או בהבנה בסיסית שכל שוער ״גונב״ כדי לצמצםאביאל כתב:גורש עומד רחוק מידי מהשער.
פעם אחת זה כמעט עלה בשער.
צריך ציוות דחוף לאיתן עזריה לעבוד על קבלת החלטות.
בדיוק כמו הציפ של גורדנה לחיימוב
או בהבנה בסיסית שכל שוער ״גונב״ כדי לצמצםאביאל כתב:גורש עומד רחוק מידי מהשער.
פעם אחת זה כמעט עלה בשער.
צריך ציוות דחוף לאיתן עזריה לעבוד על קבלת החלטות.
כן. הבעיה שיש משהו חסר בטחון בנוכחות שלו..אלדר כתב:
או בהבנה בסיסית שכל שוער ״גונב״ כדי לצמצם
בדיוק כמו הציפ של גורדנה לחיימוב
משחק חוץ ראשון העונה במגרש סופר קשה, 85 דקות אתה שולט ולוחץ והתוצאה 2-1, אתה צריך לקחת את הנקודות בשיניים במשחקים כאלו. אם היינו משחקים פתוח וחוטפים גול שיוויון דקה 90 אז היו אומרים ״אופי לוזרי, לא למדנו כלום, לא יכלו להחזיק מעמד עוד 5 דקות״, ככה קבוצה גדולה מחזיקה מעמד ברגעים כאלו, יודעת להרגיע את המשחק, לנצל את הפיזיות של השחקנים שלה, מתישה את שחקני היריבה וכשהם עצבניים ומאבדים את הראש מביאה להם את השלישי וסוגרת משחק, לא מביש ולא נעלי ריבוקשמעון א כתב:הביזבוז זמן של וואקמה ובוזגלו בדקות הסיום.
קצת מביך.
אפשר להתווכח. גם במשחק ועד עכשיו אני חצוי. מצד אחד - המטרה מקדשת.. מצד שני כמה שאני שונא להיות בצד שסובל מפעולות כאלה.blueman כתב: משחק חוץ ראשון העונה במגרש סופר קשה, 85 דקות אתה שולט ולוחץ והתוצאה 2-1, אתה צריך לקחת את הנקודות בשיניים במשחקים כאלו. אם היינו משחקים פתוח וחוטפים גול שיוויון דקה 90 אז היו אומרים ״אופי לוזרי, לא למדנו כלום, לא יכלו להחזיק מעמד עוד 5 דקות״, ככה קבוצה גדולה מחזיקה מעמד ברגעים כאלו, יודעת להרגיע את המשחק, לנצל את הפיזיות של השחקנים שלה, מתישה את שחקני היריבה וכשהם עצבניים ומאבדים את הראש מביאה להם את השלישי וסוגרת משחק, לא מביש ולא נעלי ריבוק
מסכים, לדעתי זה צריך להיות בפינה הפסימית כי למשל בעונות הקודמות מול מכבי תל אביב היינו מבזבזים זמן עם נפילות ספק אמיתיות ספק לא, אבל פה זה בזבוז זמן לגיטימי כי זה חלק מהמשחק!OMERREMO33 כתב:יש הבדל בין בזבוז זמן אחד לאחר, אם היינו מתחילים ליפול ולתפוס את הראש(כמו שאגב הם עשו במחצית הראשונה),ושהשוער כל כדור שעה עד שהוא משחרר הייתי מתבאס ומסכים אתכם. אבל מה שעשינו היה שונה, כאילו אמרנו:"בואו,הכדור במגרש תנסו לחטוף" אחלה של דבר לפחות בסיטואציה של אתמול
בניגוד לביזבוזי זמן כמו שציינו בהודעות מעלי, נפילות של שעתיים, הוצאת חוץ רבע שעה ומחצית שלמה לבעוט בעיטת שוער, לנצל את היתרונות של השחקנים שלך זה חלק מהמשחק, זה כמו שתגיד למכבי זה לא יפה שאתם שמים את טב"ח על אילוז, אני בטוח במליון אחוז שנוואקמה קיבל את ההוראות האלו מבכר, אני בדקה 75 בערך אומר לחבר שלי שנוואקמה חייב להיכנס כדי להחזיק בכדור ב 10 דקות שישארו, להרגיע את המשחק, לתת לשחקנים אוויר ולתסכל את שחקני ק"ש, ואפשר לראות שהוצאות הקרן הקצרות פשוט חזרו על עצמם וזה כמובן הוראה של מאמן ולא החלטה מיקרית.אביאל כתב: אפשר להתווכח. גם במשחק ועד עכשיו אני חצוי. מצד אחד - המטרה מקדשת.. מצד שני כמה שאני שונא להיות בצד שסובל מפעולות כאלה.
מעניין אותי אם זה משהו שבכר ביקש מטוני לעשות או שאלו שאריות סילבס..
ברגיל אני איתך...אביאל כתב: אפשר להתווכח. גם במשחק ועד עכשיו אני חצוי. מצד אחד - המטרה מקדשת.. מצד שני כמה שאני שונא להיות בצד שסובל מפעולות כאלה.
מעניין אותי אם זה משהו שבכר ביקש מטוני לעשות או שאלו שאריות סילבס..
מבחינתי אלו לא טרוניות - אלא ממש התלבטות ביני לבין עצמי אם אני אוהב את זה או לא.Totti כתב:לא מבין את הטרוניות כלפי בזבוז הזמן בדקות האחרונות, בחיי.
קודם כל, אחד מהמהלכים הוביל לשער.
שנית, אם היינו חוטפים שער "עם הצלצול" הייתם תוהים מדוע...
הקבוצה הזו צריכה לדעת לקחת שלוש נקודות, מן היקב ומן הגורן