שבת של כדורגל?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שבת של כדורגל?

שליחה על ידי The red one »

צדק וגורדנה למשל דוגמא מעולה. הם מאמינים, הם מנסים כמה שיותר להישמר קרוב לדת, מסדרים דירות קרובות לאצטדיון, לעיתים לנים קרוב במשחקי חוץ והכי חשוב - לא עושים טררם ולא מנסים לכפות.

אתם יודעים שאיבגי ההזוי הזה דרש שבכדורגל חופים לא יהיו מעודדות? רק ששם צחקו לו בפנים והוא הפסיק להשתתף בליגה הזו. פה מצאו איזה חוק מקיבינמט ואשכרה דנים בזה ברצינות ...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

red and white כתב: הוא דיבר על אחוזים והנה נראה שגם אתה בעד הדרה של אנשים מסורתיים ודתיים מהכדורגל , זאת אמירה טיפשית ״ מי שלא רוצה , שילך״ ואני גם יכול להגיד גם לך שביום ראשון אם אתה לא רוצה אל תבוא אבל אני לא בן 4 ויש דיון
דיברתי על הכדורגלנים. הם צריכים להבין שכדורגל משוחק לפעמים בימי חול ולפעמים בשבת.
אי אפשר לבוא ולכפות על כולם את שמירת בשבת שלהם. עם כל הכבוד.
למי שלא מתאימה עבודה מסוימת יכול לקום ולעזוב. עובד לא קובע את התנאים במקום העבודה שלו.
אם הם עדיין רוצים לעסוק בכדורגל יש את ליגה א' שם אין אף משחק ביום שבת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

כדורגל זה קודם כל ולפני הכל בשביל הקהל. הקהל מאז ומתמיד הגיע בשבת ובשנים האחרונות יש גידול מחדש של קהל במגרשים (בשבת!). איזה עוד זמן בשבוע יש לנו בשביל לנסוע למשחקי חוץ (במיוחד אלו שבצפון) אם לא היום החופשי שלנו? בכל אירופה שכולם כל כך אוהבים לתת כדוגמא לכל דבר משחקים ביום החופשי.
לשחקני הכדורגל שמובילים את המחאה- אתם שמשחקים משבת לשבת לשבת לשבת עוד מגיל ילדים ועד עכשיו לא העליתם את זה לסדר היום הולכים לפרוש בגג עוד 10-12 שנה, אנחנו האוהדים לעומת זאת כאן לכל החיים שלנו, אתם מקבלים כסף איפה שאנחנו שורפים אותו שבוע אחרי שבוע שנה אחרי שנה בלב שלם בשביל הקבוצות שאנחנו אוהבים. בבקשה מכם רדו מהעץ ואל תהרסו לנו את המשחק

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:צדק וגורדנה למשל דוגמא מעולה. הם מאמינים, הם מנסים כמה שיותר להישמר קרוב לדת, מסדרים דירות קרובות לאצטדיון, לעיתים לנים קרוב במשחקי חוץ והכי חשוב - לא עושים טררם ולא מנסים לכפות.

אתם יודעים שאיבגי ההזוי הזה דרש שבכדורגל חופים לא יהיו מעודדות? רק ששם צחקו לו בפנים והוא הפסיק להשתתף בליגה הזו. פה מצאו איזה חוק מקיבינמט ואשכרה דנים בזה ברצינות ...
אם היה מקבל חוזה שמן בליגת העל גם הוא היה נהפך לאילם.
אגב גם שכטר,עזרא הם מסורתיים מאוד,אבל אני לא רואה אותם מוותרים על 300,000 בשנה ככה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:צדק וגורדנה למשל דוגמא מעולה. הם מאמינים, הם מנסים כמה שיותר להישמר קרוב לדת, מסדרים דירות קרובות לאצטדיון, לעיתים לנים קרוב במשחקי חוץ והכי חשוב - לא עושים טררם ולא מנסים לכפות.

