר אחד..
בכל העולם הסופ"ש הוא ביום ראשון. בישראל זה יום שבת ואין צורך להסביר למה.
אי אפשר לקיים משחקי ספורט באמצע שבוע בלבד.
אתה אומר שאתה כשומר שבת לא יכול להגיע למשחק חוץ?אז אני כחילוני לא יכול להגיע למשחק שהוא לא ביום שבת. אנשים עובדים ולומדים ולא יכולים לצאת למשחקים מוקדמים או לחזור מאוחר בלילה ממשחקים מאוחרים.

סמל אישי של משתמש
zelik

שליחה על ידי zelik »

מה תעשה משפחה דתית שהילדים אומרים לאבא קח אותנו ומחכים לכל משחק בשיא ההתלהבות? מה יעשה האבא? יגיד להם שככה זה מי שדתי מפסיד? אני מסכים עם כולם שיש בעיה גם לדתיים וגם לחילוניים וצריך להגיע להסדר

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בתור שומר שבת, המצב הנוכחי הוא האידיאלי בעיניי.
אני מגיע לרוב המוחלט של משחקי הבית, ועוד 4-6 לפחות משחקי חוץ בליגה + כל משחקי גביע המדינה.
פעם בשבת, פעם בחול.
חילוניים, דתיים, חיילים. כרגע לשלושת הקבוצות יש נגישות לבערך מינימום ממחצית המשחקים.
מקווה מאוד שפופוליסטים זולים כמו רגב לא יהרסו לכולנו.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

מבחינתי אנשים שלא רוצים שישחקו בשבת כי הם דתיים זה כמו שצמחוניים יגידו לכולם לא לאכול בשר כי זה מגרה אותם שהם רואים אנשים אוכלים.

וחוץ מזה, הרוב קובע, אמנם הדתיים החכמים הבינו את הטריק בכנסת מזמן בזמן שהחילוניים מצביעים ל40 מפלגות שונות ועקב כך המיעוט הדתי סוחט ומחזיק בביצים את רוב העם, אבל לפחות לכדורגל הם עוד לא הגיעו הצדיקים.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

אני לא מבין מה הויכוח, בדמוקרטיה - הרוב קובע !

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אני מסכים שכדורגל זה חלק משבת וצריך להישאר ככה.
מצד שני - בלי ששמנו לב רוב הכדורגל שלנו כבר לא ממש בשבת... ותוקעים לנו משחקים בימים ושעות מעצבנים בגלל טלויזיה או טוטו. אז הדרישה שיעשו אותו דבר בגלל הדת כבר לא כזאת מופרכת...

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

yedidel כתב: מצד שני - בלי ששמנו לב רוב הכדורגל שלנו כבר לא ממש בשבת... ותוקעים לנו משחקים בימים ושעות מעצבנים בגלל טלויזיה או טוטו. אז הדרישה שיעשו אותו דבר בגלל הדת כבר לא כזאת מופרכת...

תודה רבה.

וחשוב להעמיד דברים על דיוקם - מירי רגב רוצה לחוקק חוק נגד החוק של המנהלת שהוא כפיה חילונית פראקסלנס. זה לא שהוא אוסר על קיום משחקים בשבת כפי שחלק פה בטעות הבינו!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

yossi כתב:בתור שומר שבת, המצב הנוכחי הוא האידיאלי בעיניי.
אני מגיע לרוב המוחלט של משחקי הבית, ועוד 4-6 לפחות משחקי חוץ בליגה + כל משחקי גביע המדינה.
פעם בשבת, פעם בחול.
חילוניים, דתיים, חיילים. כרגע לשלושת הקבוצות יש נגישות לבערך מינימום ממחצית המשחקים.
מקווה מאוד שפופוליסטים זולים כמו רגב לא יהרסו לכולנו.
תודה רבה, בתור אתאיסט שלא סובל את כל הדתות סוף כל סוף אני מוצא את עצמו מסכים עם שומר שבת.
באמת שלדעתי המצב הנוכחי הכי טוב לכולם, לא כל המשחקים בשבת ולא כל המשחקים בימי ראשון.
הבעיה היחידה כביכול שלכם שומרי השבת זה השעון קיץ וגם שלנו.
אבל זה חודש וחצי ואז אין יותר מדיי בעיות ובחורף השבת נכנסת מוקדם ומאפשר למשחקים להתחיל ב18 ולהסתיים בשעות נורמליות.

אתם יודעים מה הכי צבוע מבחינתי, מדברים על הליגות הבוגרים אבל שוכחים שהילדים-נערים משחקים בשבת ואין להם יום אחר לשחק בגלל הבית ספר ולכן ההצעה שלי היא יום שבתון ביום ראשון ויום שישי יהיה יום עבודה מלא עד שעה לפניי כניסת השבת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zelik כתב:אנשים נרצחו כי לא הסכימו לאכול חזיר . ואם תלכו אחורה בהיסטוריה נרצחו כי הניחו תפילין התפללו וכו
אז אתה מדבר על הפוגרומים לפניי 200 שנה?
נו באמת השואה שאתה מדבר עליה נעשתה לכל העם היהודי גם אם מבחינת הדת הם כבר לא היו יהודים.
מדינת ישראל הוקמה על ידי יהודים חילונים ששאפו שהמדינה תהיה מדינה כמו כל המדינות האירופאיות קרי מדינה חילונית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yedidel כתב:אני מסכים שכדורגל זה חלק משבת וצריך להישאר ככה.
מצד שני - בלי ששמנו לב רוב הכדורגל שלנו כבר לא ממש בשבת... ותוקעים לנו משחקים בימים ושעות מעצבנים בגלל טלויזיה או טוטו. אז הדרישה שיעשו אותו דבר בגלל הדת כבר לא כזאת מופרכת...
אל תקח את גביע הטוטו כדוגמא. בליגה עדיין רוב המשחקים בשבת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב: אז אתה מדבר על הפוגרומים לפניי 200 שנה?
נו באמת השואה שאתה מדבר עליה נעשתה לכל העם היהודי גם אם מבחינת הדת הם כבר לא היו יהודים.
מדינת ישראל הוקמה על ידי יהודים חילונים ששאפו שהמדינה תהיה מדינה כמו כל המדינות האירופאיות קרי מדינה חילונית.

הבנתי. ''אנחנו המדינה''
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה