הפינה הפסימית למחזור 1 לעונת 15/16

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: הפינה הפסימית למחזור 1 לעונת 15/16

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:דקה 20, אוהדים יושבים על הגדר- מקללים את אופיר, את בכר, את גורדנה, את אלוהים.

תמותו, עדיף מהר.
אמיתי???

לא מאמין שמדובר ביותר מאוהד אחד, גג שניים, שברחו מהבית חולים הפסיכיאטרי

סמל אישי של משתמש
manutd

שליחה על ידי manutd »

סוארס - הבחור נמצא במגמת ירידה , למזלו יש את צדק שלוקח את המושכות בהגנה.
אוגו - נראה קצת אבוד , לא ידע להתמקם טוב כנגד ההתקפות של ק"ש אבל לא משהו מדאיג מדי.
בוזגלו - איבד המון כדורים , נראה לא מפוקס ומרוכז. אבל אם במשחקים כאלה הוא יוצא עם בישול אז זה הופך לאופטימי.
[glow=red]United Road, take me home

To the place, I belong

To Old Trafford, to see United

Take me home, United road[/glow]תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:
אמיתי???

לא מאמין שמדובר ביותר מאוהד אחד, גג שניים, שברחו מהבית חולים הפסיכיאטרי
קללות מרוב הגוש הלא מעודד, כל אחד בתורו.
הספקתי להעיר לאבא אחד שהוא צריך להתבייש להתנהג ככה ליד הבן שלו וכשהוא יושב שורה מתחת למשפחת האצולה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

סוארס תחזור לעצמך אחי, לא מתאים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

מבחינתי מה שמטריד אלו הן החגיגות המוגזמות, המאניה דיפרסיה שכל כך בולטת במועדון שלנו בכל השנים.

ניצחנו ניצחון חשוב במגרש קשה, אבל כל הדיבורים על קפיצת מדרגה, שדרוג, וכל הבבלת שמתרוצץ, מדאיג מאד.

בשבוע הבא יש משחק מול קבוצה שנתנה לנו 6! לפני 3 חודשים, אז אני מקווה שהחברים ירדו לקרקע.

בנוסף אצלי בפסימי נמצא גם ברדה, חייב להבקיע את שני המצבים שלו, ולא להוציא את חיימוב גדול.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Mordechai כתב:מבחינתי מה שמטריד אלו הן החגיגות המוגזמות, המאניה דיפרסיה שכל כך בולטת במועדון שלנו בכל השנים.

ניצחנו ניצחון חשוב במגרש קשה, אבל כל הדיבורים על קפיצת מדרגה, שדרוג, וכל הבבלת שמתרוצץ, מדאיג מאד.

בשבוע הבא יש משחק מול קבוצה שנתנה לנו 6! לפני 3 חודשים, אז אני מקווה שהחברים ירדו לקרקע.
מסכים אבל בראיון אחרי המשחק בכר אמר - "נחגוג מחר ונחזור להתאמן לקראת המחזור הבא".
חובת ההוכחה עליו.
דברים השתנו - עכשיו גם הפרמטר הזה צריך שינוי - השבוע נדע.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

זהו סוארז זה האילוז הבא שלכם?
למרות הטעויות שכולכם נהנים למצוא לו בנרות היו לו כמה ניקויים שקטים ואלגנטיים שאם לא הןא נשאר שחקן מול שוער.
המגמתיות פה הורגת אותי, שנה שעברה נפלו על דוידזאדה, אחר כך זה היה בן ביטון ועכשיו סוארז. תבינו משהו, שחקן הגנה יכול להיות ענק כל המשחק אבל טעות שלו תצרב אצל הקהל. תראו דברים בפרופורציה, סוארז לא נחלש, בטח לא משמעותית כמו שטוענים פה, ביחס לעונות קודמות. עכשיו הוא פשוט לא צריך לטאטא אחרי שאר ההגנה שלו. אז אין את הפעולה הענקית כל משחק. הוא עדיין יציב מאוד ובלם בחסד.
כנל לגבי אוגו, קיר במרכז המגרש. אבל גם את יאיא טורה מצליחים לעבור מפעם לפעם.

אין קבוצה שלא מגיעים מולה להזדמנויות, אתמול ק"ש בעטה לנו שלוש פעמים לשער, אחד מהם הגול שגם אם נשים את פויול ומטארצי ובופון בשער מקבלים את הגול הזה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:זהו סוארז זה האילוז הבא שלכם?
למד הטעויות שכולכם נהנים למצוא לו בנרות היו לו כמה ניקויים שקטים ואלגנטיים שאם לא הןא נשאר שחקן מול שוער.
המגמתיות פה הורגת אותי, שנה שעברה נפלו על דוידזאדה, אחר כך זה היה בן ביטון ועכשיו סוארז. תבינו משהו, שחקן הגנה יכול להיות ענק כל המשחק אבל טעות שלו תצרב אצל הקהל. תראו דברים בפרופורציה, סוארז לא נחלש, בטח לא משמעותית כמו שטוענים פה, ביחס לעונות קודמות. עכשיו הוא פשוט לא צריך לטאטא אחרי שאר ההגנה שלו.