גם חן עזרא דוגמא לשחקן בכיר שמשחק בשבת וגם מתחזק בדת.
העיקר אביב איבגי המגה דתי וגיא דיין האולטרה דתי שחגג עם כיפה שהייתה בתוך פאקינג גרב שערים בימי שבת!
הם אלו שישנו סדרי עולם?
ויש לי שאלה לכל מגיני הדת, אם במידה ויחליטו לשנות משהו שהוא סטטוס קוו האם אתם תסכימו שיהיה פה תח"צ בשבת או שחנויות יהיו פתוחות בשבת בלי קנסות?
וכו' וכו'...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אם היה מקבל חוזה שמן בליגת העל גם הוא היה נהפך לאילם.
אגב גם שכטר,עזרא הם מסורתיים מאוד,אבל אני לא רואה אותם מוותרים על 300,000 בשנה ככה.
זה כבר לא עניין של כסף, הם מבינים את המקום שלהם ושאי אפשר לשנות סדרי עולם ולקלקל לכולם. כנ״ל גורדנה וצדק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

CrazyRed7 כתב:שילמדו קצת מהכדורגלנים הערבים. גם בתקופת הרמדאן הקשה הם לא התבכיינו ולא ויתרו ועלו לשחק עם כל הקשיים. אף אחד לא ביקש או דרש לעצור את הליגה, להזיז שעות או משהו כזה.
מסכים לגמריי, שחקנים ערבים אשכרה משחקים שהם צמים חלקם ולא יכולים לאכול כלום ומשחקים על פאקינג בטן ריקה לחלוטין.
אבל לא, השחקנים היהודים שלנו חייבים לשנות סדרי עולם...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: מסכים לגמריי, שחקנים ערבים אשכרה משחקים שהם צמים חלקם ולא יכולים לאכול כלום ומשחקים על פאקינג בטן ריקה לחלוטין.
אבל לא, השחקנים היהודים שלנו חייבים לשנות סדרי עולם...
ברגע שזה יקרה ואכן לא ישחקו בשבת,גם הם ירימו ראש.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מצב אבסורד.
אני עובד כל יום מ9 בבוקר עד 9-10 בלילה.
יש לי יום אחד בשבוע להתפנק ולהנות מתחביבי המועטים, שהעיקרי הוא כדורגל.
באים שחקני כדורגל, שעובדים 3-4 פעמים בשבוע למשך שעתיים ביום. הם עושים חזרות/אימונים להצגה שהזמנתי כלקוח, ונקבע לשבת מראש.
עכשיו, אם תנאי ההעסקה, לא מתאימים לשחקן מסוים, אז יש לו עניין של בחירה.
כמו שהוא לא ילך לראיון עבודה בטבע, ברום, מכתשים וכו׳ מפאת השבת. למה להגיע למקצוע הזה מלכתחילה? ואם כן, איך תהיה מקצוען?

עם כל הכבוד, ההתקוממות מצד השחקנים חובבנית ופרזיטית.
מצחיק שרוב שחקני הכדורגל האלו שמתנוססים בשבת, הם לרוב השחקנים שוויתרו על קריירה מקצוענית, הם בחרו בתירוצים במקום בהצלחות. הם שחקנים שאין בהם טיפת ווינריות.
אז הם אלו המושכים בחוטים?
למה שחקן בן 18, בליגה הלאומית, שכל חלומו הוא לפרוץ כשחקן מקצוען, להגיע לנבחרת, להגיע לליגות בכירות. תלוי בשחקן שוויתר על זה מראש?
שחקנים טובים נתקעים בלאומית עד גיל 26 בגלל העדר חשיפה.
שחקנים טובים נתקעים כי אף אחד לא רואה את הרעות החולות בליגה הלאומית.

המצחיק, שעוד לפני שהחל השידור הראשון בליגה הלאומית, ראו את הרעות החולות של הליגה השניה(!) בישראל.
והיא חתירה לחוסר מקצוענות!
וכל השאר תירוצים.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

אלדר כתב:מצב אבסורד.
אני עובד כל יום מ9 בבוקר עד 9-10 בלילה.
יש לי יום אחד בשבוע להתפנק ולהנות מתחביבי המועטים, שהעיקרי הוא כדורגל.
באים שחקני כדורגל, שעובדים 3-4 פעמים בשבוע למשך שעתיים ביום. הם עושים חזרות/אימונים להצגה שהזמנתי כלקוח, ונקבע לשבת מראש.
עכשיו, אם תנאי ההעסקה, לא מתאימים לשחקן מסוים, אז יש לו עניין של בחירה.
כמו שהוא לא ילך לראיון עבודה בטבע, ברום, מכתשים וכו׳ מפאת השבת. למה להגיע למקצוע הזה מלכתחילה? ואם כן, איך תהיה מקצוען?

