שא ברכה .
בטח שבזבת זמן , הרי מהתחלה טעית ויכלת להבין את זה מהר יותר במקום לטחון פה מים.
הרי למכור משהו שלא שייך לאף אחד אי אפשר , ונסאר אכן לא שייך לאף אחד . לראייה הוא יכל לחתום בכל קבוצה שתחפוץ בו גם לפני קביעת הבוררות בנוגע לשווי דמי ההשבחה שלו כמו במקרה אריאל הרוש שקודם חתם בנתניה ורק לאחר מכן נקבעו דמי השבחתו .
אז אני לא מבין איך יש מכירה אם נסאר לא שייך לאף אחד , בבקשה ממך תסביר לי .
תסביר לי איך ניתן למכור משהו שלא שייך לאף אחד .
pirlo21 כתב:
נסאר לא שייך לאף אחד , הזכויות שאתה מדבר עליהם הן של מדינת ישראל ואתה משלם למדינה על מנת לקבלם .
נסאר לא שייך לאלונה ולא להפועל ב"ש ולכן אין קנייה.
בבקשה פירלו תלמד -
דמי ההשבחה
למה שחקן כדורגל לא יכול פשוט לעזוב את קבוצתו בתום החוזה? החוק אומר ששחקן שנגמר לו החוזה והוא בגיל 24 או יותר, יכול לעבור לקבוצה אחרת מבלי ש"קבוצת האם" יכולה להתנגד, אך על הקבוצה הקולטת לשלם "דמי השבחה" לקבוצה המשבחת.
הטענה שמצדיקה את "דמי ההשבחה" היא שהקבוצה שגידלה את השחקן והשקיעה בו לאורך שנות ילדותו ונעוריו צריכה לקבל פיצוי על השקעתה. טענה צדדית ומשלימה לזו היא הטענה שקבוצות לא ישקיעו בשחקנים צעירים אם הן יידעו שלא יוכלו למכור אותם. זהו שיח שבא להצדיק את השעבוד.
pirlo21 כתב:שא ברכה .
בטח שבזבת זמן , הרי מהתחלה טעית ויכלת להבין את זה מהר יותר במקום לטחון פה מים.
הרי למכור משהו שלא שייך לאף אחד אי אפשר , ונסאר אכן לא שייך לאף אחד . לראייה הוא יכל לחתום בכל קבוצה שתחפוץ בו גם לפני קביעת הבוררות בנוגע לשווי דמי ההשבחה שלו כמו במקרה אריאל הרוש שקודם חתם בנתניה ורק לאחר מכן נקבעו דמי השבחתו .
אז אני לא מבין איך יש מכירה אם נסאר לא שייך לאף אחד , בבקשה ממך תסביר לי .
תסביר לי איך ניתן למכור משהו שלא שייך לאף אחד .
אח שלי, לא התעייפת??
הרי בחיים לא תשכנע אותו ותמיד הוא יכתוב את ההודעה האחרונה.
לא הבנת עם מי יש לך עסק?
נו ומה הבאת פה? גיבוב של שטויות.
אריאל הרוש עזב את ביתר ירושלים לפני שהיה עליו תג מחיר עבור השבחתו .
משמע תם החוזה והוא קם והלך מבלי ש"קנו" אותו.
נסאר יכל לחתום איפה שרק רצה גם לפני קביעת דמי ההשבחה.
בן אלגרבלע חתם בהפועל תא , הוא כרגע שחקן שלהם ועדיין לא נקבעו דמי השבחה עבורו איך אתה מסביר את זה?
שחקן תחת חוזה ששיך לקבוצה מסוימת לא יכול לעבור לאחרת עד שאין לו מחיר.
שחקן שפג תוקף חוזהו יכול לעבור לכל קבוצה גם אם עדיין אין מחיר בגין דמי השבחה וזה מה שמעיד שהוא לא שייך לאף אחת.
לפי הכתב של הפועל תל אביב היום בתוכנית הספורט, אלונה הסכימה לבוא לקראת הפועל, הם ישלמו על נאסר 500,000 שקל. ולא כפי שנקבע בבוררות.
אם זה נכון, זה חלם ופראיריות מארץ הפראירים. מה אכפת לנו הצרות של נאסר או של הפועל, החכו לבורר זה מה שהוא פסק. שישלמו. למה צריך לוותר על 250,000 שקל.
dardasmiley כתב:לפי הכתב של הפועל תל אביב היום בתוכנית הספורט, אלונה הסכימה לבוא לקראת הפועל, הם ישלמו על נאסר 500,000 שקל. ולא כפי שנקבע בבוררות.
אם זה נכון, זה חלם ופראיריות מארץ הפראירים. מה אכפת לנו הצרות של נאסר או של הפועל, החכו לבורר זה מה שהוא פסק. שישלמו. למה צריך לוותר על 250,000 שקל.
dardasmiley כתב:לפי הכתב של הפועל תל אביב היום בתוכנית הספורט, אלונה הסכימה לבוא לקראת הפועל, הם ישלמו על נאסר 500,000 שקל. ולא כפי שנקבע בבוררות.
גם גידי ליפקין אמר את זה והוא אמר שאם אלונה לא הייתה מסכימה הוא היה יוצא לקבוצה מעפנה בחו״ל וחוזר אחרי שנה להפועל בחינם