אין קבוצה שלא מגיעים מולה להזדמנויות, אתמול ק"ש בעטה לנו שלוש פעמים לשער, אחד מהם הגול שגם אם נשים את פויול ומטארצי ובופון בשער מקבלים את הגול הזה.
מסכים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

למרות הטעויות שכולכם נהנים למצוא לו בנרות היו לו כמה ניקויים שקטים ואלגנטיים שאם לא הןא נשאר שחקן מול שוער.
המגמתיות פה הורגת אותי, שנה שעברה נפלו על דוידזאדה, אחר כך זה היה בן ביטון ועכשיו סוארז. תבינו משהו, שחקן הגנה יכול להיות ענק כל המשחק אבל טעות שלו תצרב אצל הקהל. תראו דברים בפרופורציה, סוארז לא נחלש, בטח לא משמעותית כמו שטוענים פה, ביחס לעונות קודמות. עכשיו הוא פשוט לא צריך לטאטא אחרי שאר ההגנה שלו. אז אין את הפעולה הענקית כל משחק. הוא עדיין יציב מאוד ובלם בחסד.

הוצאת לי את המילים מפה או מהמקלדת.
מסכים לגמריי.
נכון סוארס ודוידזאדה טעו אבל אני התלוננתי על הטעויות ריכוז שנובעות מריכוז ולא מיכולת חלשה.
ברגע שהשחקני הגנה יהיו מרוכזים 90+ דקות יהיה קשה לספוג נגדנו!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

שבוע הבא נגד מכבי, אם נוביל 2-1 דקה 87,
לא יפריע לי גם אם טוני ייכנס עם מעדר, יחפור בור, יכניס את הכדור לתוכו ויישב עליו.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

redo כתב:שבוע הבא נגד מכבי, אם נוביל 2-1 דקה 87,
לא יפריע לי גם אם טוני ייכנס עם מעדר, יחפור בור, יכניס את הכדור לתוכו ויישב עליו.
חחח ללא ספק

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איזי במופע מביך.
אם למישהו היה ספק מי הטינופת בסיפור הוא הוסר אתמול כליל.

למה פסימי? כי הערב ב-18:00 יתחילו שוב במופע הלל ושבח לדמות ההזויה הזו.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

manutd כתב:סוארס - הבחור נמצא במגמת ירידה , למזלו יש את צדק שלוקח את המושכות בהגנה.
אוגו - נראה קצת אבוד , לא ידע להתמקם טוב כנגד ההתקפות של ק"ש אבל לא משהו מדאיג מדי.

בוזגלו - איבד המון כדורים , נראה לא מפוקס ומרוכז. אבל אם במשחקים כאלה הוא יוצא עם בישול אז זה הופך לאופטימי.
בנוסף בוזגלו זה חתיכת בור הגנתי, שימו לב שרוב ההתקפות של היריבות מנותבות לאגף שלו.
אני לא יודע כמה זמן בכר יבליג על זה, חייב לתרום יותר לפן ההגנתי, זה ה א-ב בקבוצה של בכר, כולם כיחידה אחת מגינים ותוקפים, סטייל הספרטנים ושבוזי מצידי יהיה לאונידיס.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

simply-red כתב: בנוסף בוזגלו זה חתיכת בור הגנתי, שימו לב שרוב ההתקפות של היריבות מנותבות לאגף שלו.
אני לא יודע כמה זמן בכר יבליג על זה, חייב לתרום יותר לפן ההגנתי, זה ה א-ב בקבוצה של בכר, כולם כיחידה אחת מגינים ותוקפים, סטייל הספרטנים ושבוזי מצידי יהיה לאונידיס.
בכר משחק פסיכולוגי. 6 בהגנה 3 בהתקפה
ככל שיהיו לנו יותר שחקנים בהתקפה כך היריבה תשאיר יותר שחקנים בהגנה. ואם לא ישאירו ישארו חשופים.

כך הוא מנטרל את משחק המגנים, הקשרים באמצע מחפים על החוסר ויוצאים מהר קדימה... זה טוב מאוד כשהקבוצה היריבה להוטה לכבוש... נגד הפועל תא קרית שמונה ביתר מכבי פת זה שיטה מצוינת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

+1000

שלח תגובה