עם כל הכבוד, ההתקוממות מצד השחקנים חובבנית ופרזיטית.
מצחיק שרוב שחקני הכדורגל האלו שמתנוססים בשבת, הם לרוב השחקנים שוויתרו על קריירה מקצוענית, הם בחרו בתירוצים במקום בהצלחות. הם שחקנים שאין בהם טיפת ווינריות.
אז הם אלו המושכים בחוטים?
למה שחקן בן 18, בליגה הלאומית, שכל חלומו הוא לפרוץ כשחקן מקצוען, להגיע לנבחרת, להגיע לליגות בכירות. תלוי בשחקן שוויתר על זה מראש?
שחקנים טובים נתקעים בלאומית עד גיל 26 בגלל העדר חשיפה.
שחקנים טובים נתקעים כי אף אחד לא רואה את הרעות החולות בליגה הלאומית.

המצחיק, שעוד לפני שהחל השידור הראשון בליגה הלאומית, ראו את הרעות החולות של הליגה השניה(!) בישראל.
והיא חתירה לחוסר מקצוענות!
וכל השאר תירוצים.
מוזמן לבחור את ערך ה +!
כלכך חשוב שכמה שיותר משחקים בליגה הזו ישודרו, מבחינתי כל משחק שם חשוד במכירה. שידור ישיר יצמצם את זה.
וכמובן שכדורגל משחקים בשבת (או בכל יום חופש).

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

הדיון נחמד וחשוב אבל אתם מפספסים את הנקודה העיקרית כאן, והיא ששופטי ישראל ממשיכים לחדור לתחומים לא הם וחושבים שמסמכותם לנהל את המדינה. מי שם שופטת בבית הדין לעבודה להחליט על שינוי כזה מהותי בסטאטוס קוו?

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

yedidel כתב:הדיון נחמד וחשוב אבל אתם מפספסים את הנקודה העיקרית כאן, והיא ששופטי ישראל ממשיכים לחדור לתחומים לא הם וחושבים שמסמכותם לנהל את המדינה. מי שם שופטת בבית הדין לעבודה להחליט על שינוי כזה מהותי בסטאטוס קוו?
לא מסכים איתך אחי
בכל מה שקורה עם בג"ץ והמסתננים אני בהחלט מסכים שזה בדיחה מה שבג"ץ עושים וצריך לעצור אותם דחוף ולהוריד אותם מהעץ שלהם שהם קובעים מה מוסרי ומה לא ללא שום קשר לחוקי המדינה.

בנושא הזה לעומת זאת, השופטת נשענת סה"כ על חוקי המדינה ההזויים בהחלט, וזה לא אשמתי שאלו הם החוקים.
גם אני לא יכול לעבוד בשבת בעסקים שאין להם היתר, תלך לביג בשבת למשל, או שתראה בדואים עובדים, או שתראה ישראלים שאם תשאל אותם הם יגידו לך שאם הרבנות באה לביקורת הם צריכים לברוח כי ליהודי אסור לעבוד בשבת בין אם הוא רוצה או לא.
אז במקרה הזה הבעיה היא של הפוליטיקאים העצלנים שלא מוכנים לעשות את העבודה שלהם ולחוקק

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

yedidel כתב:הדיון נחמד וחשוב אבל אתם מפספסים את הנקודה העיקרית כאן, והיא ששופטי ישראל ממשיכים לחדור לתחומים לא הם וחושבים שמסמכותם לנהל את המדינה. מי שם שופטת בבית הדין לעבודה להחליט על שינוי כזה מהותי בסטאטוס קוו?
זה לא שבית הדין לעבודה התערב אלא השחקנים פנו לבית הדין והעבירו את הנושא אליו.
זה לא כמו בג"ץ שמתערב וגם יש לו זכות להתערב בענייני חוקים שיכולים להחשב לא חוקיים על פי הגדרתו אלא נטו פנייה של ארגון השחקנים והשחקנים הדתיים לבית הדין.
המנהלת יכולה להעביר את ההכרעה למקום יותר גבוה כמו בג"צ.
ומה לעשות שהשופטת עובדת לפי חוקי המדינה ועל פי החוק אסור לחייב עבודה בשבת.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

nir767676 כתב:
לא מסכים איתך אחי
בכל מה שקורה עם בג"ץ והמסתננים אני בהחלט מסכים שזה בדיחה מה שבג"ץ עושים וצריך לעצור אותם דחוף ולהוריד אותם מהעץ שלהם שהם קובעים מה מוסרי ומה לא ללא שום קשר לחוקי המדינה.

בנושא הזה לעומת זאת, השופטת נשענת סה"כ על חוקי המדינה ההזויים בהחלט, וזה לא אשמתי שאלו הם החוקים.
גם אני לא יכול לעבוד בשבת בעסקים שאין להם היתר, תלך לביג בשבת למשל, או שתראה בדואים עובדים, או שתראה ישראלים שאם תשאל אותם הם יגידו לך שאם הרבנות באה לביקורת הם צריכים לברוח כי ליהודי אסור לעבוד בשבת בין אם הוא רוצה או לא.
אז במקרה הזה הבעיה היא של הפוליטיקאים העצלנים שלא מוכנים לעשות את העבודה שלהם ולחוקק
יש לך טעות, מקום שפועל בשבת לא מקבל כשרות מהרבנות, למשל נאפיס לא כשרים, ועבדתי איתם, ובלי שום קשר הם גם לא משלמים על פי החוק 150% ביום שבת.
ואני לא מסכים לגיבי בג"צ, בג"צ זה כלב השמירה של הדמוקרטיה, חוק המסתננים הוא לא חוקי נקודה, לא דמוקרטי לא חוקי ולדעתי מסוכן.
זה לא שבג"צ קובע שהמסתננים יקבלו אזרחות, הם פשוט קובעים שאסור לסלק אותם מהארץ ולמען האמת בתור עם שסבל אסור לנו להייחס אליהם בצורה כזאת

בכל מקרה לעניין הנושא עצמו, מסכים איתך לגביי הנושא של בית הדין לעבודה, ומה גם שפנו אל בית הדין ולא להפך, לא שבית הדין מתעסק עם זה כי בא להם מתוך שיעמום, אלא ארגון השחקנים פנה אליהם בעניין הזה...

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

דר אדום בנשמה כתב: יש לך טעות, מקום שפועל בשבת לא מקבל כשרות מהרבנות, למשל נאפיס לא כשרים, ועבדתי איתם, ובלי שום קשר הם גם לא משלמים על פי החוק 150% ביום שבת.
ואני לא מסכים לגיבי בג"צ, בג"צ זה כלב השמירה של הדמוקרטיה, חוק המסתננים הוא לא חוקי נקודה, לא דמוקרטי לא חוקי ולדעתי מסוכן.
זה לא שבג"צ קובע שהמסתננים יקבלו אזרחות, הם פשוט קובעים שאסור לסלק אותם מהארץ ולמען האמת בתור עם שסבל אסור לנו להייחס אליהם בצורה כזאת

בכל מקרה לעניין הנושא עצמו, מסכים איתך לגביי הנושא של בית הדין לעבודה, ומה גם שפנו אל בית הדין ולא להפך, לא שבית הדין מתעסק עם זה כי בא להם מתוך שיעמום, אלא ארגון השחקנים פנה אליהם בעניין הזה...
אין לי טעות, לא מדבר על מסעדות בכלל, למסעדות יש היתר עבודה בשבת וכשרות זה משהו אחר בכלל, אני מדבר על עסקים כמו חנות ספרים שאסור לה להעסיק את העובדים היהודים שלה בשבת, באחריות.
זה לא דיון על המסתננים אז אני לא אכנס איתך לנושא רק אומר תסתכל על אירופה

שלח תגובה